Ännu en skandal, minst den 8:e i Centerpartiet som rör sig om pedofili

BROTTSLIGHET. Vi har de senaste veckorna läst och hört om att EU-parlamenttriken Fredrick Federley och kommuntoppen Christer Yrjas tvingats avgå från alla politiska uppdrag för Centerpartiet efter att det avslöjas att de levt med flerfaldigt dömda pedofiler.

Nu fortsätter skandalerna runt Centerpartiet. Journalisten Joakim Lamotte kommer med uppgifter om en ny pedofil i Centerpartiet. Det är 54-årige Niklas Wellholt från Kungsbacka och kandiderade till kommunfullmäktige för Centerpartiet i de två senaste valen. Wellholt ägnars sig som politiker ägnat sig åt miljö och hälsoskydd.

Niklas Wellholt

Wellholt har knäppt upp sina byxor och hållet fram sitt könsorgan för två nioåriga flickor som åkte skridskor i Kungsbacka i oktober 2019. Vid ett annat tillfälle gav sig Wellholt på en elvaårig flicka i närheten av Tingbergsskolan i Kungsbacka. Han gick fram till flickan, knäppte upp byxorna och tog fram sitt könsorgan samtidigt som han frågade om flickan ville känna.

Varbergs tingsrätt meddelar att Wellholt döms för två fall av sexuellt ofredande. Tingsrätten dömde honom till villkorlig dom och 150 dagsböter á 420 kronor vilket ger 63.000 kronor i böter. Wellholt nekar till brott men tingsrätten menar att hans förklaringar är orimliga och att han ägnat sig åt efterhandskonstruktioner.

Om brottsliga centerpartister på bloggen…

-Pettersson säger att Jimmie Åkesson brukar få sitta i TV och förklara sig när någon SD:are gjort något dumt men de andra partiledarna brukar slippa…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Ännu en skandal, minst den 8:e i Centerpartiet som rör sig om pedofili

 1. SD Kvinnors förslag om att kemiskt kastrera våldtäktsmän som förgriper sig mot barn är för milt… De förstör liv… Jag vaknar fortfarande 50 år senare av mardrömmar och önskar att jag kastrerade honom med slö kniv medans han fortfarande levde.

 2. C är uppenbart ett vidrigt parti. Inte bara deras politik. Att Sharia-Annie inte tar avstånd från sina pedofila representater är knappast överraskande.
  Hon ömmar mer för ensamkommande 25-30 åringar från andra kontinenter.
  Det som gör mig ännu mer fundersam och riktigt jävla arg, är varför inte de andra partierna går ut och kritiserar C stenhårt?
  Varför är Åkesson tyst?
  Varför är Kristersson tyst?
  Varför är Svetsaren tyst?
  Frågorna är knappt retoriska.

  När de inte reagerar mot detta – pedofiler som förstör små barns liv på det mest vidriga vis – vad fan ska de då reagera på?!
  Varför är det inte fullt anfall på C?!
  Vad händer?

  • Kan vara så att de ser pedofili som en sjukdom, som alkoholism. Kan slå tillbaka om inte rätt retorik används. Kan också vara så att de inte vill slå på någon som redan ligger.
   Jag tror dock att det inte går att mörka och får fullt genomslag i nästa val, då förhoppningen är att pedoilpartiet inte kommer in i riksdagen.

  • C har rätt värdegrund, enligt den nya normen.
   Ni som inte gillar sånt, ta upp det lite diskret på frukost rasten eller lunchen så folk får reda på det. De flesta är helt omedvetna om allt.

  • Åkesson har inte alls varit tyst. Tycker mig till och med sett kommentarer frånKristersson.
   Varför reagerar inte någon från AFS då, eller har jag som du missat Åkessons kommentarer missat Kasselstrands?

   • AfS gick ut och tog avstånd för en vecka sedan i podden #31 Sunt förnuft med Gustav

  • SD har yttrat sig kraftfullt både via ny kanalen riks samt förslag från SD kvinnor och starka avståndstaganden på olika sociala medier av flera höga partitoppar, men vad hjälper det när SVT och kvällstidningar håller käft om att det skett. Du måste förstå att DDR media inte tar upp det… dels ska etablissemanget hållas om ryggen och all opposition tystas… det blir som valet i USA… = tafsaren ”Peking” Biden.

   Vakna svenska folket… sluta följ MSM om ni vill veta saker… Pettersson är bra men bara en kanal.

 3. Var det inte deras ungdomsförbund som kunde tänka sig
  sex med avlidna? Fan är dom riktigt kloka??
  Är det inte lika bra att dom byter namn till pedofilpartiet?

  • Jodå,

   tror det var Centerns ungdomsförbund i Sthlm som 2016 ville göra nekrofili, incest och tidelag lagligt.

   Så det vi ser är kanske toppen på isberg?

   Alla vackra ord från fru Lööf till trots!

 4. Detta är ju standard, förmodligen lika illa i dom andra partierna.. Sodom o Gomorra och lite Stalin sprutor till folket, inget nytt!

 5. Med tanke på alla dessa tvivelaktiga C-pedofiler är det helt naturligt,att deras Rödhacka trivs bland bögar o andra avvikande i Pride-tåget !
  Kanske rent av här,hon värvar sina nya medlemmar ?

 6. Det har skickats massor av mail, av center-sympatisörer, där man tar parti FÖR Fedde o co. Kan det bli tydligare att pedofilin går som en röd tråd genom Hela detta avskyvärda parti.
  Annie Lööf ; våga inte visa dig offentligt innan du har sanerat bland dina äckel-kompisar !

 7. Man undrar vilken “värdegrund” de lär ut inom C-partiet eftesom de har så många pedofiler inom samma organisation. Undra vilket “avståndstagandet” C-partiet ska komma med denna gången, hur de än gör så kommer Torbjörn Fälldin vända sig i sin grav av förnedring och skam.

  • Den felöversatta FN Deklarationen
   I Sverige har jämlikhet kommit att bli en ny slags religion, vars trosbekännelse lyder Alla människors lika värde. Ingenstans i naturen finns dock någon sådan jämlikhet. Skolans värdegrund om allas lika värde, NA 16/12, bygger nämligen på en svensk felöversättning av det franska originalet av FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna

   Den engelska versionen lyder:

   All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in spirit of brotherhood.

   Den tyska versionen lyder:

   Alle Menschen sind frei und gleich an Würde und Rechten geboren. Sie sind mit Vernuft und Gewissen begabt und sollen einander im Geiste der Brüderlichkeit begegnen.

   Medan den svenska versionen lyder:

   Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot var andra i en anda av gemenskap.

   I den engelska respektive tyska versionen heter det equal in dignity respektive gleich an Würde, vilket inte är detsamma som lika i värde.

   Den engelska (dignity) och tyska versionen (Würde) talar om vad som på svenska blir värdighet och för tankarna till respekt för alla människors värdighet, medan den svenska versionen (lika i värde) för tankarna till jämlikhet. Översättningen från franska av motsvarande ”brotherhood” och ”Brüderlichkeit” med ”gemenskap” är inte heller korrekt.

   Artikel 1 i FN-deklarationen om mänskliga rättigheter bör sålunda översättas:

   Alla människor är födda fria och lika i värdighet och rättigheter. De är utrustade med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i en anda av broderskap.

   ”JL”

   • Gjort sitt att förstöra barns liv.

    Annie Lööf Centerpartiet är tyst.
    DEN SOM TIGER ÄR TYST DELAKTIG I DESSA BROTT.

    Centerpartiet drar till sig allt fler pedofiler.

    Vill du rösta på ett parti som värnar om pedofiler ?
    Välkomnar du dessa till ditt barn eller barnbarn ?

    FY FAN, äckliga vedervärdiga människor 😡

  • Jag har svårt att skilja på dem. Hela regeringsunderlaget är samma skrot och korn. Det enda som de är intresserade av är att importera röstboskap.

Kommentera