Sverige ligger efter med att skicka hem rasister…

INVANDRING. Bilan Osman är född i Göteborg med av somaliska föräldrar. Bilan är muslim och menar att debatten om islam kantas av fördomar. Damen är medarbetare på vänsterextrema Expo och skriver åt Svenska Dagbladet och feministiskt Perspektiv.

Skrivit på Facebook i augusti år 2020

– Pettersson tycker att Sverige ligger efter med att få rasistiska invandrare med ockupationsbeteende att återvandra. Svenskarna är inte rasister, det är sådana som Bilan Osman som inte passar här. Åk hem Bilan, och då menar jag inte Linköping eller Göteborg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Sverige ligger efter med att skicka hem rasister…

 1. Ett gott råd, RES HEM TILL SOMALIA, där är det gott om
  Svarta människor. FÖR ÖVRIGT PASSAR HON I(NTE IN
  HÄR, så ingen kommer att sakna henne !

 2. Jag har själv aldrig varit i Afrika, men genom att intervjua mer vittberesta medmänniskor tror jag att har tagit reda på fakta. Som ”vit” i en svart majoritetsbefolkning får man räkna med att bli beglodd, kommenterad och, faktiskt också, förolämpad. Värdegrundsmystiken tätnar!

 3. Har hon besökt sina föräldrars hemland?
  Där kan man prata om rasism. Mot kvinnor.
  Får hon inte komma in där?

 4. Sån ur att svenskarna överlag har en så väl utvecklad yttrandefrihetskultur. Jag önskar bara det fanns större plats för vuxna medier och politiker i Sverige.

 5. Det sägs att inga olika raser finns och därför kan ingen vara rasist.
  Vi är alla Homo Erectus!
  Om någon i Afrika anmärkte på något jag gjorde innebar inte att jag kunde kalla ”negrar”, rasister..
  Om jag tillrättavisar en somalier kan han kalla mig rasist vilket är en sorts rasism.
  Om ett företag har klädregler och begär att en person skall vara klädd därefter, kan inte personen kalla företagsledningen för rasister.

  Om någon från ett annat land inte får ett speciellt jobb p.g.a bristande utbildning så är det inte rasism.
  Däremot om jag inte får samma villkor för att jag är svensk i ett visst land kan jag uppfatta det som orättvist, fastän det är landets uppenbara regler att deras invånare skall ha företräde, så är det fullt normalt.
  Allt pladder om strukturell rasism är som en viss svetsarlärling brukar säga ”käbbel bara käbbel.”

 6. Om hon inte pallar med vita människor…
  VAD GÖR HON DÅ HÄR???
  Majoriteten av världens befolkning är svarta,
  så det finns många länder att välja på, men nej då, hon vill bo kvar i kalla Sverige där de flesta (än så länge) är sådana som hon inte pallar med.
  Kan det vara så att hon som alla muslimer vill att hela världen ska vara muslimsk och bebos av färgade?

 7. Och jag pallar inte med att politikerna inte bryr sig om dem som väljer dem eller sitt lands bästa utan just nu skänker bort allt som vita jobbat ihop under 100-tals år😖. Välkommen att bidra, men sluta hata oss.

 8. Om Bilan levt under den franska revulotionen kanske hon mött bilan där , med de tankar hon framför ? Mvh Sjöström

 9. Om hon inte pallar med vita människor så kan jag bara se att hon har två val. Hon bör själv fundera ut vilka och välja.

 10. Kan inte alla gnällande ne**er åka tillbaka till där de passar bäst..?? Nämligen rakt söderut 500 mil. Och alla andra ne**er också..!!

 11. Tyvärr, Sverige kommer att fortsätta bocka
  o buga samt ge ( som tidigare generationer slitit ihop) bort vårt land o skattepengar.
  Arma land

 12. Denna ättling till muslimska slavhandlare kan åka hem till Somalia om inte Sverige duger. Och hon kan be om ursäkt till varje vit europé hon passerar på vägen för vad muslimska slavhandlare gjort mot européerna under 1200 år, från 700-talet till 1900-talet.

 13. Om hon inte pallar med vita människor så torde hon ju ha samarbetsproblem med sina vita kollegor.Kan inte vara så kul att ha en sådan rasistisk surkart på sin arbetsplats.Kanske hon skulle ta och flytta till ett land där alla har samma kulör på hudfärgen så hon slapp gå runt och må så dåligt stackarn….

 14. Bilan Osman i augusti 2020:
  ””För var dag som går så pallar jag inte med vita människor…//…börjat känna ett förakt för vitheten”
  Snacka om att Osman är fullblodsrasist. Hon representerar dessutom Expo som säger sig bekämpa rasism i det svenska samhället.
  Ha-ha-ha

Kommentera