Skottlossning i Värnamo

VÅLDSVÅGEN. Vid 21-tiden på lördagskvällen inträffade en skottlossning i centrala Värnamo, rapporterar Jönköpings-Posten, tyvärr betalvägg.

Steget Efter

Jag kan bekräfta att en bil har blivit träffad och att det finns hål i den, men jag har inga uppgifter om hur många, Peter Ström, vakthavande befäl vid polisen.

Polsen har inlett en förundersökning om mordförsök. Ingen ska ha kommit till skada i samband med skottlossningen. Ännu har ingen gripits för brottet.

Om Värnamo på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Skottlossning i Värnamo

 1. Tryggheten i Steffes Sverige anno 2020 bara fortsätter !
  Enligt PK-media Dagens Nyheter har nu D.Trump erkänt att han förlorat valet men på grund av fusk vilket naturligtvis inte förändrar någonting eller som Globalistfamiljen bryr sig om, nu blir knähunden J.Biden president en liten stund sedan drar han sig tillbaka och släpper helt enligt strategin in den vänsterliberala Vicepresidenten Harris i Vita Huset som då via bakvägen blir USA:s första icke vita kvinnliga predident.
  Grattis USA lycka till nu har amerikanarna fått som de vill, inget gnäll nu.

 2. Ha ha, skjutning i Värnamo igen som enligt rödskrikan är/var ett föredöme för lyckad integration. Undrar om det går upp en tanke hos rödskrikan nu…….?

 3. Ser ni nu att det inte är krig dom flyr från, iså fall åker
  man inte till ett nytt land och förklarar befolkningen
  där krig? Dom vill ha krig i alla länder!

Kommentera