Anders Lindberg är skamlös

MEDIA. Den skamlöse socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg gör alltför att skydda husse, mannen utan ansvar Stefan Löfven (S).

Sverige består av 21 regioner, samtliga har fått stenhård kritik för brister i åldringsvården från Inspektionen för vård och omsorg.

21 regioner är ett helt land, Sverige och där är Stefan Löfven (S) statsminister och högste ansvarige, för att ta det ansvaret och fatta bra beslut har han en lön på 176.000 kronor i månaden samt tillgång till två fina bostäder.

Men Stefan Löfven (S), hans regering (S+MP), tillsammans med de statliga myndigheterna Folkhälsomyndigheten, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap samt Socialstyrelsen har inget ansvar för den usla pandemihanteringen enligt statsministern.

Sofia Wallström, generaldirektör för Inspektionen för vård och omsorg (IVO) är den som kritiserar regionerna. Wallström utsågs 24 juni 2019 till generaldirektör för IVO av Stefan Löfvens regering och har en lön på 123.000 kronor i månaden.

– Pettersson undrar om Anders Lindberg och Stefan Löfven skäms eller rodnar?

Från SvD

 • En socialdemokrat erkänner aldrig misstag och undviker debatter till varje pris. Ståndpunkter kan växla snabbt, men alltid under tystnad. Och nederlag? De förkläs till framgångar.
 • Byt gärna ståndpunkt – men försäkra att du alltid tyckt så.
 • Undvik debatter och utfrågningar – särskilt livesändningar.
 • Erkänn aldrig misstag – det var någon annans fel.
 • Ett nederlag är egentligen en bedrift.

– Pettersson undrar om Anders Lindberg som till punkt och pricka följer ovanstående lathund hoppas på en ministerpost i framtiden. Se bara på Anders Ygeman med flera av de nuvarande ministrarna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Anders Lindberg är skamlös

 1. Om A.L hade varit lika ihärdig med att påpeka att mediajournalisterna borde göra sitt jobb enl. deras direktiv och vad de fick lära sig på journalisthögskolan skulle det kanske få våra politiker och andra byråkrater att sköta sina jobb. Numera är de lierade med regeringen och tittar på annat när det drar ihop sig till problem och naivitet från de styrandes sida.

  Att gå “all inn” som journalist, när försumlighet och missförhållanden uppstår i de styrandes led borde vara A.L. och hans kolegor ledstjärna.
  Men… de stora scoopens tid är väl förbi och sporrarna lagda på hyllan.

  Journalisterna (inte alla, men 99%) har blivit våra nya clowner.

 2. Varför skulle vaccineringen fungera bättre än äldreomsorgen, det är ju samma folk som sköter saken.

 3. Regioner består av politiker och då går det som det går. Jag tog prover som Karolinska begärt den 11/11 den 14/11 var influensan ett faktum.
  Den som tog proverna såg ut att vara en f.d. slaktare från Syrien eftersom min arm blev kolsvart efter en dag så förefaller det troligt, och han hade varken munskydd eller visir så smittan kom från honom för min dator smittar ej.
  Alltnog jag påpekade för vårdcentralen fakta och fick till svar du besökte oss 11/11 och först 12/11 fick vi förhållningsorder om att bära skydd.
  Coronan bröt väl ut i början av mars så ledtiden hos Sthlms läns Region har en ledtid på 7 månader, inte underligt att de leder dödslistan vad gäller Corona.
  Den utomordentliga vården i Sverige som politikerna säger är inte bättre än vad Regionernas högavlönade politiker gör den.
  Jag undrar också varför inte varje VC kan agera utan att ha order från Regionen, eller hade de inte fått utrustningen levererad.

 4. Såvitt jag kommer ihåg tyckte Ygeman, socialdemokratis rgeringsmedlem, att det var omodernt att hålla lager med både skyddsutrustning och livsmedel, som därefter destruerades.
  Dessutom har både SD, M och KD velat avskaffa regionerna, vilket socialdemokraterna aldrig kunnat tänka sej.

 5. När jag läser vad Ander Lindberg skriver så går tankarna går till Ebba Gröns gamla låt “slicka uppåt, sparka neråt”

 6. Tyvärr drabbar sjukdomen inte dem vi kan vara utan.
  Mannen som kläcker allsköns lögner. De som köper denna blaska kan inte vara riktigt funtad.
  Överallt tränger sig verkligheten på, men inte på ledarredaktionen på blaska no.1. Där lever man fortfarande i en folkhemsidyll.
  Måhända är det så att de köpt sig fria från de problem de skapat.

  De tenderar att bo i postnummer-områden utan större mångfald.
  Jag har många gånger undrat hur det fungerar med deras inbillade roll som folkhems inspiratörer? Deras kontaktyta med människor i de utsatta delarna av Sverige är minimal, det kan man utläsa ur deras hoppfulla spådomar.

 7. Lugnane’re Pett’son han håller på å kvalificerar sig för ett Diplomat jobb eller nå’t annat välbetalt kneg . Sågåre’ till i deras kretsar . Inget å’ hetsa upp sig över .

Kommentera