Som ett elakt barn

MEDIA. Till den 20 januari 2021 heter USA:s president Donald Trump. Ett av Trumps vallöften 2016 var att minska antalet amerikanska soldater utomlands.

Nu hoppas Donald Trump att landets samtliga soldater i Afghanistan och Irak ska ha återvänt hem senast i maj. Det sa den nationella säkerhetsrådgivare Robert O’Brien under tisdagen, sedan Pentagon bekräftat att närvaron ska minska till 2 500 soldater i varje land i mitten av januari, rapporterar Reuters.

Enligt de svenska medier som brukar kritisera USA:s krigande utomlands är dock minskande antal soldater ytterligare ett led i Donald Trumps krigsföring trots att Trump är den förste presidenten på länge som inte startar något nytt krig.

Enligt Aftonbladet är Trump som ett elakt barn.

– Pettersson undrar om AB glömt att Barack Obama var som tre elaka barn som startade tre krig och tidigare presidenter har varit som en hel flock elaka ungar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Som ett elakt barn

  1. Jag har länge undrat varför AB i allmänhet och Anders Lindberg i synnerhet hatar Trump. Men jag börjar nästan tro att det handlar om två saker, dels så har Trump inte startat nått krig, utan han drar hem trupper vilket gör att andra länder inom NATO och EU måste fylla på och dels hans Israel politik. Han flyttar ambassaden till Jerusalem och inte nog med det, han medlar fred mellan tre muslimska stater och Israel. Det sista klarade jordnötskungen (Jimmie Carter) inte av utan hans medling blev kattskit.

  2. Vi måste förstå att statliga media och gammelmedia är en hjärntvättningsmaskin. Lösningen är att inte lyssna eller läsa dessa hjärntvättningsmedia.
    Coronapandemin är ett lysande exempel. Hela världen har fått virusskräck på bara några månader. Läkemedelsbolagen gnuggar händerna.

Kommentera