Hur makten bryter sina egna regler


HYCKLERI. Sveriges ledare har avslöjats bryta mot sina egna krisregler. Ändå är detta missförhållande bara ett symptom på ändå allvarligare, underliggande problem. Hur KAN Sveriges ledarskap så flagrant bryta mot sina egna regler? Varför fungerar den svenska förvaltningen så mycket sämre än i våra nordiska grannländer – och vad blir konsekvenserna av att svenskarnas förtroende för staten sannolikt nu är på upphällningen? Dessa frågor tar Henrik Jönsson upp i veckans video!


8 responses to “Hur makten bryter sina egna regler

 • Rolf Sjöwall

  De här människorna har tappat kontakten med verkligheten. Dom har fått hybris. Stefan Löfven har sina rötter från barnhem, blev svetsare gick med i facket metall. Tog sig fram där och blev fack ordförande med politisk hjälp, och till slut när det Socialdemokratiska partiet inte längre hade några alternativ kvar efter att alla tidigare partiledare gjort bort sig, och som fått avgå på grund av dålig moral och dåligt uppförande stod man utan ledare. Kvar fanns ingen i partiet, så valet fick bli denne svetsare. Dåligt bildad utan erfarenhet av att vara ledare trädde han in som det Socialdemokratiska partiets ordförande.

  Allt han har sagt hittlls att han ska göra, är fortfarande ogjort. Allt han säger är bara önskningar.
  Att han kallar sina politiska motståndare för rasister och nazister är ett mått på hans brist på omdöme och intelligens. Men det är som Henrik jönsson säger, det är ett gigantiskt systemfel där ingen behöver ta något juridiskt ansvar, nä inget ansvar över huvud taget.
  Tjänstemanna ansvar är något som nu måste aktualliseras för att få till ett mer adekvat agerande från alla. Vi kan inte ha detta aphus längre.

  Alla politiska frågor är numera utmaningar och inget fungerar längra i detta land. Stefan Löfven och hans medarbetare har gjort Sverige till alla asysökares bankomat. Skattepengarna rinner mellan fingrarna till allt annat än till de svenska medborgarna som jobbar för att försörja alla fattiga som tar sig hit. Inget blir över till svensken !
  Det är hög tid att byta regering innan det Socialdemokratiska partiet och samarbetsparterna förvandlat landet till en bananrepublik. Det är redan på god väg dit.
  Till sist, Tack Henrik för din exakta analys av aphuset Sverige.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Varuhus och gallerior ska stängas för andra
  så fort som Stefan och Morgan ut ur köpcenter vandra

  Gilla

  • Orvar d.ä.

   Blir som Stefans förebild Nordkorea då.

   Turisterna som kommer dit på besök visas till ett fint varuhus, där dom kan handla.

   Bara det att guiden kom lite för tidigt till varuhuset en gång, och då hade dom inte hunnit starta upp det ännu.

   Sedan efter en stund tändes ljusen i varuhuset, rulltrapporna drog igång och folk började gå runt där inne.

   Det visade sig senare, att varuhuset enbart var öppet när det kom turister, alla andra som var där inne med turisterna var bara statister, ingen boende i Nordkorea tilläts handla i varuhuset.

   Gilla

 • Peter Å

  Hyckleri korsat med pandemi blir väl pandleri! Löfvensjenko och hans junta är isf värsta sortens pandlare.

  Gilla

 • centurion

  Och som vanligt har Löfvén inte fattat någonting. Hans snedsteg i gallerian är visserligen illa nog, men det är ju inte den grodan som är den springande punkten. För det avgörande misstaget är ju att han nu för all framtid har dribblat bort det ev. förtroende han möjligen hade innan. Allt vad han i fortsättningen kommer med på sina pressträffar kommer inte att betyda ett skit. Vad han än har att komma med så blir det bara som floskler. Han har undergrävt sin egen status. Han själv och de andra som agerat på detta oförsvarliga sätt.
  Det som möjligen skulle få honom, regeringen, journalisterna och befolkningen att vakna till, vore nog att bruka lite mer ortodoxa metoder. Nämligen att förse åhörarna vid nästa pressträff med en rejäl dos tomater…

  Gilla

 • Majbjörn

  Mycket bra som alltid från Henrik Jönsson.
  När kommer youtube att censurera bort hans videor?
  SD hataren tillika lögnaren Morgan Johansson kommer säkert att meddela de ansvariga att detta måste till varje pris upphöra.

  Gilla

  • eva

   Morgan och hans kompisar i S och andra partier har mycket att lära av Henrik Jönssons klargörande videor!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: