Sverige räddar klimatet åt oss


En gång i veckan, väntande på hustrun, som är på en behandling på ett sjukhus, passerar jag över denna väg på min promenad till ett kafé!

Vägen är uppskattningsvis en av minst 20 lika trafikerade vägar, som leder in mot Kuala Lumpurs centrum. När jag stannar till på övergången och tittar på trafiken, kan man inte annat än bli tacksam och stolt över Sverige. Videosnutten inspelad klockan ca 15,45 igår lördag.

Sidor: 1 2


3 responses to “Sverige räddar klimatet åt oss

 • den fete

  bara dravel det spelar ingen roll var man är. beroendet av transporter är likvärt värden över och energin för detta är likvärdig. ett noll summe Spel inte ens om man laborerar och försöker driva transport med omvandlig av energisortena kommer förbrukningen att öka . den enda möjligheten dom finns är qtt kasta in kärnkraftverket då är det möjligt att produsera el utan co2

  Gilla

 • Stenbock

  Ja vad vore världen utan korrekta Abzurdistan ?
  Enbart skatten på plastpåsar räddar klimatet åt er í Fjärran Östern….
  Oraklet Greta,och ”de Gröna partiet” är jämförbara med Jerusalems julsymbol,Jesus Kristus !

  Gilla

 • Moberg

  Trafikanterna skötte sig mycket bättre än i Sverige, den snabbaste trafiken i högerfilen och de långsammaste längst till vänster.
  Hoppas att Fjärran Östern redaktionen skickar en kopia av brevet till Isabella så att hon av får ännu mera hybris och går upp i atomer så slipper vi henne i Riksdagen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: