Invandrare är dömd för 45 brott och fortfarande kvar i Sverige


RÄTTSSYSTEM. Mannen kom till Sverige 2006 och dömdes redan efter några månader i landet för bland annat våld och hot mot tjänsteman, grovt rattfylleri och två fall av våldtäkt. För de tio brott han begått dömdes han till tre års fängelse och livstids utvisning, skriver polisen Fredrik Marklund på Expressen Debatt.

Återfallsförbrytaren satt, helt i enlighet med den svenska modellen, två av sina tilldömda tre år i fängelse innan han blev villkorligt frigiven hösten 2008. Utvisningen verkställdes aldrig då regeringen valde att ge honom nåd. Tre dagar efter frigivningen gjorde han återigen sig skyldig till våld mot tjänsteman och fick ytterligare en månad i fängelse.

Totalt är invandraren dömd för 45 brott på 14 år och har sluppit utvisning trots tre våldtäkter.

Hur många brott som han begått när han är dömd för 45 brott kan vi bara gissa. 200, 300 eller ännu fler?

Vi lever inte på 1950-talet längre, brottsligheten i Sverige har förändrats i en takt där lagstiftningen inte har hängt med, och att vi har ett ansvar att skydda medborgarna från personer som återfallsförbrytaren och han är långt ifrån ensam om att ha ett brottsregister som detta.

Tyvärr fortsätter huvudpersonens kriminella liv i Sverige. Han är i skrivande stund misstänkt för att ha spottat en ung tjej i ansiktet innan han misshandlat henne och hotat henne till livet.

Vem har ansvaret för att alltfler brottsoffer drabbas och för att mannen är kvar i landet?

Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Invandrare är dömd för 45 brott och fortfarande kvar i Sverige

 • Peter de Mander

  Nej… UT !

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Det är många som får lida för att Sossarna ska få en röst mer i valet.

  Gillad av 1 person

 • Moberg

  Ska det aldrig gå upp för nomenklaturan att våldsverkare som kan utvisas skall utvisas, oavsett deras eget hemland vägrar ta emot dem.
  Om de vägrar borde det bli en FN/UN angelägenhet att ta hemlandet till skranket och beordra dem att acceptera egna medborgare.
  Rör de en statslös så borde personen ifråga aldrig tagits emot i Sverige utan direkt sändas till FN/UN för åtgärd.

  Gilla

 • Lennart

  Det är ännu värre att om någon verkligen blir utvisad så säger domstolen att om några år så är du välkommen tillbaka. Tror någon att han kommer att börja jobba eller leva på bidrag. Det finns ju nya offer att förstöra livet för. Så börjar cirkusen om igen. Bara de sk antirasisterna jublar. Dom har fått tillbaka någon att ta hand.

  Gilla

 • hllviken

  Brottet mot det svenska folket – SIDA-bedrägeriet. VIKTIGT!

  Gillad av 2 personer

  • Kosterö

   Det är inte bara SIDA som bör avvecklas och ansvariga åtalas, invadrarverket är en annan monstuuös och fullständigt onyttig koloss som bör läggas ner och ansvariga åtalas för folkförräderi!
   90% av ALL media i Sverige är också skyldiga och bör naturligtvis åtalas.
   Och den nuvarande svenska regimen plus alla regeringar från det att Palme tillträdde och startade detta helvete!
   Domstolarna kommer att få mycket att göra, men vi kommer också att få mycket arbetskraft där dom dömda brottslingarna skall arbeta av sina skulder till landet.
   Straffarbete skall införas i straffregistret samt återbetalning!

   Gillad av 2 personer

 • Mr Jordan

  Varför i h-e gav regeringen honom nåd? Moderater och Sossar tycker tydligen att livstidskriminella babbar har större värde än ostraffade svenskar.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: