Politisk redaktör vill använda våld på Sverigedemokrater

MEDIA. Alex Voronov är född 1975 i Odessa i Sovjetunionen och arbetar sedan 2002 som ledarskribent och senare politisk redaktör på liberala på liberala Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning och Katrineholms-Kuriren.

Alex Voronov har en rysk mor och en far från Uganda, han är uppvuxen i Ryssland. Till Sverige flyttade Alex vid tio års ålder. Alex Voronov är totalt faktaresistens och en desinformatör i Arnstad och Lindbergs klass.

Voronov har för övrigt blockerat Pettersson på Twitter så han vill väl inte ha spridning av sina alster.

Det är svårt att veta om herr Voronov är ironisk men jag tror inte det, med tanke på vad han skrivit tidigare och att han är politisk redaktör på Sveriges första öppet islamistiska tidning så är han nog bara…

Herr Voronov har varit med och gjort Eskilstuna-Kuriren till Sveriges första öppet islamistiska tidning och han fortsätter på samma svenskfientliga linje.

-Pettersson tycker att Alex Voronov som inte tagit till sig svenska värderingar trots 35 år i landet ska flytta till ett muslimskt land eftersom han så öppet sympatiserar med islam…

Om Alex Voronov på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Politisk redaktör vill använda våld på Sverigedemokrater

 1. Sköna juveler som ynk media håller sig med, som vill slå
  folk med andra åsikter än hans egna på käften ?
  Och varför tar inte andra ledarskribenter på andra tidningar
  avstånd för en sådan uppenbar stolle??

 2. Denne Voronov vars främsta utmärkande egenskap tycks vara faktaresistens kombinerat med desinformation! “Inte för inte så lever ordet Quisling kvar i betydelsen landsförrädare, aldrig har väl Sverige haft så många Quislingar som idag”, som någon skriver på Twitter. (Sedan andra världskriget är Quisling en vanlig internationell benämning på en landsförrädare eller kollaboratör).

  1944 publicerade Göteborgs Handels och Sjöfartstidning en skämtteckning av Ragnvald Blix och som skildrar när den norske landsförrädaren Vidkun Quisling är på besök hos Hitler i Berlin. Utanför rikskansliet gör han en nazisthälsning, och säger samtidigt: ”Jag är Quisling” Varpå adjutanten undrande frågar: ”Och namnet?”
  https://pbs.twimg.com/media/Dc013n7XUAAQVhY?format=jpg&name=900×900

 3. Hade det varit en SD-are som skrev så om människoapor hade han blivit åtalad… dvs SD-are är mindre värda än apor, i socialdemokratins så kallade rättsväsende….

  • Stänga ned vad? Bloggen? Var ska du då vräka ur dig dina kloka åsikter?

   Jag är övertygad om att SD åstadkommer mer än pratkvarnarna på AfS. Jag har letat men inte sett några spår av AfS politiska verksamhet. Har du några exempel på vad de åstadkommit?

   • Tack för ditt svar.

    Varför håller du på att tjata om AfS? Jag har inga synpunkter på vad de håller på med. Jag tror inte att jag har nämnt dem i ett enda inlägg. Du verkar besatt.

 4. Antingen trollar Voronov hela tiden eller så är han totalt dum i huvudet. I vilket fall som helst är han inte värd att uppmärksammas.

 5. Det är nog väldigt många som skulle vilja plantera en
  knytnäve i trynet på stortruten Voronov, han är alldeles
  för stor i näbben för sin egen betydelse!

 6. Man blir bara så deprimerad när man ser hans sura och bittra uppsyn.Vad är det för fel på karln ? Har han magsår ? eller har han drabbats av någon elakartad vänsterbacill ? dom kan vara väldigt svåra att bli av med då dom oftast slår sig på hjärnan……

 7. Hörrú, näthat-granskare Tomas Åberg ; Är det inte på tiden att du vaknar till liv nu och utför de uppgifter som du var tillsatt för. D.v.s. inte att jaga lätta byten som uppgivna pensionärer, utan de riktiga skurkarna i exemplet ovan.

 8. Han hotade en av dom so medverkade i granskning Sverige riktigt otäck typ granskning Sverige hade mycket på honom men eskilstuna kuriren med Mathias sthåle såg till så detta kanon alster försvann

 9. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
  Moberg skriver:

  Voronov ett irrbloss på mediehimmelen, som lever i sin egen förvirrade värld.

KommenteraAvbryt svar