Knivhuggna i Flemingsberg och Mjölby


VÅLDSVÅGEN. En man höggs i benet utanför en pizzeria i Flemingsberg, söder om Stockholm, vid 20-tiden på fredagskvällen. Han fördes till sjukhus för operation och har inte kunnat förhöras.

Kniven tog i en artär vid ljumsken. Han är mycket svårt skadad, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid polisens regionledningscentral.

En annan man stapplade en stund senare in på en bensinmack i närheten. Även han var knivhuggen och fick föras till sjukhus, men enligt polisen är hans skador inte lika allvarliga. Skott ska också ha avlossats mot honom, men han var inte träffad. Polisen misstänker samband och säger att ”det är minst sagt lite rörigt”.

En förundersökning gällande mordförsök respektive grov misshandel är inledd. Ingen är gripen.

Även i Mjölby har det vistats med kniv: Klockan 03.08 natten mellan fredag och lördag larmades polis om ett grövre våldsbrott i Mjölby. Två personer ska ha skadats med ett vasst föremål och vårdas nu på sjukhus.

Polisen har gripit en gärningsman och en förundersökning har inletts på försök till mord i två fall. Ytterligare utredningsåtgärder pågår.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: