Stäng

55 sekunder med riktig socialdemokrati

INRIKES. En Sverigedemokrat. En Socialdemokrat. En Libertarian. Jimmie Åkesson är partiledare för Sveriges nyaste och mest omdiskuterade riksdagsparti. Jan Emanuel är framgångsrik entreprenör och kallar sig själv för konservativ sosse. Henrik Jönsson är Libertarian och vill ha en liten, effektiv stat med stor individuell frihet.

För några dagar, sedan publicerade bloggen inlägget ”Ett vuxet samtal” som är mycket intressant och väl värt att lyssna på, dock nästan två timmar långt.

Nedan ett kort avsnitt ur samtalet ovan. Det är 55 sekunder och den som talar är socialdemokraten Jan Emanuel Johansson.

Från Raim Reiz

När man lyssnar på hela samtalet och socialdemokraten Jan Emanuel som säger att Jimmie Åkesson låter som en socialdemokrat så inser jag att Sverigedemokraterna har en potential som inget annat parti i Sverige har i dag. SD kan bli det enda partiet som står för vad folk, i stället för journalister, tycker, och det borde ge ge stora valframgångar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “55 sekunder med riktig socialdemokrati

 1. J E J’s inlägg visar bara på hur fel sossarna är ute och hur rätt det är av Sverigedemokraterna att återupprätta det folkhem som under de senaste 30 åren av miljöpartistiskt inflytande över politiken har raserats.

 2. Själv är jag pro nattväktarstat. En nattväktarstat (även kallad minimal stat) är inom politisk filosofi ett statsskick där statens uppgift är begränsad till att upprätthålla fundamental säkerhet, såväl inre sådan som yttre. En tänkt nattväktarstat ansvarar således för rättsväsende, polisverksamhet och försvar, medan övrig verksamhet i landet – utbildning, räddningstjänst, socialtjänst, sjukvård, infrastruktur, etc. – ombesörjs av medborgarna själva enligt frivilliga förbindelser. Nattväktarstaten begränsar sig till att försäkra att medborgarna kan ”sova tryggt om natten”.
  En nattväktarstat behöver inte avlöna en massa politiker och alla de kostnader som de genererar, stora summor sparas på myndigheter som läggs ner. Det finns bara fördelar med ett sådant statssick.

 3. Att Jan blivit rik det är ambition, rätt tid, för stora bidrag och osund fel politik.
  Han han inte skyllas för någonting, och vad han säger är gammalsosse politik som är så lik SD’s så det borde finnas otaliga röster till.
  Men många är rädda bara för namnet SD och det är PH anhängarnas fel, vilka från dag ett har motarbetat och fabulerat om nazism och fascism.

 4. Såg hela programmet det är ett bevis på att det finns folk med
  sunda tankar, som kan påvisa på att mycket har gått snett i
  Sverige. Väl värt att lyssna på detta samtal !

 5. En rik sosse som plötsligt har kommit till sans.
  Historien visar att varken sossar eller moderater går att lita på när det verkligen gäller. Åk tillbaka till öde ön och stanna där

Kommentera

%d bloggare gillar detta: