Två kunder misshandlade taxichaufför med flaska

BROTTSLIGHET. Det var vid halvtretiden i natt som polis och ambulans larmas till Rinkeby i västra Stockholm gällande en grov misshandel. En taxichaufför har i samband med en körning blivit misshandlad med en flaska av två kunder.

Bild av Holger, Wikipedia

Taxichauffören, en man, förs med ambulans till sjukhus. Polisen har inga uppgifter om hans skadeläge. – Han larmade själv, så han var i alla fall vaken och talbar, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisen i Stockholm.

En av de två gärningsmännen, en man i 30- till 35-årsåldern, greps i närområdet. Den andra gärningsmannen, även det en man, är fortfarande på fri fot.

Polisen

– Pettersson säger att Rinkeby verkar trevligt, mångkulturellt och spännande…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Två kunder misshandlade taxichaufför med flaska

 1. Enligt nyheter ifrån Göteborg så ska det kosta ca 10 miljarder o 6 år för att förvandla en utsatt förort till en vanlig.så är väl bara för stockholmarna att öppna plånböckerna o sätta igång.

 2. Ju fler infödingar vi importerar
  desto bättre och säkrare blir
  Vårt Fosterland !

  – enligt socialddmokraterna ! ! !

 3. Hur vågar en taxichaufför köra ut till Rinkeby mitt i natten?
  Tja, han kanske bor där själv…?

 4. Det är bra att vara två när man pynglar på en ensam människa. Då kan man skylla på varandra. Helst ska man slå ihjäl henom. Ett tystat offer håller tyst.

Kommentera