Donald Trump erkänner att Joe Biden vann valet, men…


UTRIKES. President Donald Trump medger för första gången att Joe Biden är presidentvalets vinnare, men hävdar att det skett på grund av fusk.

Jeander

”Han vann eftersom valet var uppgjort. INGA VALOBSERVATÖRER tilläts, rösterna räknades samman av ett vänsterradikalt privatägt företag, Dominion, med dåligt rykte och värdelös utrustning”, skriver presidenten på Twitter.

Inlägget var ett av flera inlägg på Twitter där presidenten hävdade att valet var riggat mot honom. Det har inte presenterats några konkreta bevis för presidentens påstående.

Det dröjde dock inte länge innan Trump ångrade sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Donald Trump erkänner att Joe Biden vann valet, men…

 • G Nordström

  Blir näst intill omöjligt att bevisa valfusk när även valmyndigheten är köpt.
  Inte bara USA kommer att gå en svår tid till mötes.
  Build Back Better har spridits över världen leder bara en väg diktatur och överstatlighet.

  Gilla

 • Oskar

  Säkert valfusk i sverige, ca 20personer på valmyndigheten styr inmatningen i valdatorn.
  Data och säkerhetschefen Carl sjöberg med många års anställning på Ericssons som ägs av investor och wallenbergarna har nyckeln till hur valresultatet blir.
  Vi har aldrig haft någon demokrati i sverige.

  Gilla

 • Kretin

  Se på den ljusa sidan av saken:

  – på basis utav vad som kommit ut beträff kabinettet som Harris administrationen plockar ihop kommer USA att vara mycket mer aggressivt ->mer krig -> bra businness

  – Harris administrationen kommer att fortsätta med Obamas policy att skilja migranters barn från föräldrarna på basis av att policyns upphovsperson är bland de utvalda

  -Hillary på väg till att bli FN-ambassadör ? Häftigt !

  Detta bara några punker som de Goda Människorna (TM) kommer att drägla över i förtjusning….

  Dessutom kommer demokraterna att sitta i Vita Huset när ekonomin kraschar, en process som var i full fart före covid, men som covid snabbat på. Den Största Depressionen förusppås av de som vet vad de talar om att bli värre än 1929 …

  Gilla

 • rb

  Är pettersson proisraelisk?

  Gilla

 • Eva

  Donald T kommer att vinna – till slut! Det är min bestämda uppfattning – bara han klarar att hålla sig vid liv. Han kommer fortsätta att ”rensa i träsket” och tydliggöra hur fusket gick till. Flera kända namn kommer att få ljuset på sig. Det kommer att bli ett d-j liv! Vi kan fundera över det senaste svenska valet – vad hände egentligen under den halvtimma röstmaskineriet var ned-stängt??? Var det verkligen Löfvén och Lööv + de två bottenpartierna som skulle vinna ??? Nä inte om du frågar svenska folket!
  Jo Robert – jag tror det är sant – TACK OCH LOV! Jag och många med mig ber för den modige smarta presidenten att han lyckas att ”rensa i träsket”!

  Gilla

  • G Nordström

   Kan bara önska att du får rätt. Jag önskar det samma.
   Träsket behöver verkligen rensas och han är den ende som har ork och ambitioner.

   Gilla

 • SVENSK

  Om detta är sant så har sannolikt allt varit ett spel för gallerierna!

  Gilla

 • Robert

  Snälla säg att detta inte är sant?
  Men skulle i och för sig inte förvåna mig.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Ingen sittande president har fått så många väljarröster som Donald Trump. Han är just nu, uppe i närmare 73 miljoner röster.

  Vilket är 10 miljoner fler röster, än han fick vid förra valet 2016. Då han hamnade på strax under 63 miljoner röster.

  Så han har tydligen både gjort intryck och ett bra jobb, enligt många människor i USA. Förmodligen mest på dem, som kan skilja på person och sakpolitik.

  Republikanerna har även tagit fler platser i representanthuset jämfört med 2016. Dessutom är många av dem tagna av kvinnor. I skrivande stund är det 7 nya platser. När det återstår 13 mandat av 435 att fördela.

  Så nu är det upp till bevis för demokraten och den nya presidenten Joe Biden. Att visa upp sig för hela USA, från och med den 20 januari 2021.

  Gilla

 • Kent

  H&Ms blonderade bimbo till VD skänkte 5 miljoner till BLM och till att hjälpa svarta att rösta. Hur många andra företag har gjort det samma Wall Street har satsat enorma summor på vinst för Bidén.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: