MP – syna Centern och ge ensamkommande en chans

INVANDRING. Miljöpartiets tidigare språkrör Gustav Fridolin är lite upprörd över att det inte ser ut att bli någon utökad amnesti för de ljugande afghanska männen som kom till Sverige under 2015. Fridolin vill att de afghanska männen utan asylskäl och som inte skaffat ett arbete ska få stanna i Sverige, skriver Fridolin på tidningen Syre.

Gustav Fridolin Bild från Miljöpartiet

– Först ska Gustav Fridolin ha heder för att han gick direkt till ett lärarjobb när han slutade i riksdagen hösten 2019 i stället för att utnyttja alla förmåner som är så vanligt. Sedan tycker Pettersson att han ska hålla sig till lärarjobbet.

De ljugande afganska männen har fått en extra chans, de fick chansen att på svenska skattebetalares bekostnad gå klart gymnasiet trots att de saknade asylskäl och ska få stanna om de skaffar sig ett arbete och blir självförsörjande. Det var glasklart. Nu vill Fridolin med flera att de ska få stanna ändå. Jag tycker att de ska åka hem och hjälpa till att bygga upp sitt eget land, vilket det nu än är.

Att som Fridolin raljera över Moderaternas migrationspolitiska talesman Maria Malmer Stenergard som säger “vuxna män utan asylskäl ska inte stanna i Sverige!” och att det inte är Malmer Stenergards Åhus som ska rensas från alla män som lika gärna kan klara livhanken på Bornholm.

Gustav Fridolin surrar över vad han menar är “den moderata propagandamaskinen” och alla dem som oroas över asylinvandringens konsekvenser för det svenska samhället.

Det får mig att undra över om Fridolin är lämplig som skollärare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “MP – syna Centern och ge ensamkommande en chans

 1. Det borde finnas en regel som stipulerar att politiker måste sluta med sitt demoraliserande arbete när de avgått eller fått sparken .

 2. Det vore bättre att höja riksdagsspärren till tio % . Då slipper vi alla dessa små extrema stollepartier för gott. Dom ställer bara till elände och problem som vi kan vara utan. Tänk om inte L, Mp, V, Kd, och pedofilpartiet fanns.
  Bort med skiten bara. Ner i avloppet direkt

 3. “Det får mig att undra över om Fridolin är lämplig som skollärare.”

  Många orsaker till att de väljer läraryrket. Till att börja med känner de sig mer hemma bland barnen. Samma kognitiva förmåga så att säga. Sedan använder sig kulturmarxister av utbildningssystemet för att sprida sina irrläror.

  • Jag skulle aldrig låtit mina barn ha honom som lärare.
   Det är ju att förstöra framtiden för dom.

 4. Mannen som sa att han skulle fixa skolan på 100 dagar! Hur gick det? Denna vilsna politiker hade sin chans under sin tid i riksdagen och där gjorde han inte många knop, så det bästa han kan göra är att vara tyst och inse att hans tåg har gått.

 5. Gustav Fridolin är helt säkert olämplig som lärare. Ett lämpligt arbete för Gossen är nog att hämta sopor om han klarar av jobbet.

 6. Fridolin är inte lämplig till något vettigt, det enda möjliga är som asylaktivist som vill förstöra Sverige med massinvandring och massislamisering.

 7. Kan någon vänlig själ förklara för mig varför dessa 7-klövertoppar inte ser igenom denna gigantiska bluff?
  Bevisen att de ljugande männen inte duger till vare sig studier eller arbete går inte ens med aftonslaskens hjälp få till deras fördel.
  Från vilket land kommer de som bestämmer över Sverige? Namn?

Kommentera