Jag skyller inte ifrån mig

PANDEMI. Statsminister Stefan Löfven (S) har tillsatt socialminister Lena Hallengren (S). Minoritetsregeringen S+MP, sitter kvar tack vare att C+L lovat dem det och våra medier verkar inte ifrågasätta kompetensen hos Löfven, Hallengren, Ygeman med flera. De har fullt upp med att granska Donald Trump och struntar i hur det går med Sverige.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Jag skyller inte ifrån mig

 1. Äckliga slälvgoda indiver som bara tänker på sig själva..
  Hur kan dom sova på natten utan ånger..
  Är det makten ihop med något lungnande så dom klarar dagen efter

  • Våra kris och traumamottagningar är fulla med krigsförbrytare och terrorister från Mellanöstern och Afrika. Vansinnigt att sjukvården gullar med dem, de skulle ha livstids fängelse.

 2. Lena Hallengren säger något som borde bli ett bevingat uttryck för våra nutida ”folkvalda ”politiker.”Jag är inte ansvarig ”……..

 3. Man kan väl inte ifrågasätta kompetensen hos Svetsaren & co. Nån kompetens kan ju inte spåras ens med förstoringsglas.

 4. Jag tror media kommer att köra hatkampanjer emot Åkesson och Sverigedemokraterna igen, nu när Trump är pensionerad. Det blir lagom att ladda upp nu till nästa val. Dom måste också gulla med Miljöpartiet som nu riskerar att åka ur riksdagen.
  Vem trodde att statliga media och gammelmedia var objektiva?

Kommentera