Varför kallade regeringen till pressträff idag också?

INRIKES. Igår kallade regeringen till pressträff för att meddela förslag om hårdare restriktioner på grund av corona-pandemin. Det var befogat.

Steget Efter

Men att idag hålla pressträff om att EU tecknat ett gemensamt avtal med läkemedelsföretaget Pfizer för att få tillgång till deras vaccin mot covid-19 om detta godkänns. Sverige kan då få tillgång till 4,5 miljoner doser till 2,5 miljoner personer av ett nytt vaccin vilket räcker till alla över 65 år. Avtalet med Pfizer är det tredje avtalet som EU tecknar och där Sverige är med.

– Pettersson säger det är inte Sveriges regering som tecknat avtal utan EU och pressträffen är bara till för att Stefan Löfven (S) ska kunna spela handlingskraftig. Löfven har varken uppfunnit vaccinet eller förhandlat fram det…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Varför kallade regeringen till pressträff idag också?

 1. I vanlig ordning kommer inget att fungera i Sverige.
  Räkna med att det blir ingen vaccination förrän i slutet av nästa år.
  Föst en utredning sedan skall politikerna ha först, sedan ”ensamkommande barn” sist du.

 2. Att spela handlingskraftig med att bjuda in till pressträff
  dagligen, när man inget har att säga är ganska löjligt,
  det imponerar inte på folket, möjligen på dom närmaste
  att försöka spela handlingskraftig med att visa upp sig.

  Tror att folket hade blivit mer imponerat av om dom kallade
  till pressträff om det eskalerande våldet i samhället, och då
  haft skarpa åtgärder att presentera, men detta lotsas dom
  inte om.

 3. Kommer inte vaccinera mig. Jag är av den uppfattningen att kroppen själv behöver bearbeta sjukdomar och på så sätt stärka immunförsvaret.
  Vad gäller Corona har jag gått igenom även det. Var länge sedan jag varit så sjuk med knappt två veckor med feber och en vecka med rejäl trötthet. Gick ju bra utan vaccin.
  För frugans del var det över på några dagar. Hon var bra mycket sjukare i influensa 2018 men då var det ingen hysteri.
  Att vaccinera sig måste vara 100% frivilligt. Det måste vara en mänsklig rättighet att själv bestämma utan risk för restriktioner.
  Vaccinationsförespråkarna behöver inte vara oroliga, de är ju vaccinerade och kan inte bli sjuka….

  • Låter lite som Jehovas vittnen.
   Det är väl inget tvång att vaccinera sig. Var och en får väl själv avgöra om man tycker att vaccination skyddar framtida smittor.

 4. Om man vill kan man sluta lyssna på den så kallade regeringen. Lågutbildade ”specialister” som har skämt ut ”Sverige” för all framtid.

 5. Dom som gjort sin research kommer inte ta något vaccin, så ett par miljoner doser kommer att behöva kasseras. Pengar i sjön.

 6. Jag vill upprepa detta: Coronapandemin och särskilt åtgärderna är historiens största masspsykos! Lyssna på Professor Dolores Cahill med 20 års erfarenhet i Immunologi i hennes tal för massorna i detta tal, som nedtystats av alla kontrollerade regimmedier i hela Europa! Tusentals läkare mm är med på hennes sida (också nedtystat).

  https://youtu.be/8fWykSfPQxI

 7. Regeringen meddelar att de säkrat vaccin till hela befolkningen. Hur vet de det?, de har ju inte en aning om vem och hur många det bor i landet.

 8. Landsförrädaren Löfvén kommer naturligtvis försöka hålla liv i detta tillstånd så länge det bara är möjligt. Spela landsfader-Burrr ! Men det gav ju resultat på opinionssiffrorna i våras, av någon egendomlig anledning. Och med sin trogna vapendragare : Politruken Tegnell, som endast har till uppgift att vara partiets beskyddare. Alltså inte folkets, för den som nu trodde det. Och definitivt inte de äldres bäste vän. De avlivades ju på löpande band, till Annika Strandhälls stora förtjusning. Tegnells ständiga skönmålande resulterar ju bara i att de festsugna virrpannorna förlorar det sista av sin disciplin.

Kommentera