Svår inflammation har drabbat ett hundratal barn

PANDEMI. Ett hundratal barn i Sverige som tidigare varit fullt friska har drabbats av en livshotande hyperinflammation till följd av covid-19. Det rapporterar TT/OMNI som skriver att barnintensiven i Lund nu är helt fullbelagd, både med barn som vårdas i sviterna av covid-19 och av andra skäl.

Vaccination Bild: Region Skåne

– Vi ser att barn som haft covid drabbas av det här inflammatoriska syndromet, MIS-C, tre till sex veckor efter genomgången infektion, säger överläkaren Maria Mossberg.

Enligt barnreumatologen Robin Kahn har Skåne de senaste veckorna sett sex allvarliga fall av syndromet, där fyra har varit i behov av intensivvård.

-Pettersson tror att en anledning till att så många som möjligt vaccinerar sig är för att slippa få en sjukdom och för att minska spridningen av en sjukdom. När det gäller vaccination mot covid-19 kan var och en av oss bidra till att skydda andra medmänniskor och begränsa pandemins effekter genom att vaccinera oss.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Svår inflammation har drabbat ett hundratal barn

 1. Att herr Pettersson fått skrämselhickan gör faktiskt mig lite orolig. Detta är en man som fått utstå mycket skit för att kunna behålla denna underbart nyhetsbaserade blogg med annorlunda information om vad som sker i vårt land. Jag utgick faktiskt ifrån att herr Pettersson hade mycket skinn på näsan oavsett vad det gäller. Men när det gäller covid-19 och dess muterade kompis är petterssons blogg inte rätt ställe att få information på. Här handlar det om att vara antingen för eller emot vaccinet, precis som på alla andra nyhetssidor… så synd!

  • Ja du Jenny, jag erkänner i varje fall att jag inte vet vad så mycket om det medicinska med covid-19 och mycket annat, men jag har noterat att vi har massor med experter på bloggen. Och om du läser bloggen så inser du kanske att det finns åsikter för och emot vaccinet. Jag är för vaccinering, många andra är emot. Skinn på näsan tror jag att jag har, jag började protestera år 2003 och alltid under eget namn. Jag har varit på ett tiotal rättegångar för det jag skrivit på bloggen.

   Jag ska erkänna att det blivit mycket lättare att vara oliktänkande nu än det var i början.

 2. Management by fear
  Nr 1 denna inflammation fås av de flesta virus, så detta är ej specifikt för covid 19, källa fråga doktorn
  Angående vaccin
  Detta Vaccin har tagits fram på ett helt nytt sätt med klipp och klistra tekniken och eftersom ingen riktigt vet hur det kommer att te sig i längden så är det naturligtvis klokt av Vaccinations bolagen att kräva ANSVARS-FRIHET (de har nu fått det) för eventuella biverkningar.
  Tyskarna var i alla fall lite smarta och krävde ett vaccin utan tiomersal (kvicksilver. vissa hävdar att detta inte är kv. silver utan bara fasades ut pga ”allmän miljö hänsyn , i såfall kan jag bara säga hmmm tiomersal är inte bra för den yttre miljön men oskadlig för människans inre miljö!? Great thinking!) och squaleen förra gången det begav sig
  Vore jag själv super rik som Soros, Rotschilds Gates mm mm så skulle jag också satsa på vaccin industrin. Du behöver bara marknadsföra det mot landets regering -Management by fear, sen är du inne och behöver aldrig ta ansvar för något och sedan gör regeringen/landet gör allt arbete åt dig
  Sedan råkade Tegnell försäga sig dvs 70 % döda i C-19 i Sverige är invandrade från soligare breddgrader, ironiskt att dessa förmodligen hade klarat sig om de bara omlokaliserat sig inom afrika och fortsatt fått 15000 ie av d-vitamin naturligt genom solen. Om dessa stannat i afrika så hade vi i Sverige haft tillräckligt med resurser för att IVA behandla de övriga 30 % av covid patienter (äldre svenskar), se Thoralf bloggen ang. obehandlade äldre.
  Finns en Kanadensisk studie som påvisade att de som vaccinerade sig mot säsongs influensan fick ett långsiktigt försvagat imun system (Min farmor var aldrig så mkt influensa sjuk som det året hon vaccinerade sig mot influensan!!!). I ett afrikanskt land fick man ett vaccin som gjorde kvinnor infertila! (Vet inte om det var bra eller dåligt men det inger inget bra förtroende för vaccinations industrin)
  Skulle aldrig ta vaccin då de som tillverkar dem inte vill stå för/ta ansvar för ev. biverkningar
  Känner till många sjuk syrror som inte vill ta vaccin eller ge dem till sina barn plus att många läkare inte heller vill ta dem, utåt sätt säger de dock inget utan håller masken.

 3. När jag läser vad alla FB-smarta skriver så kommer jag osökt att tänka på Dunning–Kruger-effekten. Ju mindre du vet desto mera försöker du få folk att tro att du är expert.

 4. Eller så är detta till stor del psykosomatiskt (tänk apatiska barn). Att mata barn dag efter dag med ett mer eller mindre bevisat ”dödligt virushot” sätter sig förmodligen på hjärnan hos småfolket. Liksom Gretas hysteriska pladder om att klimatet dödar oss alla inom 10 år får barn att bli självmordsbenägna. Det har aldrig varit lätt att vara barn men nu är det svårare än nånsin i och med att vuxenvärlden har abdikerat och gått vilse i wokedimmorna.

 5. Vad tycker steffan?
  Vår så kallade landsfader.
  Men allt skit började med masmördan.sen fredrik och alla andra maktgalna individer.
  Han som sitter nu har ju rötter i Nazismen .
  Sossar nazism
  Ponnsan
  Estonia

 6. Allt går att sälja med mördande reklam.
  Även lagom söt havregryns gröt.
  Har full förståelse varför så många vill ta vaccinet.
  Tyvärr har det motsatt effekt på mig. Ju intensivare reklam ju sämre vara och syfte.

 7. Det är nu tid för läkarna att ta de mediciner som visar sig effektiva mot viruset och använda dom. Istället för att springa vaccineringsindustrins ärende och påstå att alla måste vaccinera sig även om redan har antikroppar som är mångfalt mer effektivt mot respektive sjuka än vad något vaccin genom tiderna har tillverkats.

 8. Ännu en sanning som måste revideras. Enligt betalda experter skulle inte barn drabbas, ändå gör de det. Stor del läkare och sjukvårds personal i Amerika vägrar ta vaccinet innan kliniskt provsvar kommer, väntas färdig testad med provsvar i slutet på 2023. Ingen annan än man själv, tar ansvar över sin egen hälsa och liv. Komma efteråt liksom Löfven och säga att jag var naiv, hjälper inte.

 9. Har det inte redan gått alltför långt,när våra bevisligen mindre bildade och delvis korrupta politiker (Eliasson,Löven m.fl.) nu skall bestämma om vi skall sprutas eller ej ?
  I Tyskland får nu befolkningen i ett hushåll högst umgås med en utomstående person. Ej lämna sin våning utom vid akuta behov. Åka högst 15 km från hemorten. Förbjudna att besöka vinteranläggningar. (typ skidspår,backar ó,dyl.)
  Att inbilla befolkningen ett otestat o. oprövat medel (saltlösning),skall lösa alla framtida problem,är i mitt sinne mer än sjukt !
  Detta C-19 kommer att bestå liksom våra 100-tals olika influensor i all framtid,o. blir något vi tvingas leva med…om vi vill eller ej.

  • ”Detta C-19 kommer att bestå liksom våra 100-tals olika influensor i all framtid,o. blir något vi tvingas leva med…om vi vill eller ej.”

   … tvingas dö med…om vi vill eller ej. Valet är inte ditt. Bara det går fort. Allt går år helvete i varje fall. Inte Sputnik Som en stjärna ska du blinka.

 10. Sven
  Jag håller med.
  Det är något som inte stämmer med detta vaccin.
  Bara det att Bill Gates, Soros och en handfull andra internationella skrupelfria globalister är involverade och har stora intressen i vaccinet är skäl nog att vägra!
  Och som om vi inte redan nu kontrolleras nog av myndigheterna, kommer här ännu ett effektivt verktyg att hamna i händerna på regeringen!
  Här kan dom mycket effektivt styra och ställa med oss precis som dom önskar, fyll på med lite väl redigerad oro och rädsla så förvandlas vi till viljelösa slavar!
  Våran framtid är nog tyvärr redan förbrukad!

  • Du tänker inte kommande generationer som vi kan rädda från C-19 genom vaccinering. Vi som på 60-talet vaccinerades mot polio, TBC och smittkoppor var med och utrotade dessa sjukdomar i vårt land. I Afrika har man snart utrotat polio tack vare vaccin. Men dagens människor är så förbannat egoistiska. Man skiter i om tusentals kommer att dö bara dom slipper bli stungna (nål rädda kanske). Det konstiga är att många som säger sig vägra ta vaccin mot covid-19 är samma personer som tar en sju – åtta olika vacciner när dom ska på semester. Och dom vet inte vad dessa vaccin innehåller inte heller vet de hur just deras kroppar kommer att reagera.

 11. Nej Pettersson, helt galet!
  Det finns flera behandlingar som ges tidigt med 100% framgång som förbjuds bl.a i Sverige!
  Det är inte vetenskapligt bevisat att det rör sig om Sars-cov-2, den är inte ens isolerat!
  Allt baseras på ett test som är ett bedrägeri. PCR ska inte användas…

Kommentera