Wallgers vecka i socialdemokraternas Sverige…


BROTTSLIGHET & INVANDRING. I veckan som gått har statsminister Stefan Löfven pratat om att hans S-regering har vänt på utvecklingen och att Sverige nu är på rätt väg och att du ska kunna lita på Sverige.

Steget Efter

Pettersson tjänar inte 176.000 kronor i månaden som Stefan Löfven eller 126.000 som Annie Lööf, det är väl därför jag inte begriper. Jag tror att det i grunden bara finns en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat. Dessutom har vi redan börjat på nästa veckas statistik med ett mord, bomber, våldtäkter, bränder osv.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Wallgers vecka i socialdemokraternas Sverige…

 • Moberg

  Ja om det bara var S, MP, V och C samt L som anser att vad som gjorts är bra, men det är alla utom SD.
  Det som måste göras är nu helt omöjligt att göra annat än att stoppa all och jag menar alla som vill komma in både anslutande såväl de som söker asyl och inga okvalificerade arbetare typ bärplockare mm.
  Bidrag måste krympas, inga med bidrag skall kunna åka ”hem” på semester. Alla som vistas här olovligt skall kastas ut.
  Av detta följer att många söker sig till andra länder, när vi så får någotsånär koll och håll på de kriminella och allt är lugnt runt år 2300 kan vi tänka oss att ta in sökanden från civiliserade länder.

  Gilla

 • PB L

  Här läkt till polisens Käpphästsida!

  Gilla

 • PB L

  ”Min käpphäst är vad kommuner och landsting använder skattepengarna till” och
  med Käpphäst på polisens Facebooksida visas vad de använder våra skattepengar till!
  Facebooksida

  Gilla

 • Olof.p

  Jag tror inte på Sossarna så länge dom inte ger mig 75% av min lön i pension. I dagsläget får jag mellan 13 och 14 000kr/ månaden av staten.

  Gilla

 • rustibus46

  Landet går allt fortare mot avgrunden.
  Samtidigt som våra ledare säger motsatsen. Arma land.

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Skulle det gälla hela landet på en vecka? Jag tycker det låter lite… eller är det bara malmö? Eller bara sthlm? Eller nä, det är bara anmälda brott?

  Gilla

 • Majbjörn

  Lögn som vanligt från skitstöveln Stefan och de andra handlingsförlamade i regeringen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: