En man skjuten till döds av polis i Sala


BROTTSLIGHET. En 25-årig man är skadad efter att hotat och blivit skjuten av polisen i Sala sent i natt. Larmet om skjutningen kom klockan 02.20 och polisen är förtegen om bakgrunden till händelsen.

– Vi är på plats med flera patruller, men i övrigt kan jag inte säga någonting. Vi håller på att reda ut vad som har hänt, säger Andreas Örth, RLC-befäl vid polisen i region mitt.

Polisen uppger att mannen i är förd till sjukhus. En förundersökning är inledd på grovt olaga hot mot tjänsteman. En insats pågår på platsen och ärendet kommenteras inte ytterliggare under natten.

Uppdaterad 09:28

Polis larmas till centrala Sala med anledning av att en person ringt till polisen och uppgett att hen blivit hotad. I samband med ingripandet på plats har polis skjutit verkanseld mot en misstänkt gärningsperson. Personen förs med ambulans till sjukhus. Han konstateras sedan avliden av läkare. Anhöriga är underrättade.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “En man skjuten till döds av polis i Sala

 • Moberg

  Resolut och bra, gärningsmannen var kanske svensk.
  Vi svenskar har på senare tid blivit mindre värda än de välutbildade invällarna.

  Gilla

 • Dennis

  Varför inte låta knarket vara fritt i Sverige? Det verkar allt vara knarkrelaterat och gängen skulle nog implodera utan pengar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: