En sorglig journalist

MEDIA. Jens Liljestrand är sedan 2013 biträdande kulturchef på Expressen. Liljestrand tycker själv att han tillhör Sveriges journalistiska elit och menar att ”Äldre vita män är den grupp i samhället vars livsstil allra mest bygger på en överkonsumtion av de tre B:na (Bostaden, Bilen, Biffen) och därmed ansvarar för de största koldioxidutsläppen”

Att Jens inte har alla hästar hemma som skriver om de tre B:na förstår man när han bor i en villa i Täby värd minst 5 miljoner och kör en Toyota Prius från 2017 som kostade närmare 400.000 ny och det skulle inte förvåna mig om han vräker i sig biff också, men jag känner inte till hans matvanor.

Om Jens Liljestrand på bloggen…

När Jens twittrar om kuppförsök så är han så långt ifrån journalistik man kan komma, då är han aktivist. Donald Trump försöker sig inte på en kupp, han agerar inom den amerikanska konstitutionen och det Jens gör är att sänka förtroendet för media ytterligare.

Jag tillhör dem som inte tror att det förekom något storskaligt organiserat fusk i valet men tycker det är bra att domstolar och myndigheter kontrollerar eventuella felaktigheter.

USA:s konstitution är från 1787 och jag tror att den tillsammans med olika domstolar är fullt kapabla att räta ut eventuella frågetecken och titta på Trumps klagomål.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “En sorglig journalist

 1. Jag äter biff så ofta jag kan för att öka koldioxiden så att det växer bättre på det viset ökar gräsätarna och jag kan äta biff ännu oftare.

 2. Pigmentets nyanser är tydligen av stor vikt för dessa s.k. antirasister ????
  Då blir väl innebörden att den, så föraktade VITE mannen, måste lägga sig på ett solarium eller ta en rejäl semester på Mallis för att erhålla den tydligen så eftertraktade grillytan. Väx upp, Jens !!!!!!!!!

 3. Jaså, konstigt för på dom flesta håll i landet står alla
  icke betalande invandrare på förtur till lägenheter?
  Även nyproducerade.

  Sen nog fan sitter denne tölp och smörjer kråset på
  en krog på Öster eller Södermalm och sköljer ner
  det med sitt slabbiga vin.
  Ej imponerad av kulturfjabbar och journalister!

 4. Cinna har väldigt svårt för dubbel moral. Ännu svårare för människor som är oförmögna att se sin egen dubbelmoral och dessutom inte ser problemet med att mästra andra, trots att de själva inte lever som de lär…

  • Undrar om Jens Liljestrand tycker att det är mer förlåtligt om det är en arab eller svart kvinna som frossar i de tre B:na?

   Borde vara handlingen/beteendet som är det viktiga, inte färgen eller könet på utföraren.

   Men, det är klart, det är ju ok Och ofarligt att sparka på Vita män.

 5. Jens är en jöns och ingen att varken läsa eller lyssna på . Den gruppen män han rackar ner på är den gruppen män som byggt och bygger den civilation Jens vill leva i . Jag är själv en stolt vit man , pensionär dessutom . Vi är många här på bloggen . Mvh Sjöström

  • Lite fakta fel i Täby köper du inte fristående villa under 8 millioner,radhus går på 6 millioner.Har skrivit till Liljestrand tidigare men det sorgligt att sådana får sprida dynga .Därför ser de ut i Sverige som det ser ut.

   • Ge honom jobb som brunhetskontrollant för all tv reklam så att den ökande brunheten bevakas och sluta köp expressen, våga vägra minst en dag i veckan o öka själsfriden.
    Är såå jäkla trött på inkvoterad brunhet i varje meningslöst reklaminslag i tv o tidningar, vägra handla hos dessa firmor.
    Petterson, gör en lista över dessa firmor, läsarna hjälper till!
    Tyvärr jesse är en överbetald looser o hans läsare likaså o tyvärr röstberättigade.

 6. Han spottar sin pappa, sin farfar och alla som gjort Sverige till det land det är ( förutom nu, då det sönderfaller p.g.a. han och Socialdemokraterna).

  Undrar om hans pappa och farfar (om de lever) uppskattar Jens uttalande !?

  Hade de varit min son, så hade jag sagt upp all bekantskap och gjort han arvlös.

  En avskyvärd människa ! 🤮

Kommentera