Fortsatt få kvinnor på polisutbildningarna


INSÄNDARE. Hörde på sjunyheterna i morse att polisen vill att flera kvinnor och personer med invandrarbakgrund söker till polisutbildningarna. Vad det gäller kvinnor så minns vi säkert fallet där tre kvinnliga poliser skickades till en flyktingförläggning för att ta hand om en asylsökande vilde som höll på att riva förläggningen.

Dom tre kvinnliga poliserna fick backa och fly efter att ha blivit grundligt förnedrade av vilden medans vildens kompisar skrattande filmade det hela från fönstren på ovanvåningen.

Vi minns väl också den knäböjande och gråtande poliskvinnan i Göteborg som på detta sättet hedrade en knarkande kriminell neger i USA som togs om hand på det rätta sättet när han vägrade att åtlyda polisernas uppmaningar.

Det är bara att konstatera att i det rådande klimatet vad det gäller ökande grovt våld från i främsta hand hitresande, ej flyende, primitiva vildar komna från MENA – länder så passar inte kvinnor som poliser i yttre tjänst. Detta inte skrivet som kritik mot kvinnor utan bara ett konstaterande att det finns yrken där män passar bättre och kvinnor passar bättre att utföra dom arbetsuppgifter som finns.

Att kraven nu tydligen skall ses över för att göra det lättare för sökande med utländsk bakgrund att klara dessa är ju helt förkastligt.

Jag vill inte bli bemött av en MENA – polis som vid en kontroll av körkort och nykterhet på rosengårdssvenska tilltalar mig på följande sätt :

” Do svenne, ta fram kortet och jalla på nu va annars jag göra kaos med dig, fattar do? Hoppas do vara nykter annars jag svär jag komma hem och knolla din mamma, do fatta va? Jag veta var do bor och var dina barnen gå på daggis ”!

En svensk polis skall vara svensk och tala perfekt svenska och fan inte vara rekryterad direkt från någon SFI utbildning.

Polisutbildningen skall inte heller på något sätt vara anpassad för lågt begåvade invandraraspiranter som läst regelverket på lättförståelig svenska skriven med stora bokstäver.

F ö så kom vi hem från vår dotter igår julafton vid 19.30 tiden och kunde inte undgå att höra krevaderna och smällarna från raketer och fyrverkerier från dom mångkulturella och ”utsatta” områdena Rosengård och Hermodsdal där vildarna redan var igång fast det är en vecka kvar till nyårsafton.

Men det är kanske för mycket begärt att dom skall hålla reda på vare sig datum eller klockslag eftersom dom flesta under många års tid levt under förhållanden i det Nya Sverige där tid och rum är helt oviktigt att hålla reda på.

Sandor Herold, invandrare i Malmö


21 responses to “Fortsatt få kvinnor på polisutbildningarna

 • Roland Salomonsson

  Regeringen med stödpartier skall nu äntligen fixa den dåliga polisrekryteringen. Det planerar man att göra genom att SÄNKA kraven för anställning i polisyrke!

  Vad blir resultatet av detta. Kanske som i Tyskland. OMEDELBART SKICKADE DE KRIMINELLA MUSLIMSKA KLANERNA SINA SÖNER TILL POLISUTBILDNING! (Gällde Berlin!) D v s dessa klaner fick tillgång till majoritéten av polisinformation och nästan all polisiär lamslogs. Dessutom blev det slagsmål mellan tyska aspiranter och muslimska. De tyska aspiranterna trakasserades och misshandlades till den grad att deras tålamod brast och de själv gick till våldsamt försvar.

  Att SÄNKA kraven skulle vara effektivaste vägen in i fullständig laglöshet!

  Gilla

  • Katten

   Sker redan här. För några månader sen så tipsade en kvinnlig polis i Malmö en kriminell att han var efterlyst.
   Kunde avslöjas på grund av telefonen satts på avlysning dagen innan.

   Gilla

  • Kattsand

   Om regeringen verkligen ville ha fler poliser och som dessutom var kvalificerade skulle en åtgärd vara att höja lönen, det man gör nu är närmast ”defunding the police” genom att hålla nere anslagen och lönerna.

   Gilla

 • Kattsand

  För mig ser frågan ”fortsatt få kvinnor på arbetsplats” ut att vara enbart ett politiskt problem och inte ett problem för de anställda eller arbetsgivare så länge kvinnor har lika lätt att få samma jobb och att de heller inte diskrimineras på något sätt på sin arbetsplats.
  (Förresten, varför är det inte ett stort problem att bara en minoritet av alla sjuksköterskor är män?)

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Ä så patetiskt att se…som en lekstuga…så tjatar PK-fjantar och andra dum-gökar att kvinnor ska jämställas med män på allt, då de säger att de har precis samma förutsättningar och är minsann precis lika bra i allt.

  Säger bara … LEKSTUGA ! 👯‍♀️

  Män är bra på ”sina” saker och
  Kvinnor är bra på ”sina” saker.

  Bara en superidiot ( dum-PK ) tror att män och kvinnor är lika i allt.

  Gilla

 • ponnsan62

  Bra.för messiga.
  Ponnsan

  Gilla

 • Moberg

  Kvinnor inom polisen, naturligtvis men inte i yttre tjänst. Utredare/handläggare helt OK men att tampas med män och särskilt från Sekten som inte hyser aktning gentemot kvinnor skall mötas av stora hårda män.

  Gilla

 • Olof.p

  Jag har noterat att polisen är lite frikostigare med att skjuta i självförsvar ute i Europa, nuförtiden. Inte sällan på ställen som gör att den skjutne inte bråkar mer i detta livet. Det tycker jag de kvinnliga poliserna skulle gjort i filmen. Ett varningsskott i pannan på den inavlade.

  Gilla

 • The proud swede

  Vad fan har dom pistolerna till????

  Gilla

 • Kristina

  Inom polisen finns redan, liksom inom andra myndigheter, klanmedlemmar som, i första hand, går klanens ärenden.
  Invandrarbakgrund kan omöjligen ersätta lämplighet och kompetens (annat än utifrån den fluktuerande Värdegrunden)
  Att komma tillrätta med en ökande invandrarrelaterad kriminalitet med hjälp av fler kvinnliga poliser, det stupar på sin egen orimlighet. Män, från kulturer där kvinnor ses som lägre stående varelser, ska respektera…

  Gilla

 • compulsoryunion

  Märkligt att Sverige uppmanar kvinnor att ta hand om de våldtäktsmän som angriper Sverige, både Försvaret och Polisen borde rättspsykundersökas…

  Gilla

 • Hans

  Har inte dom kvinnliga ett endaste vapen, Batong, Elpistol, Kulvapen???
  Poliserna blev ju faktiskt hotade med sten och det kan resultera i Polis mord och då skulle en kula i benen sitta bra.

  Gilla

 • Nisse

  Om vi ska ha kvinnliga poliser till ta hand om våldsamma galningar, måste antalet poliser mångdubblas.
  De fungerar bra bland normala respektfulla människor men annars behövs våldskapital, för att lösa konflikter som spårat ur.
  Många av de nya, vägrar kulturellt att lyda kvinnor, för de anser sig ha högre människovärde.

  Gilla

 • Kungen

  Du har så rätt Sandor. 👍👍

  Gilla

 • ruben

  Uselt förslag av myndigheterna. Jag ser det, som bevis på sverigefientlig verksamhet av myndigheterna om de sänker utbildningskraven på de, som ska skydda civilbefolkningen. En eländig avveckling av samhället, som förmodligen är olaglig. Polisyrket handlar väl ofta om mänskliga egenskaper där polisadepterna bör vara de, som brinner för och är ämnade att vårda och hjälpa till med ordningen mot orättvisor i samhället. Bra då att i skarpa lägen klara visst våld där det behövs. Att sänka kunskapskraven kan orsaka skador, som blir svåra att laga.

  Gilla

 • compulsoryunion

  om livstidsdömda fick söka till Regeringen t.ex. Jackie Arklöv, istället för redan utvisningsdömda Ardalan och Riazat, så skulle troligen färre brott begås mot befolkningen, t.ex. ocker via bensinpriset.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: