Anders Lindberg följer i Trumps fotspår

PANDEMI. Munskydd eller inte munskydd är en ständig debatt och Pettersson säger att han inte vet, men jag tycker att munskydd sänder en signal att det är allvar och tänker på japanerna som inte är några dumhuvuden men ofta bär munskydd. Japaner är hänsynsfulla och visar stor respekt både för varandra och sätter ofta på sig munskydd för att inte smitta andra i sin omgivning.

Lite kul är att socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg går på Donald Trumps linje som inte vill ha munskydd med Jooe Bidens munskyddslinje ratas av Anders.

En av de allra mest ansedda forskartidskrifterna är tidningen Nature. Den har sammanfattat forskningsläget om munskydd i en artikel den 6 oktober. Enligt tidningen räddar munskydden liv, och ny forskning tyder på att man bli mindre sjuk av coronaviruset om man använt munskydd, detta enligt Nature.

Det här säger forskningen om munskydd, tidningen en Nature.

”Vi rekommenderar alla länder med omfattande spridning av viruset att använda munskydd i de sammanhang där spridningsrisken är hög” säger Världshälsoorganisationen, slutsatsen är tydlig, munskydd fungerar och bör användas, enligt WHO.

Av 30 länder i Europa, enligt statistik från EU:s smittskyddsmyndighet, följer samtliga länder följer WHO:s riktlinje, utom Sverige. Sverige sticker ut som det enda landet i jämförelsen som inte rekommenderar munskydd.

– Pettersson sammanfattar att enligt Anders Linberg har WHO och resten av världen fel och allra mest fel har Sverigedemokraterna…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Anders Lindberg följer i Trumps fotspår

 1. Jag kunde bara koppla det till att en del regioner fick slut på eller saknade större lager av munskydd. Först när man hörde om den bristen ändrades rekommendationerna till att det kunde vara skadligare att använda munskydd. En fint så att bristerna skulle döljas inget annat. Jag skulle helst vilja ha fel i det. Alla hjälpmedel skulle kunna underkännas med lämpligt drastiska argument. Ett exempel på vilseledning om man vill att visir inte används: Visir samlar farlig koncentration av droppsmittad luft mellan ansikte och visir. …ungefär.

 2. Men ingen kan förbjuda mig att använda mina munskydd inköpta utomlands.
  Sverige brände ju upp tonvis med obrutna förpackningar med munskydd under juni månad, för att ingen skulle få för sig att använda dem.

 3. Videon nedan förmedlar det mesta av vad man behöver veta för att ta rätt beslut för att snabbt och effektivt kunna bekämpa corona-virusets spridning bland människorna i världen.

  https://www.youtube.com/watch?v=gAk7aX5hksU

  Videon har på endast c:a sju månader gått från noll (0) till mer än 6,5 miljoner visningar. Intervjun med professor Woo-Joo Kim sker på koreanska men videon har försetts med översättning (subtitle) till engelska. Fattar inte nötterna i vår svenska regering och dess odugliga företrädare i myndigheterna allting efter första visningen kan de väl spendera ytterligare c:a 37 minuter genom att köra videon en gång till. (Publicerades redan den 27 mars 2020. Speltid 36:55)

  Hela regeringen med vår folkvettslöse statsministern Löfven (S) i spetsen samt myndighetspersonerna borde ha ägnat c:a 37 minuter att se, lyssna och lära sig av den mycket kompetente sydkoreanska experten, nämligen professor Kim Woo-joo från Korea University Guro Hospital hur man med snabba och effektiva åtgärder – ffa genom smittspårning, omfattande snabb corona-testning av befolkningen samt användande av ansiktsmasker – i tidigast möjliga skedet, vid rätt tidpunkt och i rätt ordning i inledningen av virusutbrottet. Professor Woo-Joo Kim har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla snabba och framgångsrika metoder för att bekämpa spridning av farliga influensavirus.

  I Sydkorea lyckades man år 2020 med sitt snabba agerande hindra covid-19-viruset från att nå okontrollerad spridning. I många andra länder världen runt (t. ex i Sverige) har man misslyckats med det, vilket fått förödande konsekvenser.

  De odugliga virrpannorna i Sveriges regeringen, i ledningen för Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB), Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) m fl till exempel diverse nykorade ”experter” borde lära sig av de goda resultaten som uppnåddes i de sydostasiatiska länderna Japan, Kina, Sydkorea, Taiwan, Filippinerna, Singapore, Nya Zeeland m fl. Dessa har sagt att nyckeln i ländernas framgångsrika corona-strategi varit lock down, smittspårning, isolering samt användande av ansiktsmasker. I Sverige har politikerna och deras myndigheter agerat ansvarslöst och märkligt på så många vis att man häpnar.

  Vill man öka på kunskaperna kan man lära sig ytterligare från den här tilläggs-videon med en senare intervju med professor Woo-Joo Kim från Korea University Guro Hospital i Sydkorea. (Publicerades den 14 april 2020. Speltid 42:04)

  https://www.youtube.com/watch?v=QwoNP9QWr4Y

  Förse dessa två videos med undertext på svenska och visa dom i MSM-ljugmedia. Då skulle man kunna kasta ut alla oeniga s k ”experter” i Sverige som sprider undanflykter och förvirrande desinformation dagarna i ända (inklusive veckoslut och helgdagar) när de i det oändliga ältar vad som är rätt beslut eller vad som blev fel.

 4. Påminner om gumman som varit i Stockholm och sett sin son gå i vaktparaden och vid hemkomsten med stolthet kunde berätta att alla gick i otakt utom min lille Knut

 5. Om Socialdemokraterna genom den imbecille bortbytingen och bilmålvakten, Stefan Löfven, säger att det är bra att äta skit, så dröjer det nog inte länge förrän Anders Lindberg publicerar recept på det.

 6. Ni som vill ha munskydd = syrebrist kan gärna få ha det. Jag vägrar skada min hälsa med sådant.

Kommentera