Baconbråk i Malmö


KULTUR. Vaktbolag och polis larmades strax innan 21 till Max hamburgerrestaurang på Ystadsvägen i Malmö. Personalen hade tryckt på överfallslarmet då personer bråkade i restaurangen.

När polisen kom fram kunde man få tag i en bråkstake som varit hotfull och slagit sönder en ruta. Bråket ska ha uppstått när mannen fick bacon i sin hamburgare.

Bråket fortsatte sedan med att en glasruta slogs sönder. I nuläget är det oklart om bråkstaken greps. Ingen i personalen skadades vid bråket. Flera polispatruller befann sig vid 21.20-tiden på platsen för att hålla förhör med personalen.

– Pettersson undrar vad mannen gör i Sverige? I svensk kultur äter vi fläsk och allt blir bättre med bacon. Han borde resa hem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Baconbråk i Malmö

 • Tony

  Grisar kan simma, det kan inte muslimer?

  Gilla

 • Maya

  Vi har en gammal fin tradition i Sverige när vi går ut och äter.Får vi något på tallriken som inte passar så slår vi sönder några fönster innan vi efter att även ha hotat serveringspersonalen går därifrån.Har dom dessutom mage att fråga om det smakade gott så drar vi några rutor till.

  Gilla

 • Argus

  Vi borde kanske börja med lämplighetstester för inträde i riket. Man får äta bacon, dricka öl och se nakna människor samtidigt som puls och blodtryck övervakas?

  OBS! Ironi. Vi ska naturligtvis inte släppa in väsensskilda individer i landet och de som redan slunkit in tackar vi får visat intresse innan vi skickar hem dem. Det lär dock krävan undantagslagar försatt kortsluta domstolar, migrationsverk och EU (oligarkerna).

  Gilla

 • Pålsjö

  Realityserien ”United States Of Bacon” besöker Chicago och här kan man tala om bacon i överflöd. Staden Chicago är vida känd för sin köttindustri och vid Union Stock Yards i Chicago producerades en gång mer kött än någon annanstans i Amerika. Chicago var för övrigt en gång den största ”svenskstaden” i Amerika, det fanns 40 svenska kyrkor, och år 1900 bodde där fler svenskar än i Göteborg.
  ”United States Of Bacon”:

  Gilla

  • Peter de Mander

   Kul fakta… min farfars far som blev amerikansk medborgare i september 1897, träffade sin blivande fru just i Chicago (även hon utvandrad från Sverige. 1910 föddes min farfar i Herrljunga där de köpte en gård efter att ha arbetat ihop pengar i USA. Här snackar vi migranter som inte levde på bidrag och flyttade tillbaks till det gamla landet och hjälpte till att bygga upp det…

   Gillad av 1 person

  • G Nordström

   I början på 1900 talet bodde det fler svenskar i Chicago än i Stockholm som kuriosa. En dam berättade det för mig vid en parad i City för firandet av 200 års jubileum 1976.
   Den svenska gruppen bestod av två (2) damer med svensk flagga och klädda i folkdräkt.
   Alla andra länder var deltagandet ibland hundratal.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: