Vill ni att Jimmie Åkesson ska styra försvars- och säkerhetspolitiken?

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg ställer frågan i rubriken. ”Vill ni att Jimmie Åkesson ska styra försvars- och säkerhetspolitiken?

– Pettersson säger att det korta svaret är ja, hellre det än det nuvarande alternativet.

Sverigedemokraterna vill öka försvarsanslagen, att Sverige som ett militärt alliansfritt land inte ska peka ut fiender även om vi deltar i sanktioner och vapenembargon mot vissa länder. Genom partnerskapet med NATO finns samarbetsmöjligheter inför internationella insatser. Sverigedemokraterna vill att Sverige ska respektera balansen mellan stormakterna. SD motsätter oss ett militariserat EU, något som i praktiken skulle innebära att NATO och EU får parallella kapaciteter. SD vill gärna ha en nordisk försvarsallians.

Nåväl, Anders Lindberg föredrar alternativen nedan…

Statsminister Stefan Löfven har ryssen i sikte på Gotland. Bild Försvaret
Försvarsminister Peter Hultqvist (S) som gjorde vapenfri tjänst av samvetsskäl med palestinsk förtjänstorden som tack för hjälpen till araberna. Skärmdump Youtube
Överbefälhavare Micael Bydén försvarar Stockholm Pride där SD nekats deltaga. Bild Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Vill ni att Jimmie Åkesson ska styra försvars- och säkerhetspolitiken?

 1. Som finländare och uppvuxen med folk som varit i krig och läst en massa om krigen vill jag göra följande uttalande: Skulle jag hamna i krigsläge vill jag mycket hellre ha en Sverige vän som medstridande än någon sosse HBTQ person, helt utan känsla för landet. Det är konstaterat att tilliten mellan soldaterna är av största vikt när en grupp går i strid. En vänstermänniska kan inte ens stava till ordet patriot.

 2. Vem är Anders Lindberg? Jag läser inte sensationsblaskorna eller tidningar över huvud taget och förstår ej heller varför någon gör det.
  Om ingen köper skittidningar och en ny maktens ordning drar in presstödet dör de ut.
  Naturligtvis skall någon med Jimmies åsikter sköta försvars och säkerhets frågorna, inte nödvändighets han själv.
  Vi måste få en ledare i den nya Regeringen och snacksalige Uffe är inget alternativ.

 3. På en bild i startinlägget ovan ser vi Stefan Löfven i stridsvagn. Han siktar in sig på något som rör sig på den gotländska sandstranden …

  http://apikabu.ru/img_n/2011-08_3/aba5b7.gif

  …och skjuter ett skott mot ryssen Putin som rekognoserar landstigningsplats för sina trupper.

  Men Löfven missar givetvis. Han har ju fortfarande inte träffat rätt i ett enda politiskt mål han satt upp sedan han tillträdde som statsminister år 2014. Samma resultat denna gång. Han bommar!

  Men Löfven har tur eftersom det socialdemokratiska fackförbundet Kommunal lovat att deras medlemmar kommer att anfalla och bekämpa fienden från öst vid angrepp mot Gotland.

  https://static-cdn.sr.se/images/83/15546.jpg

  Bildkälla: Sveriges Radio

 4. För många år sen blev konstkritiker lurade när man hade låtit apor hålla i penslar och målat. Kritikerkåren lovordade men blev minst sagt förbaskad när de fick kännedom om detta.

  Skulle försämring inträffa om apor ersatte nuvarande ”regering”?

  • Ja + att han blir sköta invandrings och integrationsfrågorna och alla frågor som rör biståndet samt några frågor till

 5. Framförallt vill vi att Jimmie Åkesson ska ha ett avgörande styre över Sverige.
  Skräckministären som styr Sverige idag placeras på ett museum över Sveriges mest skräckfyllda upplevelser med Anders Lindberg som frontfigur.

 6. Varför inte ?? Har fullt förtroende för honom.
  Anders lindberg däremot beter sig som en barnunge. Det är väl helt naturligt. Han ser ut som ett barn och hans hjärna är inte utvecklad.
  Det rår han inte för. Hans verklighetsbild är helt förvirrad och hans artiklar blir ju därefter

Kommentera