Regeringen är fullständigt sanslös, skryter om svenska bidrag utomlands

BROTTSLIGHET. Samtidigt som Sveriges regeringen talar om EU:s miniminivå, reglerad och begränsat invandring som måste minska från nuvarande nivå, så marknadsför regeringens egen myndighet Sverige utomlands som ett generöst bidragsland, även på arabiska för att lock fler till Sverige. Det är inte bara naivt och dumt. Det kriminellt. 

Sverige behöver inte fler bidragstagare, vi behöver färre och återvandring av dem som inte gör rätt för sig och inte passar i vårt land.

Regeringen påstår att de vill få fler att söka asyl i andra EU-länder, samtidigt använder man myndighetshemsidan sweden.se för att informera på arabiska om dom mycket generösa bidrag och förmåner som invandrare får i Sverige.

Ludvig Aspling, riksdagsledamot (SD) och ledamot i utrikesutskottet kommenterar: – Svenska institutets chef för sverigekommunikation, Per Arne Wikström, säger dessutom helt öppet att syftet är att locka fler migranter till Sverige. När Stefan Löfven pratar om att ta emot färre migranter bör ingen väljare ta honom på allvar, i alla fall inte förrän hans egna myndigheter gör det.

Se Myndigheten marknadsför Sverige som bidragsland på TV4

-Pettersson säger att alla som beslutat om detta och medverkar borde dömas till fängelse…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

20 thoughts on “Regeringen är fullständigt sanslös, skryter om svenska bidrag utomlands

 1. Och nu ligger Reinfeldt i startgroparna för att hjälpa till med invandring.
  Akta er för Moderaterna.

 2. Sveriges regering är ett banditgäng som massimporterar yrkeskriminalitet och förfall.
  Om detta må vi berätta, vi får aldrig glömma.

 3. Att, påstå något sådant, som att svensken skulle vara dum är befängt och felaktigt. Svenskingen är inte dum nej, inte på långa vägar. Med eller utan Einsteins teori är de fullständiga idioter.

 4. Inbördes kriget är mycket nära nu kaos i hela landet med

  araberna/afrikanerna som rånar,våldtar,mördar er svenskar

  jag är själv svartskalle född här tycker det är hemskt det som sverige är idag islamisterna styr halva landet om ej mer

  tack vare sossarna,annie sharia lööf m.m flyktingarna som gör hemska saker skyddas av expressen,aftonbladet,dn alla tidningar vill tysta ner vad dom gör hemskt

  svenska polisen verkar vara fett korrupt så mycket man läst hört sett dom skiter i om en person blir rånad,våldtagen,mördas m.m

  men det går bra lägga ner tid på jaga alkolister som sitter på bänkar på vardagen dricker o stör aldrig nån o snattare hahaha

  svenska polisen ett stort SKÄMT

  MILITÄR ni har ingen tyvärr

  jag brukar säga att araber o afrikaner är dom dummaste som finns bara kolla hur dom har det i deras länder men men men ändrar mig nu

  SVENSKAR dom dummaste som finns ni hur kan detta land bli europas sopp tipp o värre lär det bli innan det blir bättre hemskt att se detta bra land som man trivdes i förstörs på några år skall vi börja

  araboafrika citys

  malmö heeellllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa araböööööööööööööööö
  araby/växjö
  brandkärr/nyköping
  uddevalla
  tensta/rinkeby
  halva borlänge
  göteborg flera ställen

  finns flera ställen men orkar inte tänka skriva dom

  HALLÅ SVENSSSOONNNSSS

  är det inte dags att börja vakna på riktigt istället för vara så FEGA SOM NI ÄR sitta skriva klaga bakom en dator m.m

  väldigt tråkigt att se hur detta land ser ut o kommer se ut framöver om inget göras islamisterna bara tar över mer o mer o förstör mer araberna o afrikanera bara förstör

  inte alla araber/afrikaner

  men dom som kommit senaste 5-10 åren

  såhär hade vi inte för ett par år sen kaos kaos kaos

  vi måste börja jobba tillsammans svenskar o vi svartskallar för försöka göra sverige bättre o kanske bra igen men frågan är hur börja med dra in alla bidrag vore det bästa sen blir det kaos

  då får man hyra in privat militär från utlandet ta dom bidragspengarna o satsa en del på städa upp i förorterna ett tips bara

  mot ett bättre sverige alla vi som vill ha det tryggt

 5. helt fantastiskt…
  gamla modern som är änka med halvpissig pension får inte bostadsbidrag pga ” för mycket ” på banken.
  Men givetvis ska det delas ut så mycket det bara går till de som inte betalt en spänn i skatt.
  tack Fredrik o Stefan för att ni valt ett annat folk än det svenska folket.

  • Ursäkta men, du glömde faktiskt att, tacka de 95%, 87% och nu senast de 82%, som stöder denna politik. Endast Sverige svenskingar har och då blir det så här. Om jag vore en lögnare skulle jag påstå att, svenskarna i gemen vore intelligenta.

  • Alla bidrag för Svenskar är behovs och inkomstbeprövade.

   Alla bidrag till invandrare är det inte.

   Resultatet är, att mångmiljonärer kommer hit, får bidrag lägenheter med mera gratis.
   Helkul semester i landet gratis, så länge man vill och orkar.

 6. Det är inte första gången man försöker locka hit folk med bidrag och förmåner, har sett andra exempel (t.ex på denna blogg) för flera år sedan, så jag gissar att det pågått länge.
  Även om det inte är riktigt vad våra politiker påstår att de gör så är det helt i enlighet med vad de faktiskt gör, man skulle kunna tro man försöker fortsätta ”2015”…..

 7. Att det finns riktigt många kompletta idioter i världen vet jag men att merparten av den Svenska regeringen tillhör den gruppen är sorgligt.
  Var gång något idiotiskt har avslöjats så har man svårt att ta in det, sen dröjer det ett litet tag sen avslöjas något som är sju hästlängder jävligare.
  Vi kan lika bra starta upp vita bussarna igen och hämta sossarnas valboskap direkt i deras hemländer.

 8. Att sälja ut hela landets tillgångar. Svenne banan betalar fakturorna. Såssarna hoppas på nya hjärntvättade, nyttiga idioter som väljare.
  Som jämförelse kan vi beakta följande : ” Ett meddelande till allt drägg i landet. I afton öppet hus i Sagerska palatset. Fri mat och dryck. Alla är välkomna”. // Hälsn. Steffe !

 9. Den utrensning av aktivistiska myndigheter och regeringskansli som en kommande ny lojal svensk regering måste genomföra kommer att bli enorm och av historiska mått. Kan egentligen bara jämföras vid händelser efter stora omvälvningar och revolutioner runt om i världen, ex franska revolutionen.

  • En enkel förklaring till SVT !!
   Kongressen KAN INTE GÖRA EN ”RIKSRÄTT MOT NÅGON” UTAN ATT HA STÖD AV MERA ÄN 2/3 AV SENATEN (idag är Republikaner i majoritet i SENATEN) kan SVT förstå vad som händer DÅ !!!!
   Läs på och lär !!!!!!!!

 10. Ännu ett tecken för hur inkompetent vår regering är och hur långt ifrån verkligheten de lever. Detta borde vara kriminellt och straffbart.

Kommentera