Grand Hotel sparkar på dem som redan ligger ner – det blir ingen jul på Grand Hotel

VÄLFÄRD. Jonas Lindström arbetar ideellt med projektet Originalen på stan där han sätter ljuset på hemlösheten i Norrköping. Jonas vill sprida kunskap och engagemang i samhället för de mest utsatta i samhället.

Elite Grand Hotel Norrköping

Den 10 december bokade Jonas Lindström rum med mat och frukost på Elite Grand Hotel till 10 personer som skulle få en varm och trevlig jul med tak över huvudet.

”Låt oss ta hand om er på jullovet. Unna dig och familjen en härlig vistelse utan julstök och stress, hos oss finns inga måsten. Ta sovmorgon i våra bekväma sängar och vakna till en generös frukostbuffé”, skriver hotellet på sin hemsida.

 1. Tack alla som gjort detta möjligt, ni som swishat, Bishop media, Norrköping-Liverpool. Detta är bara början, men 10 utsatta hemlösa, är nu incheckade och klara till Julafton, de kommer få komma in i värmen på Grand hotel, med julgott till kvällen och med frukost.

2. Jonas blev den 17 december av hotellets ledning uppmanad att avboka allt, de var oroliga för vad som kan hända, och att de inte var kreditvärdiga, eftersom de inte har inkomst. Deras syn på människor gör Jonas mörkrädd, hur kan de behandla utsatta som redan har det svårt och dra undan mattan ett par dagar innan JUL.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Grand Hotel sparkar på dem som redan ligger ner – det blir ingen jul på Grand Hotel

 1. Bortom allt vad logit är att någon kan anse familjer med barn som firar jul på hotell ska möta högljudda drogade störande personer i matsalen som stinker för att de inte bytt kläder senaste året.

  Hotellrummen kostar från 744 sek kr per natt och betalning ska ske i samband med bokning och Jonas bör offentligt klargöra om han talade om att bokningarna avser utliggare som valt att spendera sina socialbidrag och pensioner på drogmissbruk!
  Tror ni debattörer verkligen att Jonas fått boka rum åt tio personer om han ärligt sagt att det var åt tio personer som valt att lägga sina socialbidrag och pensioner på droger, istället för bostad?
  Betalning sker dessutom vid bokning och ställ fråga till Jonas vad han sade till hotellet när han bokade rum.

  Under studietiden som busschaufför också i Norrköping i möte med dessa personer som valt att vara uteliggande alkohollister har de av medmänsklighet fått åka med gratis men stanken av urin och gud vet vad, har gjort att andra passagerare valt att stiga av vid nästa hållplats och invänta nästa buss!
  Alla hotell är beroende av gäster som trivs och inte blir störda av gapiga drogade personer som valt att leva på gatan och hotellets beslut är därför helt berättigat och Jonas hade naturligtvis inte fått boka rum på något hotell av klass om han sagt vem han bokade rummen åt.

  Totalt ologisk och obegripligt är att någon kan klandra hotellet som när de avslöjade att personerna Jonas bokade åt är väl kända av hotellets personal och övriga Norrköpingsbor.

 2. Jag brukar inte vara den som sparkar nedåt men detta var nog det dummaste jag läst den här månaden. Hört talas om Covid? Är det så svårt att förstå att småbarnsmamman som ska bädda sängarna eller servera maten kanske är liiitttee orolig att dra på sig något så där lagom till jul och sen smitta ner resten av hela familjen.

  Att dra ihop tio personer – det gör man ju inte ens inom familjen i år. Men det finns en enkel lösning om nu skiter i all stackars vårdpersonal som ska jobba i helgen och det är att dra ihop firandet hos eldsjälen. Lycka till och hoppas ni får hålla er friska.

  • Den som fortfarande tror på den här låtsas viruset bör ta till sig vad som görs och sägs i MSM så går det att förstå att något inte stämmer utan att bli konspiratoriska.
   Vill man skaffa mer kunskap kolla Alternativa källor.

 3. Ekonomiska välfärdsflyktingar som med flyg kommer till Sverige med välfyllda plånböcker är välkomna att övernatta hos vilket hotell som helst i Sverige med migrationsverkets hjälp.

Kommentera