Republikanske senatsledaren gratulerar Biden


UTRIKES. Mitch McConnell, republikanske senatsledaren, har gratulerat Joe Biden till segern i presidentvalet, rapporterar flera medier i USA. McConnell kallade Joe Biden någon ”som har ägnat sig åt offentlig service i många år.” Han gratulerade också vice-presidenten Kamala Harris och sade ”alla amerikaner kan vara stolta över att vår nation har en kvinnlig vice president för första gången.”

Mitch McConnell. Bild av Gage Skidmore

– Många av oss hade hoppats att presidentvalet skulle ge ett annat resultat. Men vårt regeringssystem har processer för att avgöra vem som kommer att sväras in den 20 januari. Elektorskollegiet har talat, säger Mitch McConell enligt AP.

Rysslands president Vladimir Putin har gratulerat Joe Biden till segern i presidentvalet i USA. Även Brasiliens president Jair Bolsonaro och Mexikos president Andrés Manuel López Obrador har under dagen gratulerat Biden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Republikanske senatsledaren gratulerar Biden

 • Jösson i Skåne

  Biden är en skurk och bedragare som borde tikllsammans med sin avart till son sitta i fängelse för alla sina kriminella handlingar.
  Och det värsta av allt, Bidens enorma valfusk som nu tyvärr ser ut att leda till ett skifte i Vita Huset.
  Tragiskt är bara förnamnet!
  Hur kan det amerikanska folket acceptera detta bedrägeri?
  Ett nyval är det enda acceptabla och ett val där även republikanerna skall tillåtas övervaka proceduren med såval själva valet som rösträkningen.
  Och, naturligtvis skall alla röster som kommer in för sent förklaras ogiltiga.
  Valet i USA är en enda stor skandal.
  Och en stor eloge till Trump som vägrar acceptera detta krimibella fuskande.
  Kan bara hoppas att dom hittar bevis som kommunisterna inte kan förklara bort och att Trump tillerkänns segern!

  Gilla

 • rune

  Mitch McConnell med sin hustru.Kina har sina trojaner överallt.

  Gilla

 • rune

  Ännu en träskråtta som avslöjar sitt rätta jag ?

  Gilla

 • Hajo

  It äint over jet , Boy! ( If you dont feel like a Woman, or like a tree, or like a middle aged chineseperson, or like a Pretty 5 Year oldGgirl in a pink dress today)

  Gilla

 • Hajo

  Förhoppningsvis en tidsfråga innan han ställs inför skranket.

  De svenska Looser-avskummen måste vara fullkomligt Illgröna i sina snuskiga korrupta Säpo-skyddade Nyllen när de ser vad Biden kunde göra, och inte dom… !

  Gilla

  • Peter

   Få se nu…i svenska valet 2018 så talade opnionsundersökningar om för svenska folket hur resultatet skulle bli; maktetablissemanget, indelade i två migrationsaktivistiska, vänster/vänsterliberala block, skulle göra upp om platserna vid köttgrytorna. Valräkningen började och det migrationskritiska, icke rumsrena partiet sköt iväg som en raket. Då avbröts redovisningen pga ”datorproblem”. När redovisningen kom igång igen så hade maktetablissemanget oförklarat fått ett tryggt överläge och SDs röster hade krympt på ett avgörande sätt. Som om man devalverat alla SD-röster….Sedan gick det en vecka och det sas att det bara skulle räknas färdigt om det sista mandatet. Och det gick till C. S+ Mp+V+L+C fick därmed exakt så många mandat som behövdes för att få minsta möjliga majoritet…..

   Gilla

 • Pensionären

  Lite of-topic

  Men….
  varför pratas det inte/skrivs inte om var/vilka som tillverkade detta virus!!

  Gilla

 • G Nordström

  Åter har pengarna talat

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: