10 miljoner blommor från Israel till Europa under julen


250 israeliska blomsterodlare skeppade 10 miljoner blommor till europeiska och skandinaviska blomsterhandlare under julen. Israeliska blommor är eftertraktade för sin höga kvalitet och långa hållbarhet, resultatet av flera års israelisk forskning och innovation.

Foto: Meital Sharabi

Den vita vaxblomman, med små vita och rosa kronblad, växer mycket lätt i Israel och står för 30% av all export till Europa. Efter jul kommer en stor sändning till Europa inkluderar dubium blommor, som inte behöver vatten, Lisianthus i en mängd olika färger och solrosor som finns i stora efterfrågan i Europa.

Läs mer på Jerusalem Post.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “10 miljoner blommor från Israel till Europa under julen

 • Hans Backlund

  Vi bör återta erkännandet av Palestina, och erkänna Israel i stället. Det är det enda land som vi borde skicka bidrag till.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå verkstad……………

  Israel är det land i världen som hittills påbörjat vaccinering av störst andel av befolkningen

  Hittills har närmare 380 000 israeler fått sin första dos och myndigheterna hoppas att två miljoner ska ha vaccinerats till i slutet av januari

  I flera städer öppnas dygnet-runt öppna vaccineringsstationer och först att vaccineras är sjukvårdspersonal och personer över 60 år.

  https://sverigesradio.se/artikel/7635849

  Gilla

 • Mike E

  Faktum är att Israel är nu är världens mest avancerade och effektiva land. Det har också världens minst avancerade och effektiva och mest korrupta länder som grannar.

  Gilla

  • Peter de Mander

   Näää… Det mest korrupta är ju Sverige som stödjer deras grannländer med miljarder varje år… mot att sossarna får hit sina ”röster”

   Gilla

 • Annie lufy

  Inte lätt att va omgiven av mentalpatienter som grannar oförmögna att klara sig utan bistånd arma skithål Israel får stå ut med.

  Gilla

 • Moberg

  Skriv vad ni vill och tänk som ni behagar.
  Personligen skulle jag utan att tveka byta ut alla muslimer vi begåvats med mot hälften så många judar och resultatet skulle bli dubbelt så bra som nu.

  Gilla

 • Peppe

  Jahaja, de hyacinter jag införskaffade på Billighetsvaruhuset, kan då inte varit därifrån..
  De var nämligen rena skräpet.

  Gilla

 • hllviken

  Det finns de som dyrkar Israel som en Gud. Andra är neutrala och betraktar landet som ett bland alla andra. Inget särskilt. Den tredje hatar Israel och allt vad ****** står för.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: