Den socialdemokratiska twittraren

Annika Strandhäll var minister i Sveriges regering fram t.o.m. 2019. Idag sitter hon i Riksdagen där hon är ledamot i Utrikesutskottet och suppleant i flertalet andra utskott.

Strandhäll tillhör den kategori av människor som borde låta bli sociala medier, för det är inte bara en gång det blivit fel.

Det talas mycket om polarisering och retorik som utlöser starka känslor. Vad säger man om en riksdagsledamot som uttrycker sig så här och som jag förstår på arbetstid?

Följ gärna ordkriget i tråden till Strandhälls twitter ovan. Bl.a. ger hon själv svar på tal med dessa något märkliga ord.

Portland i USA har varit synonymt med upplopp under flera månader. BLM-sympatisörer och Antifa har tillsammans misshandlat, vandaliserat, attackerat poliser och levt rövare på stadens gator. Ska vi låtsas som det regnar Annika, ty du har inte twittrat om din avsky mot detta.

BLM-sympatisörer startade upplopp i Göteborg juni förra året. Ska vi låtsas som det regnar Annika, ty du har inte twittrat om din avsky mot detta.

För ett drygt år sedan stormades regeringsbyggnaden i Maltas huvudstad Valetta. Ska vi låtsas som det regnar Annika, ty du har inte twittrat om din avsky mot detta.

2019 stormades regeringsbyggnaden i Quito, Ecuadors huvudstad och bl.a. brandbomber kastades mot byggnaden. Ska vi låtsas som det regnar Annika, ty du har inte twittrat om din avsky mot detta.

2019 stormades också regeringsbyggnaden i Malawi p.g.a. missnöje med valresultatet. Ska vi låtsas som det regnar Annika, ty du har inte twittrat om din avsky mot detta.

Det finns givetvis fler exempel att ta upp. Kanske, eller rättare sagt det är, mer svårsmält när detta sker i en modern demokrati och visst ska det fördömas, men någonstans luktar det unket när man försöker vinna billiga politiska poäng genom att smutskasta partier i Sveriges riksdag. Tänk också om ryktena stämmer, att Antifa infiltrerade de grupper som tog sig in i Kapitolium. Då är det plötsligt odemokratiska individer på Strandhälls planhalva som var högst medverkande. Ska vi också låtsas som det regnar Annika?

26 thoughts on “Den socialdemokratiska twittraren

 1. Hon måste ha öronproppar när det blåser ute.
  Det är jobbigt med tvärdrag rätt igenom……

 2. Har ni lagt märke till att Annika Strandhälls blick påminner mycket
  om Halvans, i Helan o Halvan, när han spelar dum, stirrande blick!
  Fattas bara att hon kliar sig i håret med?

 3. Hur är det man brukar säga:
  ”Bättre att vara tyst och folk bara tror man är dum i huvudet, än att öppna munnen och visa öppet att man är det”

 4. Visst är det pinsamt när socialdemokrater som Annika Strandhäll. Ska mästra andra människor, till att tycka lika som henne och hennes makt fullkomliga parti.

  När hon själv samtidigt, så vitt och brett, pratar om ”allas lika värde” och mångfald.

  Vilket hyckleri och hybrisbeteende.

  Det är den typen av selektiv perception som Annika förmedlar, som verkligen skapar spänningar och motsättningar i ett samhälle.

  Värdighet för alla människors tyckande och tänkande, har hon svårt för.

 5. Enligt Fria Tider så skyller även kamraten Morgan på den svenska högern. Man ”leker med elden”.

 6. Annika och Morgan har delat en Bag-in-Box och spridit sin prosa på Twitter, Facebook ock andra dynghögar.
  Kunde ni inte hållit er till papper och penna så kunde ni brännt upp bevisen på er dumhet, nu finns de till allmänt beskådande för evigt.

 7. Finns redan filmbilder på de som trängde in som visar på Antifa sympatisörer. Fast det påstås annat.

 8. Har man redan glömt vad som hände för 4 år sen, när Trump i demokratins namn, blev vald. Det var ett hiskeligt liv på vänstern över hela världen. Folk mördades för att de röstat efter eget huvud. Sen dess har media spytt ut sitt hat mot presidenten VARJE dag. Och värst har Carina Bergfeldt på SVT varit. Gårdagens lilla vilje-yttring är i sammanhanget att betrakta som en fis i universum.
  Och varför är det helt OK att fuska, men skamligt att avslöja fusket ?

  • Exakt, mycket märkligt att när Trump vann så skrek vänstern valfusk i 4 år, men nu är det knäpptyst.

 9. Vänsterpacket förnekar sig inte, de tar chansen så fort den ges men man kan ju ha en viss förståelse för detta eftersom de ju sällan har något eget positivt att glädjas åt.

 10. I sina twitterier företer hon flera likheter med en viss Youtube-papegoja som en lustig herre har lärt uttala snusk- och svärord, utan att fågeln förstår innebörden själv naturligtvis. Man hör honom skratta gott i bakgrunden.

  Som ”Fuck off”, ”You Twat”, ”Bollocks” mm.

  Sök på ”Ruby The swearing Parrot”

 11. Varje gång jag tänker the bottom is nådd så fläskar något av de feministiska politiksnillena på .
  Snecker, Palm å Strandhäll. Vilken trio i intelligensians politikertopp .

 12. Snälla Annika prova att göra tvärtemot din resliga sambo, nämligen hålla käften stängd. Då kanske du har en chans att få det du trånar efter dvs pensionen.
  Om du inte vet det än men just nu går det som vanligt när såssar högt upp uttalar sig om andra länder, dvs åt helvete.

 13. Man kan bara konstatera att strandhäll måste dricka alkohol på arbetstid, precis som kommunisterna gjorde på sin tid.

  • med tanke på all idioti överallt så är det ett under att någon överhuvudtaget skulle vilja vara nykter… allra helst om man har ihop det med vår intelligenta justitieminister

 14. Hennes pojkvän är av precis samma skrot o Korn,
  varje gång någon av dem öppnar foderluckan kommer
  det bara dumheter ut?

  • Det kan ju vara en anatomisk orsak bakom, nämligen att de båda har foderluckan placerad i en annan del av kroppen än där den normalt ska vara?

 15. Jag vet inte om det är en förutsättning att vara utan förstånd för att komma in på Bommersvik eller de förlorar förståndet på Bommersvik.

Kommentera