Stackars kriminella


BROTTSLIGHET. Det kriminella livet förknippas ofta med status, sammanhållning och snabba pengar. Enligt Mehdi Adnan Mossa, som var gängmedlem i 15 år, består det snarare av noja och ångest. Den vanligaste frågan han får av unga kriminella är: hur gör man för att sova?, skriver SvD bakom betalvägg.

– Pettersson säger att det är synd om pojkarna, det är givetvis de svenska skattebetalarnas fel att de kriminella struntar i skolan eller arbetet och i stället säljer knark, rånar, stjäl och mördar. Stackare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Stackars kriminella

 • Kungen

  Ja det är nog många som är intresserade av hur lite dom kriminella sover. Dom har ett jobbigt liv. Tänk vad enkelt det är för oss andra som jobbar varje dag och betalar skatt. Vi sover gott om nätterna. Finns det någon som läser svd ???? Vad är det för lobotomerade idioter som jobbar där ??

  Gillad av 1 person

 • Moberg

  Hur var det tidigare med trångboddhet? TBC spreds och andra sjukdomar härjade men att det fostrade fler våldsamma kriminella håller jag inte med om.
  Att tjuveri förekom, ja vad gör du utan arbete och barn utan vare sig kläder eller mat? Då blev du inte försörjd som nu via bidrag utan du fick klara dig själv.
  Det behövs ingen forskning för det vet vi hur det var, och sådant kallas livserfarenhet.

  Gilla

 • Kallle7

  Skönt att veta att de mår skit av det dåliga de gör.
  Det är rätt åt dem och dessutom bra för deras utveckling eftersom det tydligen motiverar dem att byta spår.
  Till alla kriminellt aktiva: Gott nytt skitår!
  Må alla era planer gå åt helvete!

  Gilla

 • Moberg

  Det måste byggas vilohem minst ett i varje region, för att betjäna de stackars utbrända ligisterna så måste nu flera importeras.
  En kvotering måste också komma till stånd med inriktning mot ett större antal unga män, främst från MENA länderna eftersom då tryggas också kontinuiteten av begåvningsreserven.

  Gilla

 • Argus

  Och så bor de trångt också: https://web.archive.org/web/20210101000244/https://www.svt.se/nyheter/inrikes/mer-forskning-om-trangboddhetens-effekter

  ”Myndigheten Delegationen mot segregation”? Varför skapade man inte Återvandringsverket istället? Samma resultat, betydligt lägre kostnader. En liten kostnad nu, en vinst längre fram.

  Gilla

  • observatör

   Myndigheten ”Delegationen mot segregation” har moderna och fina lokaler i samma stora byggnad som Södertörns Högskola. Men det är sällsynt att man ser någon gå in eller ut där. Vad sysslar man egentligen med ?? Man gjorde sig kända i höstas, då man pumpade ut nästan en miljon kronor i bidrag till en förening i Rosengård i Malmö; där ingick en grupp som hyllade terror.

   Gilla

 • Raymond Wessman

  Ja. Vem vet vad de råkat ut för innan de blev grova brottslingar. Stackars.

  Gilla

 • Svensk lösen

  Gott Nytt År till alla som kommenterar på Petterssons blogg och sist men inte minst Pettersson själv!

  Gilla

 • Hans

  VARFÖR, SKRIVER MAN SNYFTHISTORIER OM DOM ”UTBRÄNDA KRIMINELLA” MEN ALDRIG OM DOM DRABBADE???

  Gilla

 • G Nordström

  Ja de ska framstå som offer.

  Gilla

 • centurion

  ”Det största trygghetspaketet i modern tid”. ”En historisk trygghets-satsning”. ”Alla ska känna sig trygga”. ”Vi, de goda krafterna satsar på det nya trygga Sverige”.
  Floskel-mästarens pajaskonster dyker upp då och då. Förstår han inte att hans trovärdighet är körd i botten ?
  Dom enda som har fått tryggheten garanterad är ju hans egna gullegrisar, tillika den importerade valboskapen. Förortsgängen, Rånarna, Mördarna, Slaktarna, Mordbrännarna, Bilgrillarna, Terroristerna, Islamisterna. De har inget att frukta för dom har ju lovat att ”rösta rätt” och de ev. straffen för deras illgärningar är ju löjligt låga.
  ”DU SOM BEGÅR BROTT SKA KÄNNA DIG TRYGG MED ATT REGERINGEN ALLTID STÖTTAR DIG OCH BARA DIG”

  Gilla

 • Nils Dacke

  Ja usch vad ledsen jag blir och tårarna vill inte sluta, och de små liven kan inte sova heller, oj oj oj………….!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: