Uppdatera

Bara den senaste dagen har det sprängts en bomb på en vårdcentral, bränts bilar, mördats, rånats och hotats.

Sveriges regering fortsätter att dölja sin inkompetens bakom gamla paragrafer. Det nya Sverige kräver istället lagar som är synkroniserade med nutiden. Finns den regering som vågar ta steget på allvar?

6 thoughts on “Uppdatera

  1. Vi kan inte hålla på och kolla alla för det har vi inte resurser. Om polisen väljer att kontrollera de som de enligt deras yrkeserfarenhet är mer troliga att vara krimminella så blir de anklagade för rasistisk profilering. Resultatet blir då att ingenting händer.

  2. Så här går det när man låter inkompetensen luckra upp lagar och straffsatser. Vi har ingen konstitutionsdomstol som bevakar och prövar klåfingriga politikers filande på befintliga lagar.

  3. Enl. Stefan SKALL alla känna sig trygga och enl. Morgan är det högst osannolikt att någon oskyldig drabbas av brott. Därmed är alltså illusionen upphöjd till sanning, medan verkligheten är en betydelselös parentes.
    Logiskt tänkande, Orsak och verkan, Förmågan att dra slutsatser byggda på erfarenhet och fakta — faller platt när parti-hönsen kacklar.

Kommentera