Ingen ska behöva bli av med jobbet för att de röstar på SD

DISKRIMINERING. Mikael Strandman, är riksdagsledamot för Sverigedemokraterna och Åsa Lindhagen, mp, är jämställdhetsminister samt minister med ansvar för arbetet mot diskriminering och segregation.

En byggde upp och en rev ned. Axel Oxenstierna ord om tjänstetillsättningar från 1634 borde gälla än idag: Man måste se på vars och ens kapacitet och varken på vänskap eller släktskap. Bilder från Wikipedia

”Vi kan aldrig acceptera att människor inte har makten över sina egna liv. Regeringen jobbar för ökad jämställdhet på alla nivåer, att stärka barns rättigheter, att bekämpa våld i nära relationer och hedersrelaterat våld och förtryck. Vi står tydligt upp för alla människors lika värde.”, säger Åsa Lindhagen på regeringens hemsida.

– Pettersson säger att problemen med diskriminering av olliktänkande är enorma. SVT och SR visar exempel dagligen och socialdemokraterna använder utnämningsmakten till att styrka sin egen makt även på låg nivå. Alldeles för många aktivister har makt i vårt samhälle och struntar i lagar och regler.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Ingen ska behöva bli av med jobbet för att de röstar på SD

 1. Många politiker i riksdagen tycks bygga på sina jätteglorior, så smällen när de spricker blir nog öronbedövande eller så pyser det sakta ut under längre tid. Förhoppningsvis får vi övervägande vuxna människor till riksdagen en vacker dag och då börjar det nog gå bra.

 2. Lika värde. Dessa personer som som Åsa Lindhagen värnar om skall få en fristad i Sverige värnar inte om allas lika värde. Araber kommer från en kultur som är genomsyrat av klass-samhälle. De ser ner på sitt s.k white trash och tras-proletariat som de tillämpar här Jag gick till en frisörskola som kund för att det är betydligt billigare än en auktoriserad frisör och hade tillfälligt problem med ekonomin. Två tjejer av arabiskt ursprung var mycket nedlåtande mot kunder och ville förringa dom.

  • Sossenazist som inte förstår något.
   Hur kan hon få sitta i riksdagen…
   Skrämande ..vet hon vad hon talar om.
   Tror inte dett

Kommentera