Julafton året runt

SKATTER. Statsminister Stefan Löfven utesluter aldrig nya skattehöjningar. Stefan tycker det är roligare att ge än att få, varje dag i veckan året runt.

Att ge bort andras pengar är extra roligt tycker Tomte-Stefan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Julafton året runt

 1. Jag får ut 15.000 i månaden i Pension och jag får arbeta som tillägg och det litar på en 70 årig kropp. Och då kommer dom att få en saftig pension på dom 393 600 tusen kronorna också.

  • 15,000 det var inte illa Jag får 7120Kr. Efter 50 års arbetande.
   Är förövrigt inte ensam om dessa siffror.

 2. Problemet är att Stefan Lövfen inte förstår att det är andras arbete/pengar som han ger bort. I sin/partiets grandiosa självbild så ser de sig som ägare av hela den humanitära stormakten Sverige.

 3. På tal om bidrag så kan man undra ifall Migrationsverket är en
  stat i staten ?? Nu har dom fått för sig att alla som deserterar
  från militärtjänst i Syrien Automatiskt ska få uppehållstillstånd
  i Sverige ? Är inte detta ett beslut som borde tas av riksdag o
  regering, och inte av ett enskilt departement ??

  Omvandla Migrationsverket till Återvandringsverket !

  • Fungerar inte att omvandla. Migrationsverket. Det skall läggas ner – totalt. Personalen skall sägas upp.

   Skall det sedan återupprättas ett nytt verk, typ Återvandringsverk, skall ny personal rekryteras. Tidigare anställning på Migrationsverket är ICKE meriterande.

   Rötan sitter djupt i Migrationsverket, rötterna måste upp.

 4. Bidrag höjer skattesatserna, om bidragsfloran minskade så bara de som verkligen behöver hjälp, inte friska människor utan arbete, utan de sjuka och handikappade.
  Friska människor skall arbeta, finns inget arbete tillgängligt så har vi naturligtvis för många människor.
  Oavsett utbildning och arbete som finns, även det enkla, skall den arbetslöse vara beredd på att flytta och ta det enkla arbetet.
  Vill någon ändå ej acceptera arbetet för det anses för enkelt så skall inga bidrag utgå till den arbetslöse. Vi får sluta dalta.
  Dessutom administrationen av bidrag kostar förmodligen uppemot 50% med tanke på de generösa arvoden till politiker som blivit GD och den oerhörda mängd anställda och långa handläggningstiderna vilket tyder på låg produktivitet.
  Låt oss få behålla mer av vår inkomst och själva bestämma hur pengarna skall användas.

 5. Sanslöst!!
  Sverige marknadsförs som bidragsland av myndigheten Svenska institutet som på sin hemsida och på olika språk informerar om de bidrag man kan få i Sverige. Bland annat att familjer med många barn får höga bidrag och att asylsökande som fått avslag kan få gratis sjukvård,
  ”– Att vi försöker berätta att Sverige är ett välfärdsland har jag inga problem att skriva under på”, säger chefen för Sverigekommunikation vid Svenska institutet.
  https://www.expressen.se/nyheter/sverige-marknadsfors-som-bidragsland-av-myndighet/

 6. Det är det enda S, MP kan…att höja skatter. INGET annat land i hela världen har sådana tjuvskatter på pensioner som Sverige, över 30 % !
  Seriösa politikers enda uppgift borde vara att sänka skatter så mycket som möjligt, samt höja medborgarnas levnadsstandard så mycket det bara går !

  • S och MP-regeringen med dörrmattepartierna C och L anser att levnadsstandarden i Sverige blivit hög genom att de höjt sina egna löner och sänkt sina egna skatter t e x borttagandet av värnskatten mm.

   För de lågavlönade löntagarna och fattigpensionärerna har det inneburit att den ”svenska levnadsstandarden” som regeringen anser vara hög i själva verket är så låg för miljoner inkomsttagare (löntagare och pensionärer) att de hamnat på bottenplats och därför inte når upp till (och kommer aldrig någonsin att nå upp till) regeringens definition av en ”hög svensk levnadsstandard”.

Kommentera