10 miljoner blommor från Israel till Europa under julen

250 israeliska blomsterodlare skeppade 10 miljoner blommor till europeiska och skandinaviska blomsterhandlare under julen. Israeliska blommor är eftertraktade för sin höga kvalitet och långa hållbarhet, resultatet av flera års israelisk forskning och innovation.

Foto: Meital Sharabi

Den vita vaxblomman, med små vita och rosa kronblad, växer mycket lätt i Israel och står för 30% av all export till Europa. Efter jul kommer en stor sändning till Europa inkluderar dubium blommor, som inte behöver vatten, Lisianthus i en mängd olika färger och solrosor som finns i stora efterfrågan i Europa.

Läs mer på Jerusalem Post.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “10 miljoner blommor från Israel till Europa under julen

 1. Vi bör återta erkännandet av Palestina, och erkänna Israel i stället. Det är det enda land som vi borde skicka bidrag till.

 2. Apropå verkstad……………

  Israel är det land i världen som hittills påbörjat vaccinering av störst andel av befolkningen

  Hittills har närmare 380 000 israeler fått sin första dos och myndigheterna hoppas att två miljoner ska ha vaccinerats till i slutet av januari

  I flera städer öppnas dygnet-runt öppna vaccineringsstationer och först att vaccineras är sjukvårdspersonal och personer över 60 år.

  https://sverigesradio.se/artikel/7635849

 3. Faktum är att Israel är nu är världens mest avancerade och effektiva land. Det har också världens minst avancerade och effektiva och mest korrupta länder som grannar.

  • Näää… Det mest korrupta är ju Sverige som stödjer deras grannländer med miljarder varje år… mot att sossarna får hit sina ”röster”

 4. Skriv vad ni vill och tänk som ni behagar.
  Personligen skulle jag utan att tveka byta ut alla muslimer vi begåvats med mot hälften så många judar och resultatet skulle bli dubbelt så bra som nu.

 5. Jahaja, de hyacinter jag införskaffade på Billighetsvaruhuset, kan då inte varit därifrån..
  De var nämligen rena skräpet.

 6. Det finns de som dyrkar Israel som en Gud. Andra är neutrala och betraktar landet som ett bland alla andra. Inget särskilt. Den tredje hatar Israel och allt vad ****** står för.

Kommentera