”Låt ny humanitär grund gälla ensamkommande”


INVANDRING. Att regeringen fick nej i riksdagen om att göra det lättare för de ljugande afghanska männen att stanna i Sverige bekommer inte de politiska asylaktivisterna. Regeringens förslag om en humanitär skyddsgrund för framtidens migrationslagstiftning får nu stöd av Centerns partiledare Annie Lööf och partiets migrationspolitiska talesperson på Jonny Cato på SvD Debatt.

Den humanitära grunden ska utgöra ”en säkerhetsventil” som bland ska göra det möjligt för vissa ensamkommande utan asylskäl att få stanna i landet, skriver Lööf och Cato.

”Med hjälp av den humanitära grunden för vuxna ser Centerpartiet en möjlighet att skapa långsiktiga förutsättningar för dem som på laglig grund vistats länge i Sverige utan att ha begått brott och har en stark förankring i samhället.”

-Pettersson säger att det är en imponerande kreativitet regeringen visar upp när det till varje pris gäller att få unga afghanska män att bli kvar i Sverige. Regeringen ersätter nu stoppade lättnader i gymnasielagen med ett nytt förslag kallat ”Humanitär skyddsgrund”! Du behöver inte vara Einstein för att räkna ut vad det förslaget syftar till – amnesti för dessa av politiker så omhuldade ljugande afghanska män utan asylskäl.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


25 responses to “”Låt ny humanitär grund gälla ensamkommande”

 • Maja1

  ” På laglig grund vistas längre i Sverige”???
  Visst, om man inte låmnar några UD-handlingar ocv ljuger om sitt identitet och land man kommer ifrån blir det omöjligt att utvisas eftersom länder inte ska ta emot några deras medborgare som inte finns i deras dokumentation…
  Hur kan man uppmuntra det? Är C så himla dumma?

  Gilla

 • Hajo

  Det handlar om baaaaaaarn. Baaaaarn som en del har sexxx med…

  Gilla

 • centurion

  I dagsläget är det c:a 7400 personer som har avlidit / avlivats i vårt land. Samtidigt tjatas det ständigt om dessa 9000 afghanska ljugande skojare, som det tydligen ska vara så himla synd om, av någon anledning. En kuslig tanke slog mig…Inväntar man den tidpunkt då antalet döda passerar 9000 ? För då väger det ju jämnt och det sista hindret kan anses undanröjt. D.v.s. de ljugande afghanska berikarna kan åtnjuta livslång försörjning på vår bekostnad utan något fortsatt ifrågasättande.

  Gilla

 • Fjölet

  Ja redan samma dag som det röstades mot den nya Afganlagen så förstod man att de inte kommer stoppa, att någon ny formulering med samna innehåll skulle dyka upp,
  så där bara appropå mitt i julstöket kom det lika fort som blixten
  och kom den som ett smörjande mörk skydd för att vi titta bort från Federleys göromål och C ‘s interna problem
  ja skit samma, detta är folkförakt , politiskt ful spel och inget annat

  Gilla

 • Hanna

  Centerpartiet tycks jobba heltid med allt som handlar om de afghanska ungdomarna och männen. Man hör inget annat Har ni inte ett land att sköta…?

  Gilla

 • Olof.p

  Jävligt tröttsamt, hälften av gammelmedias och SVTs nyheter handlar gullandet av flyktingar och andra hälften om allt elände de ställer till i form av rån, bränder,våldtäkter, mord, mm.
  Kan vi få lite nyheter om oss svenskar tack?

  Gilla

 • runar

  landet Sverige ska bort till vilket pris som helst
  kan inte tolka allt på annat sätt tyvärr
  🐫🕌🧕🕋
  ber om ursäkt att jag nästan gett upp
  siste svensk tar med sig flaggan 🇸🇪

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Det värnas mer om utländska desertörer, än om små barn 6 – 9 år, som våldtas ( pedofilieras ).

  Hur kan nån rösta på detta parti !?

  Annie Lööf är tyst.

  DEN SOM ÄR TYST, ÄR TYST DELAKTIG I DESSA AVSKYVÄRDA ÖVERGREPP ( VÅLDTÄKTER -PEDOFILI ) PÅ SMÅBARN !

  FY FAN, FÖR DESSA SKRÄP TILL MÄNNISKOR SOM RÖR SMÅBARN.
  FY FAN 😡😡😡

  Gilla

 • Kattsand

  Man längtar tillbaka till 2015 års ”flyktingkris” tror jag…

  Gilla

 • centurion

  Jag tycker att Rö´skrikan ska hålla truten och istället sanera sitt j-a skitparti av Homofiler, Pedofiler och Nekrofiler. Sen vore det önskvärt att hon även rensade bort sig själv, så vi slapp få tinnitus i örat.

  Gilla

 • ruben

  ”Humanitär skyddsgrund” måste i första hand gälla ursprungsbefolkningen. Men de flesta partier tycks gärna offra svenskarnas säkerhet och levnadskostnader för att få ropa ut sin överlägsna humanism till övriga världen. Det är kanske inte naivitet utan gränslös falskskyltning.

  Gilla

 • villervalle03

  Annie borde värna om ”Den humana grunden” för barnen, till Centerns politiker.

  Gilla

 • Stenbock

  Humanitet finns inte längre i nya Abzurdien..
  Läste just,att på nytt en kvinna råkat falla från ett hyreshus i Eslöv.Inte nog därmed en ”man” är misstänkt och haffad av polisen,för att ha hjälpt henne över räcket !!
  Om de båda tillhör de 600.000 bidragstagande guldstycken framgår inte av reportaget,som i övrigt är mycket knapphändigt.

  Gilla

 • Fjodor

  Sveriges migrationlag börjar bli så pinsamt dålig att den lika gärna kan avskaffas. Det är bara massa ordbajseri som inte reglarar någonting. Vidöppna gränser utan kontroll verkar vara regeln som gäller.

  Gilla

 • Inger

  Jag blir så upprörd över denna sjuka person, som aldrig tycks kunna få nog av unga afganer. Man blir ju fundersam över vad det handlar om. Vad är det egentligen du vill, varför är du så angelägen om att byta ut befolkningen, vad har du blivit lovad för hög utmärkelse? Du kan gå över lik för att nå makt. Varför hatar du svenska folket?

  Gilla

 • Björn Ljungvall

  Vår stat ”kidnappar” dessa ”barn”, de borde i stället skickas hem till deras föräldrar som säkert är oroliga över vart deras barn tagit vägen. Att hålla barn kvar i Sverige utan vårdnadshavarens medgivande är mot all rätt och reson.
  Tänk omvända situationen!)-;

  Gilla

 • Tony

  Ja det gäller att hålla folkets ögon från dom perversa figurer
  som huserar i C? Har Annie Lööf någon som helst aning om
  vad Svenska folket tycker om varför det ska underlättas för
  sådana som ljugit sig blåa, men ändå saknar skäl att få stanna??
  Hon blir mer o mer motbjudande för var gång man hör o ser henne!

  Gilla

 • Kungen

  Det tar visst aldrig slut. Att ljuga om sin ålder och inte ha asylskäl är en merit i Sverige. Att dessutom få nej tre ggr på sin asylansökan räcker ändå inte. Enligt våra egna asyllagar ska dom utvisas men efter fem år är dom fortfarande kvar i landet. SVERIGE HAR EN SJUK REGERING SOM MÅSTE BYTAS UT

  Gilla

 • Andersson

  Vad säger Fredrick Federley? Är det någon som kan fråga Annie vad han tycker.

  Gilla

  • Billy Boy

   Nya uppgifter om Federley: C lämnar kommentarer i morgon. D v s under onsdagen 2020-12-09 skulle kommentarerna från Centerpartiet komma eftersom SVT-reportaget på länken nedan publicerades dagen innan, nämligen 2020-12-08.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/centerpartiet-ger-besked-om-fredrick-federley-i-morgon

   Men fortfarande inte ett knyst har hörts från Annie Lööf eller någon annan företrädare från Centerpartiet.

   Läs gärna tidigare inlägg och kommentarer i ämnet Fredrick Federley här på Petterssons blogg publicerade 2020-12-08:

   När ska Fredrick Federley tvingas avgå?

   Länk:

   https://petterssonsblogg.se/2020/12/08/nar-ska-fredrick-federley-tvingas-avga/comment-page-1/#comment-839530

   Gilla

  • Billy Boy

   Tillägg:

   I gårdagskvällens SVT Rapport kl 19:30 bland de sista inslagen i programmet läste nyhetsuppläsaren upp det här mycket korta och knapphändiga meddelandet om uppgifterna om Federley. ”Problematiskt enligt C” …

   ”Centerpartiets ledning har nu kommenterat gårdagens uppgifter om partiets andre vice ordförande Fredrick Federley. Igår kom det fram att Federley redan i juni känt till att hans närstående dömts till fängelse för övergrepp mot barn. Partisekreteraren Michael Arthursson skriver i ett sms till SVT att det är problematiskt att Federley känt till brotten en längre tid men att han inte vet om den här tidsuppgiften stämmer”.

   Inslaget kommer vid tidskod c:a 18:50 in i SVT Rapport sändningen 2020-12-09 på länken nedan:

   https://www.svtplay.se/video/29068530/rapport/rapport-9-dec-19-30-5?start=auto

   Det är mycket ”locket på” nu från Centerpartiets företrädare om Fredrick Federley.

   Gilla

 • Majbjörn

  Får hoppas att L hoppar av och stöder M,KD och SD.
  För de måste ju rösta nej.

  Gilla

 • turrim

  Hon borde ta tag i de verkliga problemen i sitt parti. Men det törs hon inte. I stället försöka styra bort till annat. En opålitlig egoist.

  Gilla

 • Moberg

  Att gå vilse det är vad hon gjort jäntan från Maramö, synd att hon inte gick vilse i koskiten så vi sluppit henne i det politiska Sverige.

  Gilla

 • ossie

  2 pinsamma landsförrädare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: