Regeringen betalar 1147 miljarder kr till andra länder

EKONOMI & SKATTER. Sveriges regering betalar direkt 1147 miljarder till andra länder mellan 2015 och 2022. Det gäller bistånd och EU-avgift. Sedan tillkommer avgiften till FN, partiernas bistånd, försvarets internationella insatser och troligen mer som inte syns och enorma summor till invandringen av dysfunktionella.

Statens budget sidan 40.

Kostnaderna för invandringen är inte med i ovanstående men utrikes födda står för c:a 70 procent av socialbidragen, som numera kallas ekonomisk bistånd. Polisen, Arbetsförmedling osv…

Steget efter.

Läs mer på Ekonomistyrningsverket…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Steget Efter

17 thoughts on “Regeringen betalar 1147 miljarder kr till andra länder

 1. Tillkommer minst 720 miljarder till arbetslösa invandrare.
  Frågan som måste ställas är. Svenska statens inkomster ligger på 1100 miljarder. Märkligt att det finns något kvar.

 2. Så som läget är nu tycker jag att vi stoppar alltihop. Vi behöver dom pengarna själva nu. Hjälpa andra kan man göra om utrymme finns.
  Tänk vad mycket vi kan göra för 1147 miljarder

 3. Sverige: landet som inte bryr sig om sina egna. Speciellt inte de gamla. Jag och vänner handlar mat online. Nu är det drygt två veckors väntetid för att få hem maten. Jaha tänkte vi, då får vi handla online och hämta själva utanför butiken då. Väntetid där: två veckor!! Hur ska vi gamlingar få mat?? Vi svenska gamlingar alltså!!

 4. Inte undra på att det inte finns ens smulor till svenska fattigpensionärer och sjuklingar. Detta kallas solidaritet enl sosseriet.

 5. Sverige har verkligen blivit ett vidrigt land.
  Vi har fattigpensioner som är hemlösa!!
  Ser ett par stycken där jag bor. Dom tigger mat. Men var ska dom sova? Får ingen övernattning på härbärgen etc,, för dom är svenskar!!

 6. Sorgligt att se hur många miljarder slösas på SIDA-leken, det är inget annat än en lekstuga.
  Att se bidragen till kommunerna är också skrämmande med tanke på att bara Malmö får över 6 miljarder per år.
  Invandrares etablering skulle inte behövas alls det skall inte kosta något för de nyanlända att lära sig hur vi lever som svenskar.
  Kultur medier och trossamfund och fritid, nästan artontusen miljoner eller 17 770 000 000:- vad får vi för dessa pengar? Veta att vi är rasister som betalar för att ännu fler av sekten ska kunna gå till sina ledningscentraler och lära sig att vi är otrogna hundar.

 7. Så kan vi lägga till försörningen av 600 000 invandrare = bidragstagare till en kostnad ca 7 till 800 milijarder om året……..

  • Kommer att hamna i lyxfällan Nisse Vi är där sedan länge.
   Här får jag svart på vitt att folk fattar inte hur dåligt det verkligen redan är
   Vänd er om och sov vidare.

 8. Man ska titta på utgiftsposter på STATENS ÅRSREDOVISNINGAR istället. Där finns faktiska kostnader med alla tillslag och tillbetalningar. Man brukar lägga till till tunga utgifter efter budgetering

 9. Stefan Lövfen vill höja skatten för vanligt folk. Han har sänkt skatten för sin egen grupp av högavlönade. Undrar vad han vill använda pengarna till?

Kommentera