Polisen ingrep mot trängsel vid muslimsk begravning

MEDIA. Polis har flera gånger tvingats ingripa för att det kommer för många gäster till muslimska begravningar i Malmö. Kyrkogårdsförvaltningen har fått sätta in väktare. – Våra skyddsombud har hotat stoppa begravningar på grund av smittrisken, säger kyrkogårdschefen Sven-Erik Perlman Aspeklev, rapporterar Kvällsposten.

För många besökare och dåligt med avstånd på muslims begravning i Malmö i går. Läsarbild.

I slutet av november förbjöd regeringen allmänna sammankomster med fler än åtta deltagare. Undantag gjordes dock för begravningar där 20 gäster tillåts närvara.

Men kyrkogårdsförvaltningen i Malmö har fått problem med att deltagare vid muslimska begravningar inte respekterar den gräns som har satts upp. – Det här är inte lätt. Vi har fått ta hjälp av bland annat polis för att få ut budskapet om max 20 personer, säger Sven-Erik Perlman Aspeklev.

– Många sköter detta bra, men inte alla. Det är särskilt vissa församlingar och moskéer, eller kanske snarare vissa imamer, som inte tar detta till sig.

-Pettersson säger att muslimer och islam har egna regler att följa och struntar i de svenska reglerna, men det är svennarnas fel när de blir smittade…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Polisen ingrep mot trängsel vid muslimsk begravning

 1. Muslimer och lagar är två saker som helt inte går att få att fungera tillsammans. Om det inte är sharialagar så att muslimerna får slå ihjäl någon. Den lagen fungerar.

 2. Mmmm, sen undrar folk varför inte smittspridningen minskar någon gång. Det finns folk i den här bananmonarkin som följer sina egna regler, oavsett om de är gäster här eller styr landet.

 3. Sverige har en väldigt lydig befolkning som gör som regeringen säger. Socialdemokrater och bidragsflyktingar är undantagna. Dom skiter i allt utom sig själva.

 4. Infantila politiker med noll koll på verkligheten har givit oss detta.
  De inbillar sig att så fort främlingar kommer accepterar de vår kultur, vårt språk samt börjar arbeta.
  Inget arbete finns att få för analfabeter.
  Inget intresse av att lära vårt språk eftersom tolkar finns, utan avgift.
  De har från dag ett fjäskats för opportunisterna, de får bidrag till det mesta så varför skall de arbeta.
  Vi låter kvinnor vara deras kontaktpersoner oavsett att de anser kvinnan som mindervärdig.
  Till slut blir resultatet Sverige av idag!

 5. Antar att det är integrationens fel.
  Den som skulle behöva visa lite jävlar anamma! De här människorna skiter helt i samhället som gemenskap, huvudsaken är att de får sina behov tillfredsställda!

  Snyftliberalerna anser att det finns mer att göra, vad är oklart. Det finns inga grupper i det svenska samhället som har blivit så överösta med resurser. De vill inte leva i kvarter där man beter sig efter svenska lagar och regler. Varför lära sig språket, då kan man ju råka få ett arbete?
  Vem vill arbeta när man tjänar 30-50 tusen svart i veckan och det allmänna betalar räkningarna?

  Hur ska integrationen se ut, ska vi bussa liberalerna till bostäder i de utsatta områdena? Kan det vara det som saknas eller är det bara bekvämt att kunna lämpa ansvaret på de svenskar som i första hand drabbas av världens dyraste sociala projekt.

 6. Om de blir smittade kan de dricka kamelurin för det står ju i deras bok att det botar all så slipper sjukvården ta hand om dem.

Kommentera