Annie Lööf om ansvar

INRIKES. Centerpartiets ledare Annie Lööf och centerpartiet twittrar och pratar om att regeringen måste ta ansvar. Centerpartiet kan avsätta regeringen när de vill om de vill ta ansvar. Det är bara att lämna samarbetet med regeringspartierna.

Lööf säger att tydlighet, snabbhet och handlingskraft inte har varit regeringens signum. – Regeringens hållning har tyvärr, allt för ofta, landat i att avvakta. Vänta och se. Istället för att kliva fram och ta kommandot, säger centerledaren Annie Lööf.

-Pettersson vill påminna om julen 2017, för tre år sedan var Annie Lööf glasklar.

Det börjar vi 5 minuter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Annie Lööf om ansvar

 1. Kan det vara så att Bilderberg tänker satsa än en gång på Lööf ? Att hon för den skull försöker hänga i ett tag till ?? Mvh Sjöström

  • Helt klart var det tänkt så. De hade nog räknat med att de fyra skulle få majoritet. och då i feminismens namn så var det nog tänkt att hon skulle bli statsminister fast det inte blev det största partiet.

 2. Som läget är idag så skulle ingenting ändras rödgröna 144 mandat alliansen 143 så länge inte de i alliansen kan samarbeta med SD är det omöjligt att bli av med Steffe Löftén.

 3. Ställ på henne om alla människors lika värde som hon hela tiden tjatar om och har som argument mot SD denna felöversättning kan hon få uppkört i halsen gång på gång

  I Sverige har jämlikhet kommit att bli en ny slags religion, vars trosbekännelse lyder Alla människors lika värde. Ingenstans i naturen finns dock någon sådan jämlikhet. Skolans värdegrund om allas lika värde, NA 16/12, bygger nämligen på en svensk felöversättning av det franska originalet av FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna

  Den engelska versionen lyder:

  All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in spirit of brotherhood.

  Den tyska versionen lyder:

  Alle Menschen sind frei und gleich an Würde und Rechten geboren. Sie sind mit Vernuft und Gewissen begabt und sollen einander im Geiste der Brüderlichkeit begegnen.

  Medan den svenska versionen lyder:

  Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot var andra i en anda av gemenskap.

 4. Annie Lööf går att jämföra med reklaminslagen på TVn.Man går och gör något annat under tiden eller stänger av ljudet så man slipper höra på det hysteriskt skrikande budskapen.Köp,köp,köp.Nej,du Annie.Du är falsk marknadsföring.

  • Går inte jämföra rödskrikan med Trump på samma år ens. Oförskämt att dra in honom. Har hon gjort något annat än ställt till bråk och elände, hotat utan att fullfölja och försökt dölja p-partiets skandaler genom dramatiska utspel vilt viftande med fingrar och händer.

 5. Annie Lööf var inte så snabb heller när det handlade om att ta
  avstånd från Fredrik Federleis liv o leverne, att hon kritiserar
  regeringen nu sammanfaller med uppståndelsen i pedofilparti…
  förlåt Centerpartiet?

Kommentera