Åtal för muslimska upplopp i Malmö

BROTTSLIGHET. Under upploppen på Amiralsgatan i augusti utsattes polisen för massiv stenkastning. Händelserna filmades både från luften och inifrån polisens fordon. På filmsekvenserna hörs hur stenar träffar polisbilarna och hur poliserna på plats ropar på förstärkning, rapporterar SVT.

– Vi behöver hjälp, det bara haglar på oss, säger en av poliserna.

Några av personerna på filmerna har kunnat identifieras och filmsekvenserna är en del av bevisen mot dem, fast SVT hjälper inte direkt till, de pixlar så de kriminella invandrarna bara syns som skuggor.

Oroligheterna i augusti bröt ut efter att en koran bränts i Rosengård och efter en tillståndslös manifestation på Stortorget där en koran sparkats omkring på marken.

Under fredagen tas upploppet upp i Malmö tingsrätt. Sammanlagt sex personer är åtalade för våldsamt upplopp.

Här finns polisens bilder på några av stenkastarna.

– Pettersson säger att dom ser ut som dom brukar i de flesta kriminella sammanhang…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Åtal för muslimska upplopp i Malmö

 1. Vår ömkliga Media förnekar sig inte, man hjälper medvetet
  dessa huliganer genom att pixla bilderna för att ingen ska
  känna igen våldsverkarna. Ynkligt !

 2. Om dessa tillgångar för vårt land blir dömda till mer än böter och samhällstjänst 40 timmar på något kattpensionat så kan domarna kompletteras med returbiljett hem enkel resa.

 3. De som enligt Stefan Löfven blir ”en förtjänst för samhället lite längre fram” fick iaf visa upp sin ”arbetsförmåga” när de förmådde kasta massor av gatstenar mm på poliserna och deras fordon vid tumultet i Rosengård, Malmö.

  Löfven får gärna träda fram och berätta i vilket / vilka yrken den uppvisade arbetsförmågan kan komma till nytta i samhället i stället för den kostsamma förstörelsen som åstadkommits av ”demonstranterna” vid de tillståndslösa upploppen.

 4. Lite utanför ämnet men läser att BT’ chefsredaktör döms till att betala närmare 400000SEK för att de visat en parodisk bild av den lille havsfru. Det är familjen till skulptören som stämt BT och detta leder ju till att ”sekten” får vatten på sin kvarn och tycker naturligtvis att de också skall ha skadestånd om någon parodierar på deras älskade profet.
  Jag trodde danskar var smartare än så här!

Kommentera