Ahmed och Sulaiman döms för gruppvåldtäkt i Lund

BROTTSLIGHET. Två 16-åriga pojkar, Ahmed och Sulaiman, skrivna i Lund men hemmahörande på andra breddgrader fälls för en grov gruppvåldtäkt på en tonårsflicka i en lägenhet i staden. Båda döms till ett års sluten ungdomsvård. Det hela filmades med pojkarnas mobiltelefoner.

Händelsen inträffade i mitten av juli i år i en lägenhet i Lund. Den drabbade flickan hade tidigare varit i bostaden med en väninna, men senare lurats tillbaka dit under förevändning att hon tappat ett örhänge som nu hade hittats.

Hon utsattes under omkring två timmars tid för ett antal övergrepp av de båda pojkarna. De hade mot flickans vilja sex med henne samtidigt på olika sätt och i olika ställningar, turades om och bytte av varandra.

Sulaiman tvingade efteråt dessutom till sig ytterligare sex av henne i badrummet under knivhot. Två andra pojkar var också med vid tillfället – men en av dem var för ung för att åtalas och den andre tittade bara på.

Pojkarna spelade in sammanlagt elva filmsekvenser av förloppet på sina mobiltelefoner. Filmerna visades upp i rätten.

De dömda har hela tiden hävdat att flickan varit med på arrangemanget och deltagit frivilligt. Men Lunds tingsrätt tror inte på deras version av händelseförloppet.

”Enligt tingsrättens uppfattning har (flickan), sedan alla pojkarna kommit in i sovrummet, befunnit sig i en sådan särskilt utsatt situation att de sexuella handlingar hon därefter utsattes för inte kan anses ha varit frivilliga”.

Rätten anser att brottet har ett straffvärde på fem års fängelse – för en vuxen. Eftersom pojkarna är så unga får de vardera ett års sluten ungdomsvård. De ska också gemensamt betala 140.000 kronor i skadestånd till sitt offer.

Sulaiman är irakisk medborgare men utvisning nämns inte. Skattebetalarna ska stå för kostnaden för försvararen och målsägandebiträdet som kostar drygt 500.000 kronor.

90 procent av alla gruppvåldtäkter och 95,6 procent av alla överfallsvåldtäkter begås av utomeuropeiska män.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Ahmed och Sulaiman döms för gruppvåldtäkt i Lund

 1. 1 års ungdomsvård där de kan komma och gå som de vill
  Fy fan för de som sitter i domstolarna, måtte fan ta dem en dag.

 2. Det kvittar vilka lagar vi har, när domstolarna består av pk aktivister.
  Grov våldtäkt, förnedringsbrott, hatbrott och flera narkotikabrott ger dessa låga straff.
  Ett hån mot offren och hela svenska folket, som lider med dom.
  Gärningsmännen hånskrattade i domstolen.

 3. De är svårt att få balans på svetsarns konto miljardförluster år efter år. Och det är det lilla jämfört med allt lidande hans barn åsamkar godtrogna svenska flickor och unga damer.
  Nu dånar det i rättens krater, sista striden det är. Undrar om han får en EU plats efter 2022, eller blir det en sketen landshövdings post, för att försörja sig som svetsarlärling blir svårt.

  • Tyvärr lär han väl sitta kvar. Enda chansen att få bort fanskapet är väl att MP åker ur. Men det är väl ett önsketänkande

 4. STÖÖÖRSSTAA MÖÖJLIGA TYYYSSTNAD, från FI, Metoo och alla PK idioter. Ni kan inte ha ngn pollett hemma i stallet. Ni njuter tydligen bara av att Martin Timell åkte dit, fy fan äckel.

  • Tyvärr finns det inga pengar att tjäna på dessa herrar, hälsar FI, Metoo och alla andra PK idioter. Det var därför dessa ideologier startades, bara för att tjäna mesta möjliga pengar från icke PK folk. Sen att man kunde ljuga sig blå för att få pengar spelar ingen roll

Kommentera