Uppdatera


Bara den senaste dagen har det sprängts en bomb på en vårdcentral, bränts bilar, mördats, rånats och hotats.

Sveriges regering fortsätter att dölja sin inkompetens bakom gamla paragrafer. Det nya Sverige kräver istället lagar som är synkroniserade med nutiden. Finns den regering som vågar ta steget på allvar?


6 responses to “Uppdatera

 • Michael Pettersson

  Vi kan inte hålla på och kolla alla för det har vi inte resurser. Om polisen väljer att kontrollera de som de enligt deras yrkeserfarenhet är mer troliga att vara krimminella så blir de anklagade för rasistisk profilering. Resultatet blir då att ingenting händer.

  Gilla

 • Bosse S

  Så här går det när man låter inkompetensen luckra upp lagar och straffsatser. Vi har ingen konstitutionsdomstol som bevakar och prövar klåfingriga politikers filande på befintliga lagar.

  Gilla

 • centurion

  Enl. Stefan SKALL alla känna sig trygga och enl. Morgan är det högst osannolikt att någon oskyldig drabbas av brott. Därmed är alltså illusionen upphöjd till sanning, medan verkligheten är en betydelselös parentes.
  Logiskt tänkande, Orsak och verkan, Förmågan att dra slutsatser byggda på erfarenhet och fakta — faller platt när parti-hönsen kacklar.

  Gilla

 • Stenbock

  Ytterligare en u t m a n i n g !!

  Gilla

 • hllviken

  llll

  Gilla

 • Oskar

  Regeringen ska tillsätta en utredning.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: