Kultur och moral ligger bakom brottsligheten

BROTTSLIGHET. Att satsa mer på välfärdssystemen, få ner arbetslösheten och öka utbildningsnivån har inte minskat kriminaliteten. Den främsta förklaringen till brottslighet – liksom dess frånvaro – stavas kultur och värderingar, skriver Mustafa Panshiri på Expressen.

Mustafa Panshiri föddes i Afghanistan 1986 och tillhör tadzjikerna. Hans pappa kom från provinsen Panjshir och hans mamma från Kabul. Pappan flyttade till Sverige 1996 och när han fick uppehållstillstånd året efter kom Panshiri och övriga i familjen till Sverige som anhöriginvandrare. Panshiri växte upp i Älta i Nacka kommun. Han har arbetat som polis. Wikipedia.

-Pettersson undrar om PK ska kalla afghanen Mustafa för rasist och nazist precis på samma sätt som vi andra som i åratal sagt att brottsligheten är ett kulturarv.

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

Utredningen börjar bli gammal. Undrar varför regeringen inte vill göra en ny?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Kultur och moral ligger bakom brottsligheten

 1. Ungdomar utan rätt vägledning av föräldrar som talar illa om samhället p.g.a. sina egna tillkortakommanden hamnar snabbt vid sidan om lagens gränser.
  När så samhällets ledare står handfallna och försöker med låga straff ”eftersom de är ju så unga och har flytt från sitt land o.s.v.”
  ”Det är bättre att dämma i bäcken än i ån.” Om våra politiker ändå använde gamla ordspråk, så hade vi mindre problem.
  Ju snabbare du kan fånga upp beteenden som är avvikande, desto bättre.

 2. Slapp och sjuk vänsterliberal eller socialistisk kriminalpolitik ligger bakom, samt okontrollerad massinvandring.

  När muselmanerna grundar ett eget politiskt parti, så lär sosseriets saga vara slut.

 3. Panshiri tar ett halvt steg mot verkligheten. Biologi är grundorsaken till skillnader i våldsamhet mellan olika folkgrupper. Bara att titta på studier av adoptivbarn. Att aggressivitet varierar inom människosläktet är inte konstigare än att det gör det hos andra däggdjur eller djurarter. Melanin spelar f.ö. en roll där också.

 4. Med tanke på hur inavlade muslimerna är fungerar det tyvärr inte med utbildning. Som outbildad blir det väldigt svårt att hitta ett hederligt jobb som ger mer än socialbidraget. Varför ska man jobba då?

 5. Det största problemet tror jag trots allt är låg IQ.
  Jag menar kusiner ska INTE i generation efter generation skaffa barn punkt.
  Det är väl ändå fan att vissa folkgrupper ALLTID har otur när dessa trycker in parasitsnabeln i ett fungerande samhälle så går det åt helvete.
  Skaffa barn är inte en rättighet det är ett livstidsåtagande, kan man inte klara det så låt bli.
  Hör ni det somalier?

Kommentera