Regeringen KU-anmäls, försöker öka invandringen

INVANDRING. I fredags den 4:e december twittrade Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson att regeringen försökte förstöra Sverige genom att i smyg försöka öka möjligheterna till att få asyl i stället för det man säger utåt till svenska folket, att man vill ha en ordnat asylpolitik.

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, Foto: News Øresund, Johan Wessman.

Nu följer moderaterna upp SD:s kritik. Maria Malmer Stenegard, M:s invandringspolitiska taleskvinna skriver på twitter att regeringen ”har på kort tid forcerat fram två förslag för ökad invandring, utan att iaktta grundlagens beredningskrav” och väljer därför att KU-anmäla justitie och migrationsminister Morgan Johansson (S).

Förslagen saknar konsekvensanalys och strider mot beredningskravet i grundlagen, enligt anmälan. 

– Förslagen går ut på att öka invandringen till Sverige utan de krav som gäller enligt grundlagen. Regeringen struntar i de krav som gäller enligt vår grundlag, säger Stenergard till SVT och påpekar att man kommer göra allt i riksdagen för att stoppa förslagen. Enligt henne är det ”avgörande” att KU granskar regeringens agerande.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Regeringen KU-anmäls, försöker öka invandringen

 1. Vi måste få till en författningsdomstol snarast !! Nu när många äldre och invandrare dött undan så glesnar väljarbasen för den röda maktsfären ? Finns ingen annan anledning annars att importera odugligt folk !!
  Mvh Sjöström

 2. Det gäller att skynda på, sossarna vet att de klarar inte att valfuska en gång till.
  De har fått ögonen på sig.

 3. KU är en tandlös organisation som inte bekommer dom som
  blivit anmälda för något, KU måste få mer makt, det ska kännas
  för dem som blivit prickade, som det är nu är det bara en dag på
  jobbet, och inga åtgärder. Varför inte ett system där en prick
  ger en varning , två en kraftig varning, och tre avsked.
  Det ska inte gå att Nonchalera kritik!

 4. Man kan spekulera över varför dom själva vill öka invandringen alldeles efter de klagat över regeringen Reinfeldts stora ökning av invandringen. Det skall vara en sosse till att göra något sånt.
  En annan notering är att ökad invandring inte beskrivs som något som enbart är positivt längre, när man både vill skylla från sig och sedan dölja att man själv vill öka den.

 5. Men varför? Finns det verkligen så många befattningar i EU, FN m.fl att det finns avsättning för ett så stort antal halvdana, svenska politiker? För vilken annan anledning, förutom personlig ”världskarriär, finns för att aktivt göra Sverige till Libanon 2.0?

 6. Med egna tillsatta domare. Kan det aldrig bli någon ändring eller fällande domar. Därav den totala nonchalansen mot gällande lagar.

 7. Den här Regeringen måste ha Världsrekord i KU anmälningar men ändo får dom sitta kvar?? Jag kan tycka dom har straffat ut sig för länge sen man kör ju vårt land i ruiner En sak jag funderat på är utförs det inte Nykterhetstester bland Statsråd Statsmininster? om inte vore det inte god ide att börja göra det och incidentrapportera så man får bort klart olämpliga personer med konstiga uttalanden

 8. Såssarna har effektivt och systematiskt lyckats avliva stora skaror av sina mest pålitliga kärnväljare. Nu måste detta bortfall snabbt ersättas med nya ”rättröstande” nyttiga idioter. Hur vet man att Morgan ljuger ? Svar : Läpparna rör sig.

 9. Bra initiativ, hoppas hon lyckats. S har
  bestämt sig. Landet ska sänka t
  varje pris. Arma land

Kommentera