Det svänger om Anders Lindberg

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg bevisar gång på gång att det inte ingår i hans arbetsuppgifter att tänka. Ministerstyre kan i vissa fall vara bra, i till exempel Danmark, Norge, Storbritannien och USA råder ministerstyre som norm, men det innebär också att då har den ansvarige ministern det yttersta ansvaret för alla beslut och handlingar som företas inom sitt departement eller ministerium och ansvar är inte socialdemokraternas starka sida så Anders förslag spricker.

När det gäller munskydd är det uppenbart att herr Lindberg inte tänker själv. Han gör som han blir tillsagt, precis som Hitlers pojkar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Det svänger om Anders Lindberg

 1. Pettersson:
  Du skriver att AL är som ”Hitlers pojkar” säger inte emot dig,men är inte hela PK-Pressen av samma slag ?
  Medlöpare som dagligen sedan snart ett år tillbaka,fyller sina alster med denna ”C-19 nyhet” ,till 80% ?
  Nog borde det även finnas annat,att fylla upp spalterna med.
  Det Stenbock irriterar,är den hysteri o. panik som dessa skribenter orsakar bland en befolkning,som bevisligen är lite ”bakom flötet”.
  Varför t.ex. inte ägna sig åt att informera om alla de nya trix,som förändrat dagliga livet i Abzurdien sedan alla dessa nya kriminella exotiska arter anlänt ?

 2. ”Det svänger om Anders Lindberg”, skulle kunna vara titel på en dansbandsskiva. Men istället för att läsa Anders Lindbergs idiotiska skriverier, som ju bara gör en förbannad och förstör julen, så tar jag hellre en svängom med en mycket trevligare Lindberg som sjunger: ”Jag såg mamma kyssa tomten”:

 3. Det märks även tydligt i affärer på nätet;
  att detta med munskydd blivit hetare nu.
  Budgivning på köp stiger i höjden. Högt..

  Lindberg är enfaldig. Kraftigt så.

 4. Det tar några dagar innan det märks att man har blivit smittad och under den tiden så smittar man andra,om man inte bär munskydd. Jag blir smittad i butiken, men märker ingen symtom förrän 3-7 dagar men är ändå smittsam och umgås med flera andra personer o smittar dem. Hade jag buret munskydd så hade jag inte smittat någon.Petterson o Harold ni skriver bra. Få till något i skrift så Tegnell Löfven Hallengren förstår.
  Men de är ju så duktiga och vet bäst så ingen ska tala om för dem vad som fungerar. Det bruka vara så med människor med makt ska ge igen för all mobbing de fick i barndomen.

 5. Alla tar väl av sig munskydden ibland.
  Men om man jämför så har många fler dött i Sverige än i Danmark. Som jämförelse så ligger Sverige i samma liga som Philippinerna. 100-110 miljoner innevånare och mycket sämre sjukvård.
  Jag undrar vad ni ska skylla på för kontext i det fallet.

  Det är bara så att för varje sak som händer så bevisar svenska politiker hur urusla de är. Det kan inte ens uppbåda några snillen som ska försvara dem. Jag kan inte komma på något som inte en lekman skulle klarat av att utföra i pandemins spår.
  De kvalificerade professorer som dömt ut hanteringen har inte fått vara med och utforma hanteringen. Jag undrar vilka andra som skriver och läser det här som minns en politiker de trott på och känt förtroende för?

  För mig var det längesedan och det känns inte som att det kommer att ske igen. Jag får bara känslan av egoister, principlösa, snikna karriärister.

  Jag hoppas jag hinner uppleva en regering med curage igen, fan trot!

 6. Lindberg, prima exempel på att idioter aldrig tänker efter innan de öppnar munnen och därigenom bevisar hur korkade de är.
  Du bär inte munskydd för att skydda dig själv, du bär det för att skydda alla andra. Men narcissist som Lindberg skulle aldrig förstå det konceptet. Alltså är hela hans slutsats ett bevis på att han är en idiot.

Kommentera