För vanligt hyggligt folk

INRIKES. Medborgerlig samling är ett svenskt politiskt parti som beskriver sin ideologi som liberalkonservativ. I media har partiet beskrivits som invandringskritiskt och konservativt. Partibeteckningen är registrerad för alla val hos Valmyndigheten. Partiordförande är Ilan Sadé.

I riksdagsvalet 2018 fick partiet 0,20 % av rösterna och blev det tredje största partiet utanför riksdagen, efter Feministiskt Initiativ och Alternativ för Sverige. Partiet har efter kommunalvalen 2018 mandat i tre kommuner: i Höörs kommun, Torsås kommun och Laholms kommun.

Partiets organ heter MED-bloggen.

– Pettersson är inte aktiv eller medlem i något politiskt parti, bloggen räcker för mig, men jag anser att Medborgerlig samling har en hel del sunda åsikter. Läs på partiets organ som heter MED-bloggen.

***

töd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “För vanligt hyggligt folk

 1. MED är ett mycket bra politiskt alternativ i kommande val.

  Jämfört med vad som nu sitter i regeringen och de partier som backar upp den.

 2. Förmodligen för sent att ändra på, ”Socialistliberalerna” är redan infiltrerade i alla svenska Myndigheter, Statligabolag och Kommunägda, så det kommer i praktiken fortsätta styra landet oavsett regering !

 3. ”Vad vilja Sveriges elfte största parti Medborgerlig samling?” frågar Kuriosa-Kuriren i en längre intervju och fortsätter: ”Svaret är att de vilja samma sak som Moderaterna. Vi har träffat Edward Nordén partiets talesperson i frågor som rör jordbruk, säkerhet och terrorism.
  -Vilken är Medborgarnas hjärtefråga, om jag får fråga? Svar: ”-Vi betalar mer än hälften av det vi tjänar i olika skatter och avgifter. Ändå klarar vi inte av att lösa kärnverksamheterna. Pensioner, försvaret, polisen, sjukvård, skola etc. Skatteslöseriet blir en grundfråga därmed. Om man ska summera allting så blir det demokratifrågor”.
  -När kommer Löfven avgå? Svar: ”-Senare än han borde.”

  Hela intervjun kan läsas här:
  https://kuriosakuriren.se/intervju/medborgerlig-samling/.

Kommentera