Stäng

Sverige räddar klimatet åt oss

En gång i veckan, väntande på hustrun, som är på en behandling på ett sjukhus, passerar jag över denna väg på min promenad till ett kafé!

Vägen är uppskattningsvis en av minst 20 lika trafikerade vägar, som leder in mot Kuala Lumpurs centrum. När jag stannar till på övergången och tittar på trafiken, kan man inte annat än bli tacksam och stolt över Sverige. Videosnutten inspelad klockan ca 15,45 igår lördag.

3 reaktioner på “Sverige räddar klimatet åt oss

  1. bara dravel det spelar ingen roll var man är. beroendet av transporter är likvärt värden över och energin för detta är likvärdig. ett noll summe Spel inte ens om man laborerar och försöker driva transport med omvandlig av energisortena kommer förbrukningen att öka . den enda möjligheten dom finns är qtt kasta in kärnkraftverket då är det möjligt att produsera el utan co2

  2. Ja vad vore världen utan korrekta Abzurdistan ?
    Enbart skatten på plastpåsar räddar klimatet åt er í Fjärran Östern….
    Oraklet Greta,och ”de Gröna partiet” är jämförbara med Jerusalems julsymbol,Jesus Kristus !

  3. Trafikanterna skötte sig mycket bättre än i Sverige, den snabbaste trafiken i högerfilen och de långsammaste längst till vänster.
    Hoppas att Fjärran Östern redaktionen skickar en kopia av brevet till Isabella så att hon av får ännu mera hybris och går upp i atomer så slipper vi henne i Riksdagen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: