Invandring är normalt


INVANDRING. F.d kommunisten nuvarande socialdemokraten och EU-kommisionären Ylva Johansson med ansvar för EU:s inre säkerhet, yttre gränser, migration, grov organiserad brottslighet, terrorism med mera anser att migrationen är normal och det har hon 245.000 kronor i månaden för.

Ylva Johanson Foto Anders Henriksson CC-Licens

– Pettersson undrar om damen inte inser att mycket av det hon ska ansvara för och bekämpa beror på för stor, onormal invandring av dysfunktionella människor.

Det går lika bra att påstå att krig är normalt. Det är en del av människans förflutna, nutid och framtid. Det betyder att det är en del av oss. Vi går i krig när vårt territorium invaderas av ekonomiska migranter, kriminella och terrorister. De ska inte hit och de som är här ska åka hem.

Byt jobb Ylva!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Invandring är normalt

 • Kattsand

  Tycker hon vi har en normal omfattning på invandringen?
  Tycker hon det är normalt att ta in okvalificerad arbetskraft och samtidigt utvisa kvalificerad arbetskraft för bagateller?
  Något får mig att tycka att den svenska regeringen är som en sekt…

  Gilla

 • Kretin

  Ylvas grekiske överrock verkar att vara tandlös …

  Gilla

 • Tony

  Invandring är normalt, ja, men det är Sveriges invandring
  som är allt annat än normal.

  Gilla

 • Fjodor

  Jag tror inte Ylva Johansson vet vad begreppet ”normal” betyder eller hur det kan användas.
  Det finns inget ”normalt” med svensk migrationspolitik.
  Bara för att något förekommer är det inte normalt. Även undantag och abnormiteter förekommer.

  Här är några synonymer till ”normal” för att se om det passar med svensk migrationspolitik
  – vanlig
  – genomsnittlig
  – ordinär
  – som alla andra
  – mentalt frisk

  Nej. jag får inte svensk migrationspolitik till något annat än ”onormal”

  Gilla

 • Argus

  Det som är onormalt med nuvarande invandring är antalet och kravlösheten. Länder med hög invandring har historiskt krävt självförsörjning. Något som socialisterna antagligen ser som rasism eller fascism.

  Med Ylvas logik kan man hävda att Djingis khan sysslade med regelrätt invandring.

  Gilla

 • Andersson

  Ylva Johansson är en stor anledning till att vi måste ut ur EU. Kan vi lämna henne kvar?

  Gilla

 • Maya

  Uttalanden som Fru Johansson har gjort i ett flertal fall gör ju att man undrar om hon inte har tittat för djupt i vinflaskan ? Uttalandena saknar ju totalt verklighetsförankring och är bara kvalificerat svammel.Men om man aldrig behöver konfronteras med verkligheten som vanligt folk utan har Fru Johanssons privilegier så kommer det förmodligen sådana här oövertänkta ?? grodor lite väl ofta.

  Gilla

 • centurion

  Ett samhälle i förfall. Ett samhälle i fritt fall, där den uppenbara orsaken till vårat nuvarande ”normaltillstånd” är tydligt sammankopplad med den medvetna införseln av VALBOSKAP. Men hur vill då Ylva komma tillrätta med alla problem som den ohämmade INVANDRINGEN har fört med sig ? Jo, den enda vägen att gå för en maktgalen såsse är naturligtvis : Ännu mer INVANDRAD VALBOSKAP !!!!!……Häpp.

  Gilla

 • Peppe

  Hon rider på sosse-vågen – för att hon kan.
  Visst smakar pengarna gott, Ylva..?!!?

  Så då ”glömmer” man kommunistidealen.

  Gilla

 • Moberg

  Ylva bilden beskriver henne väl, öppen mun stängd hjärna.
  Det har alltid varit migration, javisst jag har själv emigrerat och immigrerat till Sverige och andra länder men följt landets lagar och aldrig legat någon till last.
  Vad vi plågas av i Europa och i synnerhet Sverige är opportunisterna utan utbildning och med endast en tanke att bli rika, helst på någon annans bekostnad.
  Men hur skulle en person som Ylva förstå det, visserligen tillhör hon de högutbildade inom sossesfären hon har en lärarexamen, t.o.m jobbat ett par år som lärare. Kommunist till själ och hjärta satt i Riksdagen en period för VPK, som således trivs med de som kommer hit men skulle förmodligen inte vilja bo granne med någon av dem.

  Gilla

 • nosferatu

  Så talar en politiker som företräder ett parti som blir allt mer beroende av röster från nyanlända väljare. Själv har hon både nutiden och framtiden tryggad.

  Gilla

 • Pålsjö

  Ylva Johansson anser att migrationen är normal ! Så den enorma invandringen, vilken fört med sig att sjukvården lider skriande brist på resurser i motsvarande grad, det är alltså något normalt, en situation som vi tydligen helt enkelt måste finna oss i, ty migration verkar gå före allt annat.

  Läkaren Mats Reimer i Dagens Samhälle:
  ”Migrationen leder till ett ökat vårdbehov”

  ”Asylmigration har av vissa setts som räddningen för vårdsektorns personalbrist. Detta är önsketänkande; tvärtom har de med utländsk bakgrund ett större (åldersstandardiserat) vårdbehov än den infödda befolkningen. Det märks just nu sannolikt tydligast inom tandvården, men diabetesepidemin är tvärt emot vad Johan Carlson skriver inte isolerad till ”rika länder i Mellanöstern”. I en förhållandevis fattig region som Palestina har 15-20 procent av den vuxna befolkningen diabetes typ 2.”

  ”Inom mitt område, barnsjukvården, finns andra exempel på hur migration leder till ökat vårdbehov; inte bara infektioner och blodsjukdomar, utan också olika funktionshinder är vanligare hos migranter. I grupper med kusingiften ses både mer utvecklingsstörning, missbildningar och ovanliga genetiska sjukdomar. Autism är av okänd anledning vanligare hos andra generationens invandrare, speciellt i den somaliska gruppen. Cerebral pares är mycket vanligare hos utlandsfödda, som nu utgör 17 procent av alla barn med CP i Sverige, oftare med svårare funktionsnedsättning.!

  ”Dessutom har vi svårare att leverera god vård när patient och läkare har kommunikationsproblem. Alla som genomfört ett tolksamtal vet att de tar minst dubbelt så lång tid och ger ändå mindre information än patientbesök där språk och kultur inte försvårar kommunikationen. Och egenvården som är basen vid kroniska sjukdomar är svårare att klara för de med lägre utbildning. Vården står inför nya och stora utmaningar.”

  https://www.dagenssamhalle.se/debatt/migrationen-leder-till-ett-okat-vardbehov-28652

  Gillad av 1 person

  • Bigman

   Inget land idag klarar av en invandring av dessa mått.
   Det blir stora problem inte bara ekonomiskt.
   Man kan tycka att det vore en annan sak om de bara kom hit och fick försörja sig själva. Men de länder som huserar flyktingströmmar från närliggande länder drabbas av oerhörda problem.

   Vi kan med lätthet se vad det är för typ av människor som vill komma hit och leva på svenskars pengar. Lesbos och Paris är 2 aktuella områden som lider under trycket.

   Hur kan det vara VÅRT problem att politiker importerar de som inte ens fungerar i sina hemländer. Vad är oddsen för att det upprepar sig här?
   Ylva Johansson meritlista är ganska tom, hennes karriär är inte baserad på stordåd precis. Det handlar enbart om lismande och att hon har rätt kön och åsikter.

   Men som flera skriver, det är lätt att överge kommunismen när man själv blir målet för den ideologin.
   Jag undrar hur många som skulle rösta på dem om de förklarade hur den invandringspolitik de för fungerar? Deras egen statistik talar emot dem.
   Lyssnade på en intervju med Reimer och inavel var det värsta problemet enligt honom. Obotliga sjukdomar som i princip varit utrotade här har börjat bli vanliga igen. Men det är inga problem enligt Strandhäll, vi har världens bästa vård. Oändligt med pengar verkar vi inte ha längre. Kommunerna gnäller över att det skickas problem sins emellan. Trots att de alltid är tillgångar vill ingen ha dem utan bidragen.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: