Morgan Johansson (S) utskrattad i riksdagen

INRIKES. Justitie och migrationsminister Morgan Johansson (S) började prata om ”konspirationsteorier” och ”nazism” när han konfronterades om islamism i riksdagen på fredagen. – Ett tydligt tecken på att statsrådet inte vågar stå för sin egen politik är att han börjar prata om nazism och Ku Klux Klan, sade Sverigedemokraternas Ludvig Aspling.

– Pettersson säger inget, Morgan förklarar bra själv…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Morgan Johansson (S) utskrattad i riksdagen

 1. Det är väl talmannens uppgift att se till att ledamöterna håller sig till ämnet, men fegheten är monumental i detta fall.

 2. Varför är det ingen som jämför nazism och islam? Dom har nog mycket mer gemensamt i synen på människor än vad någon vänsteraktivist tror. Men dom kanske redan vet det men säger det inte, för då skulle dom inte kunna fortsätta hata SD.

 3. Ser att någon här kallar sossarna för naiva men inte då de kommer till att behålla makten, de kan använda sig av en devis ”makten helgar medlen.”
  De gör och säger vad som helst bara för att få behålla makten.

 4. Jag tror att han är en genusexpert, det vill säga en riktig fjolla. Och, då blir det så här. En sann byfåne som det kommer att skrattas mycket åt.

 5. När man inte har några argument att komma med, kan man alltid dra nazistkortet.
  Jag rekommenderar Morgan Johansson att läsa socialdemokraternas historia.

 6. Sossarna är och förblir naiva. Förresten borde sossarna göra något åt antisemitismen inom det egna partiet (t.ex inom SSU) innan de jämför andra med nazister.

 7. Det verkar som om Herr Löfven och Herr Johansson har ingått en pakt tillsammans.Pakten går ut på att alltid hänvisa till nazismen och ”vit makt ”, extremhögern och foliehattskonspirationer när man blir ansatt av besvärliga frågor.Detta verkar dom ha som ett mantra och upprepar sig enda tills motståndaren lessnat och byter ämne.Om dom inte kan svara på en fråga så sätter dom i gång och yrar om SDs ”bruna rötter”.Pinsam och urusel taktik och framför allt väldigt uttjatat.För att använda Herr Löfvens standarduttryck så är det ”oacceptabelt.”

 8. Jag kan inte höra att Morgan Johansson blir utskrattad i riksdagen. Att Ludvig Aspling skrattar åt honom under hans anförande är något helt annat. Det var inte riksdagsledamöterna som skrattade ut Morgan Johansson. Det var snarare ett hånskratt från Ludvig Asplings sida. Det är inte konstruktivt. Lika lite som Petterssons vinkling.

  • Det var inget hånskratt, utan en reaktion på ett svar som var komiskt dumt. Rena parodin på en minister.

   • Att skratta när någon talar är inte ett svar. Det är oförskämt. Man vinner inte några segrar genom ett sådan uppträdande. Det är bara de redan frälsta som applåderar. De som gör tummen upp och tummen ned här i forumet. Reflexmässigt utan att tänka. Att påstå att Morgan Johansson blev utskrattad i riksdagen är inte sant. Jag hörde bara en riksdagsman som skrattade. Hans beteende är inte något jag anser vara hedrande för en riksdagsledamot.

 9. Morgan Johansson blåljuger om sossarnas relationer till Muslimska brödraskapet:

  ”Muslimska Brödraskapet i Sverige”, heter en förstudie som terrorforskaren Magnus Norell tog fram på beställning av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). I förstudien kunde man läsa att flera stora muslimska organisationer i Sverige håller på att bygga upp ett parallellt samhälle, kopplade till den islamistiska rörelsen Muslimska brödraskapet. Efter att förstudien presenterats fick Magnus Norell veta att MSB:s generaldirektör sagt nej till en uppföljning av det som framkommit i rapporten. ”– Det här gör de för att vi inte ska få fortsätta”, säger Magnus Norell. Chefen för MSB:s operativa avdelning, Anneli Bergholm Söder, bekräftar att MSB inte kommer att gå vidare med Norells rapport. ”– Den är avslutad”, säger hon.
  https://www.fokus.se/2017/06/nerringd-jo-anmald-och-mejlbombad/

  • DGS-TV: Patrik Engellau diskuterar med Magnus Norell, angående den uppmärksammade rapporten om Muslimska brödraskapets verksamhet, bl.a. vid c:a 17:50 in i videon sägs, citat; ”myndigheten får kalla fötter, låter sig skrämmas, en svensk myndighet som ska hålla på med säkerhet och beredskap törs inte ta reda på vissa saker…”

   • Det är uppenbart att Morgan Johansson står i Sveriges Riksdag och ljuger som en häst travar:

    Stora moskéns chef i Göteborg, Ahmed Ghanem, var på 1990-talet ordförande i Islamiska förbundet i Stockholm, och erhöll då en avlönad praktiktjänst på socialdemokraternas högkvarter för att lära sig hur det politiska systemet fungerar, skriver Sameh Egyptson som är forskare vid Lunds universitet.
    ”Så har islamisterna byggt upp sin maktbas i Sverige”, av Sameh Egyptson (del av längre text):
    ”I mitt forskningsmaterial har jag tagit fram mängder av bevismaterial för att relationen mellan toppfigurerna i den svenska grenen och den internationella organisationen är stark. Bevisen består av dokumenterade organisatoriska kontakter, brev, uttalanden på hemsidor, inspelning av telefonsamtal, men kanske framförallt av ideologiska dokument. Här framgår tydligt att en infiltrering av svenska sekulära partier varit en del av strategin och som lagts upp och drivits av Yusuf al-Qaradawi, chefsideologen för Muslimska Brödraskapet och chefen för det europeiska fatwarådet, där IfiS, är medlem och förpliktat sig att följa antagna fatwor.

    I dag är Muslimska brödraskapet en stor aktör i organisationslivet i Sverige. Det slussas årligen hundratals miljoner i skattepengar genom IFiS:s dotter- och sidoorganisationer.Tack vare de här bidragen och kontakten med den politiska eliten skapar de successivt ett parallellt samhälle.”

    https://samehegyptson.wordpress.com/2019/01/07/sa-har-islamisterna-byggt-upp-sin-maktbas-i-sverige/

 10. Morgan, den felande länken i vita människors utveckling. Morgan fjärrstyrs av, och är medbrottsling med främmande makt.

 11. Det är märkligt när en representant från det parti
  som hade goda förbindelser med det tyska Nazistpartiet
  och till och med samarbetade med Nassarna, när han står
  och beskyller ett parti som inte ens fanns för nazism??

  Tänk att sossar aldrig kan erkänna när dom är ute på djupt
  vatten måste ta till metoder som vem som helst kan genomskåda,
  att yra om konspirationsteorier i saker som tagits fram av hans
  eget parti ger inte någon trovärdighet alls.

  Morgan Johansson är liksom hans parti en katastrof!

 12. Om Morgan Johansson inte kan skilja på nazism och SD är han inte kapabel att vara justitieminister. Eller också försöker han ljuga de svenska TV-tittarna rakt upp i ansiktet, och räknar med att vissa skall tro honom.
  En justitieminister som ljuger skall bytas ut.

Kommentera