Elva miljarder till getton i Göteborg


INVANDRING. På fem år ska Göteborgs sex ”särskilt utsatta områden” bort från polisens lista. Nu satsas totalt elva miljarder kronor och genom bättre sophantering, klottersanering, trygghet och nybyggnation tror Framtidens vd Terje Johansson att politikernas ambitiösa mål är möjligt. – Alla har gjort för lite, så vi gör hellre för mycket, säger Johansson enligt SVT.

Elva miljarder till Göteborgs problemområden drabbar naturligtvis inga andra. Foto: Pasi Mämmelä Pixabay

Områdena det ska investeras i är de mångkulturella paradisen Biskopsgården, Tynnered, Hjällbo, Bergsjön, Hammarkullen och Lövgärdet.

– Pettersson säger att nu kommer förtjänsten, BNP höjs och det blir snurr i ekonomin…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


20 responses to “Elva miljarder till getton i Göteborg

 • Lennart

  Att det ser ut som om ingen vet vad en soptunna är beror väl på att männen gör inte sådant som att gå ut med soporna, kvinnorna får inte gå ut ensamma. Då skickar dom ut små barn som inte klarar av att lägga påsarna i sopbehållarna utan ställer det utanför. Och sedan kommer fåglar och kollar igenom allt. Så är det där jag bor. Och eftersom många områden är fulla med människor som känner sig som hemma när det ser ut så, får det fortsätta. Och om någon svensk säger till så blir man kallad rasist eller hora. Det är Sverige idag.

  Gilla

 • Nisse

  Dom 11 milijarderna är säkert lånade pengar. Svenska staten kommer inom kort hamna i lyxfällan…….

  Gilla

 • Wolfie

  Inte en spänn till fattigpensionärerna

  Gilla

 • Jörgen filipsson

  Kan man inte ens sortera sopor undara jag hur dom skall kunna göra nytta på en arbetsplats Kan man inte/vill inte följa regler och det som amhället kräver då vill man inte anpassa sig och skall då så fort som möjligt ut ur landet

  Gilla

 • centurion

  Att INTE ställa KRAV är den största rasismen av dem alla. Ty innebörden är att man inte kan förvänta sig något som helst av en samling bananätande puckon.

  Gilla

 • turrim

  Vem är VD Terje Johansson? Vad har han för CV och vad döljer sig bakom hans ord? Vad är Framtiden? Knappast ett aktiebolag som privata satsat pengar i. Jag förmodar att SVT inte ger svar på konkreta och relevanta grävfrågor.

  Gilla

  • Kalle Bergström

   Göteborgs kommunala bostadsbolag och TJ är en kommunpolitruk som saxat sig fram i olika kommunala verksamheter. Han har väl rätt partibok. Och för sådana är mera skattepengar svar på alla frågor, det är de kan.

   Gilla

 • Cinna

  Cinna säger att putsa på fasaden lär inte hjälpa…

  Gilla

 • Fjölet

  klottra hur mycket du vill
  kasta ut soporna genom fönstret
  du får ändå fullservice av göteborgs stad😁
  Soporna tas upp effektivt av lågt avlönade Göteborgare som är utförsäkrade samma med klottret men då med högt betalda klottrare som numera är specialister på just klotter och senare på natten kan återanvända den rena ytan för just klotter.
  allt skapar en känsla av gemenskap då alla har något att utföra men de nya går hem till stadens nyproducerade lägenheter och Göteborgarna får leta efter en säng att sova i då de blivit vräkta för att lämna plats för de nykomna eliten.
  yiipy

  Gilla

 • Olof.p

  Jag säger att vi kan lika gärna tippa pengarna i havet där allt värdelöst porslin från ostindiefararen återdeponerades eller tippades.
  Historien visar tyvärr på att det är rent vansinne att satsa pengar på det här viset. Satsa pengarna istället på våra svenska ungdomar, så kanske det ger dubbel avkastning om några år.
  Skulle vara intressant att veta hur mycket Sverige satsat på varje zigenare i vårt land. Kan tänka mig att det är flera miljoner, och avkastningen noll.

  Gilla

 • Kungen

  Lägg alla dom pengarna på sjukvården istället.
  Rensa ut i gettona och utvisa alla som inte ska vara här och alla som missköter sig. Klanerna kan åka hem och stanna där. Sätt in militären. Det är det enda språk dom fattar. Sluta dalta

  Gilla

 • Snart fattigpensionär

  Det kostar tydligen ca 2 miljoner att få en person att sluta med sin kriminella verksamhet. Skall tilläggas att det finns ingen statistik på hur många som om återfaller. Det billigaste vore att skicka tillbaka dessa gossar till respektive ursprungsland.

  Gilla

 • valentin

  Lägg ner svt o sätt alla partiboksparasiter i riktiga jobb, snöskottning, städning eller i sjukvården om de klarar det

  Gilla

 • Kent

  SVThar haft en drive nu där alla problem ska lösas med bättre skola, fler socialarbetare, m.m. Problemområdenas beror på socioekonomiska faktorer och fattigdom och bestraffning hjälper ej endast mer bidrag är narrativet.

  Gilla

 • Tony

  Det tycks löna sig att bära sig jävligt åt, så vi fattigpensionärer
  får väl börja att misshandla folk till höger o vänster, så har vi kanske
  dubblerat våra nåde pengar till nästa jul .men lite märkligt att det
  ska löna sig att bära sig illa åt?

  Gilla

 • havemydoubts

  Vilka jubelidioter! Tror de på tomten också? Det enda som hjälper är självhjälp, det vill säga, ställ hårda krav och sänk bidraget om inget händer.

  Gilla

 • Gringo

  Effekten blir att de lika gärna hade kunnat slänga pengarna i sjön, för hur många miljarder har de inte redan plöjts ner i alla dessa socioekonomiska problem områdena utan den minsta framgång? Eller som Einstein sa det “Galenskap är att göra samma sak om och om igen och vänta sig olika resultat. Om du vill se andra resultat, gör inte samma sak.”

  Gilla

 • Björn Kåverud

  Pengar i sjön.
  Var det inte skolan som skulle ”fixas” på nolltid?
  Vi vet alla hur det gick.
  Det finns två val.
  Stoppa muslimsk framfart
  eller låta dem ta över

  Gilla

 • hllviken

  Hellre lagföra och kräva ersättning för all förstörd egendom (även allmän).

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: