Inneboende invandrare torterade hyresvärdinnan


BROTTSLIGHET. Malmökvinnan ville bli kvitt sin knepiga inneboende och sa upp honom. Han svarade med att ge sig på henne och misshandla henne grovt, bland annat med glasskärvor. Till sist lyckades hon naken och illa skuren fly ut i trappan och in till en granne. Polisen tvingades använda pepparspray och elchockvapen för att gripa mannen.

Diego Hernadez De La Rosa har försökt döda NN 2 genom att hugga/skära henne med glasskärvor eller annat eggvasst föremål samt trubbig sax i rygg, nacke och armar, genom att ta ett grepp om hennes hals och samtidigt hålla för hennes näsa, samt genom att spola med en vattenslang i hennes mun, samtidigt som han uttalat att han ska döda henne och att hon ska förblöda.

Diego Hernandez de la Rosa har härvid också utsatt målsäganden förmisshandel genom att slå, sparka, skalla och bita/hugga henne samt genomatt dunka hennes huvud mot en vägg. Det hände den 1 augusti 2020 på Spångatan, Malmö stad. Fara för brottets fullbordan har förelegat eller varit utesluten endast på grund av tillfälliga omständigheter.

Diego Hernadez De La Rosa har försökt tvinga NN 2 att genomföra oralt och vaginalt samlag eller därmed jämförlig handling genom att hålla fast, slå och sparka henne samt genom att hugga henne i underlivet med ett trubbigt föremål. Om brottet hade fullbordats borde det ha bedömts som grovt eftersom han genom våldet som använts samt genom tillvägagångssättet visat särskildhänsynslöshet och råhet.

Diego Hernadez De La Rosa begick gärningen med uppsåt.

Diego Hernadez De La Rosa, född 1988 och medborgare i Mexiko med tolkbehov på spanska döms till fyra och ett halvt års fängelse och tio års utvisning från Sverige.

Malmö Tingsrätt Mål nr B 8167-20

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Inneboende invandrare torterade hyresvärdinnan

 • Peppe

  Som man bäddar ligger (no pun..) man.
  NÄR ska alla ”goda” naiva lära sig ?!!

  Gilla

 • Lennart

  Varför ska han kunna komma tillbaka, om och när Sverige väl lyckats få honom utvisad?

  Gilla

 • Stenbock

  Jo,har man tagit fan i båten får man ro honom i land !!
  Kvinnan måste vara i stor nöd,när hon tvingas hyra in en sådan exot….

  Gilla

 • messkalle

  Rätta mig om jag har fel. Bäst att skipa rätt med skarpa straff. En skarp förrättning är rätt innan de oskärpa gör fel igen
  Gör om, gör rätt Morgon

  Gilla

 • Lisa.

  Han är en fin kille berättar kompisarna.

  Gilla

 • havemydoubts

  Stackars kvinna, som varit alltför godtrogen och naiv. Önskar att detta skett i USA, där straffet sett annorlunda ut. Ska ett sånt kräk få återkomma om 14 år och kanske upprepa sitt bedrägliga brott?

  Gilla

 • Niklas R

  Hur hamnade en kriminell mexikan i Sverige till att börja med?!? Han var knappast en hederlig man innan han kom hit med det beteendet.

  Gilla

 • Moberg

  Den som sig i leken ger, får leken tåla. Ytterligare ett ordspråk som för få känner till, det är du som väljer hyresgäst inte hyresgästen som väljer dig.
  Grundfelet är återigen att svenskar i gemen tycks tro att alla är lika oss samma värderingar samma kultur.
  Med det skrivet betyder det naturligtvis inte att får behandla varken kvinnor eller hyresvärdar som denne hyresgäst för att han blev uppsagd. Förmodligen ligger här en gravad hund för modus operandi liknar mer ett svartsjukedrama.

  Gilla

 • INGEN CENSUR!!!

  NÄR ska vita kvinnor förstå att svarta/mörkbruna/smutsfärgade människor inte har den omtanken och empatin som vi är vana vid med en vit nordeuropeisk befolkning?
  Ta inte deras bidragspengar för hyra, ta inte deras ord på allvar, ta inte in dom i ert hem, ta inte plats i deras taxi, ta inte ”hjälp” av dom, ta inte tid att ”växla pengar” med dom, ta inte deras tjänster, ta inte i dom, ligg inte med dom och gift er inte med dom!
  Ta ett socialt och historiskt ansvar för vårt folk och håll er så lång borta från dessa varelser som möjligt!

  Gillad av 1 person

 • Kungen

  Kanske något för annika hirvonen att tänka på

  Gilla

 • SVENSK

  ”sverige” tycks vara en magnet för sjuka kriminella utlänningar!

  Gilla

  • Tony

   När inga krav eller uppförande koder ställs på vilka som
   släpps in i landet kommer jordens idioter först, och dom
   ställer till det även för dem som är ordentliga.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: