Annie Lööf om ansvar


INRIKES. Centerpartiets ledare Annie Lööf och centerpartiet twittrar och pratar om att regeringen måste ta ansvar. Centerpartiet kan avsätta regeringen när de vill om de vill ta ansvar. Det är bara att lämna samarbetet med regeringspartierna.

Lööf säger att tydlighet, snabbhet och handlingskraft inte har varit regeringens signum. – Regeringens hållning har tyvärr, allt för ofta, landat i att avvakta. Vänta och se. Istället för att kliva fram och ta kommandot, säger centerledaren Annie Lööf.

-Pettersson vill påminna om julen 2017, för tre år sedan var Annie Lööf glasklar.

Det börjar vi 5 minuter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Annie Lööf om ansvar

 • Peter Sjöström

  Kan det vara så att Bilderberg tänker satsa än en gång på Lööf ? Att hon för den skull försöker hänga i ett tag till ?? Mvh Sjöström

  Gilla

  • G Nordström

   Helt klart var det tänkt så. De hade nog räknat med att de fyra skulle få majoritet. och då i feminismens namn så var det nog tänkt att hon skulle bli statsminister fast det inte blev det största partiet.

   Gilla

 • Moberg

  Som läget är idag så skulle ingenting ändras rödgröna 144 mandat alliansen 143 så länge inte de i alliansen kan samarbeta med SD är det omöjligt att bli av med Steffe Löftén.

  Gilla

 • Jörgen filipsson

  Ställ på henne om alla människors lika värde som hon hela tiden tjatar om och har som argument mot SD denna felöversättning kan hon få uppkört i halsen gång på gång

  I Sverige har jämlikhet kommit att bli en ny slags religion, vars trosbekännelse lyder Alla människors lika värde. Ingenstans i naturen finns dock någon sådan jämlikhet. Skolans värdegrund om allas lika värde, NA 16/12, bygger nämligen på en svensk felöversättning av det franska originalet av FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna

  Den engelska versionen lyder:

  All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in spirit of brotherhood.

  Den tyska versionen lyder:

  Alle Menschen sind frei und gleich an Würde und Rechten geboren. Sie sind mit Vernuft und Gewissen begabt und sollen einander im Geiste der Brüderlichkeit begegnen.

  Medan den svenska versionen lyder:

  Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot var andra i en anda av gemenskap.

  Gilla

 • Erling

  Tala med kluven tunga, lär indianerna ha sagt!

  Gilla

 • Maya

  Annie Lööf går att jämföra med reklaminslagen på TVn.Man går och gör något annat under tiden eller stänger av ljudet så man slipper höra på det hysteriskt skrikande budskapen.Köp,köp,köp.Nej,du Annie.Du är falsk marknadsföring.

  Gilla

 • Peppe

  Psycho-dockan släpper inte makten lättvindigt.

  Gilla

 • Kristina

  Annie Lööf – Sveriges egen Donald Trump.

  Gilla

 • Tony

  Annie Lööf var inte så snabb heller när det handlade om att ta
  avstånd från Fredrik Federleis liv o leverne, att hon kritiserar
  regeringen nu sammanfaller med uppståndelsen i pedofilparti…
  förlåt Centerpartiet?

  Gilla

 • ossie

  Tror inte Rödskrikan ens kan stava till Ansvar.

  Gilla

 • Dängrot

  Hon gör och säger tydligen VAD SOM HELST för att vara kvar.
  Vem fan röstar på dem ?

  Gilla

 • Kent

  Annie Lööf är inte glasklar heller.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: