Mordförsök vid rån på Östermalm


VÅLDSVÅGEN. En man har förts till sjukhus med skärskador efter ett rån ute på en gata på Östermalm.

Polisen fick in samtalet strax efter klockan 23.

Vi rubricerar det som mordförsök och grovt rån, säger Anders Mattsson, vakthavande befäl på polisen region Stockholm.

Vid midnatt är området fortfarande avspärrat för teknisk undersökning. Det finns ingen information om mannens skadeläge, eller om huruvida rånarna fick med sig någonting.

Polisen

– Pettersson säger att det var bättre förr…

Den mest kända löpsedeln i Sverige anses vara Aftonbladets löpsedel från 23 februari 1970. Om det var ett misstag eller en jaktolycka vet jag ej.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Mordförsök vid rån på Östermalm

 • ruben

  Man skulle kunna skriva samma kommentarer för alla de här brotten. De beror främst på misslyckad invandringspolitik och myndigheter med politisk agenda, som prioriterar brottslingars säkerhet före vanliga medborgare. Som sagt var, man kan misstänka att det är en jätteklyfta mellan de flesta myndigheter och vanlig skötsam civilbefolkning för att inte tala om förtroendeklyftan till regeringen, som har de yttersta ansvaret.

  Gilla

 • Kungen

  Verkligheten tränger sig på………

  Gilla

 • Maya

  Jag vet inte var sign.Bengt la Beuff bor men i Stockholm har vi rån,misshandel,våldtäktsförsök,skjutningar i princip varje dag. .Snarare är det vardagsmat sedan länge.Östermalm är en utsatt stadsdel där många förmögna människor bor så det är en guldgruva för dessa typer.När en tant på 90 år med rullator blir nerslagen i sin egen port och ett mordförsök sker under samma dygn i samma stadsdel så är det inget att raljera över och tro att det är något nytt.Det är istället beklämmande som samhället har blivit med otrygghet överallt.

  Gilla

 • Moberg

  Tror att medborgarna på Östermalm inte alls gillar vad vi idag ser och hör i Sverige, det ligger förmodligen närmare hjärtat hos dem på Södermalm.

  Gilla

 • Bengt la Beuff

  Jag gläds åt att personrånen och skjutningarna som länge varit vardag runt om i landet, nu med besked kommit till Stockholm. Det är bra att våldet kommer närmre politikerna och etablissemanget

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Så bra! Mångkultur är ju det bästa dom vet på Östermalm!

  Eller det var kanske bara när dom tvingade andra att berikas?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: