Polisen stänger bankomater i Linköping

BROTTSLIGHET. Det går inte längre att ta ut kontanter efter kl 22 i bankomaterna i stadsdelarna Skäggetorp, Ryd och Berga i Linköping, rapporterar Sveriges Radio.

Foto av RODNAE Productions Pexels.com

Orsaken är de personrån som förekommit i området där folk tvingats ta ut pengar från bankomaten för att ge till rånarna.”Behöver vi ha bankomater som är öppna på nätterna?”, säger kommunpolisen Pär Fridh.

– Pettersson undrar hur polisen tänker? Behovet av pengar hos kriminella är konstant. Stängs bankomaterna flyttar de kriminella någon annanstans. Vi måste göra något åt de kriminella…

Om Skäggetorp på bloggen…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Polisen stänger bankomater i Linköping

 1. Hej allihopa. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från CHRISTY WALTON FINANCE och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

 2. Varför inte stationera 2 poliser vid varje bankomat? De måste vara 2 för att en ska kunna larma när kollegan blivit ”omhändetagen” av skurkarna.

 3. Helt otroligt…. Hur kan man som polis säga så att det inte ska behövas ta ut pengar efter kl22. När kommer nästa tid ? 18.00 ? Man har gett upp….. jösses!

 4. Begränsa rånarna i stället för att alltid bekämpa symptomen.
  Hela landet är drabbat av en infantilitet som är farlig när den sammanförs med svensk naivitet och islamistisk radikalism.

 5. Ett samhälle och rättsväsende i förfall, låter de kriminella styra både direkt och indirekt på fler och fler områden!

 6. Dessa usla pensionärer. Vad de håller på!

  ”Inte invandring som ger problem i vårt samhälle. Det är de äldre”,

  säger frk Strandhäll!

 7. Nu har polisen börjat med rasistisk retorik a la SD. VI HAR INGA NO GO-ZONER I SVERIGE.

  MVH

  MÅLLGAN
  Justitiöminnisster

  😉

 8. Det är lite farligt i det nya s,,verig,,e.
  Läg ner automaterna och sälj jämlik korv istället.
  Lasses genuskiosk

Kommentera