Ska vi lyssna på vetenskapen eller inte?


KLIMAT & MILJÖ. Som ni vet säger Greta att ”Lyssna inte på mig utan lyssna på vetenskapen” och alla hennes fans bland klimat och miljöfascisterna hänger på. Lyssna på vetenskapen!

Nåväl, vi vet att vetenskapen tycker olika men strunt i det. Idag har jag lyssnat på Sveriges Radio P1.

Bestämmer Greta Thunberg vilken vetenskap vi ska lyssna på? Bild av appaIoosa is licensed under CC BY-NC-ND 2.0

Där har det diskuterats genmodifierade grödor för att klara befolkningsökning och klimatförändringar. Forskare säger att GMO, genetiskt modifierade organismer, kan skapa tåligare grödor och vetenskapen påstår att GMO inte är farligare än annan mat för människor eller miljö.

Här råder dock det omvända förhållandet, klimat och miljöfascisterna protesterar högljudd mot att använda genteknik trots att både vetenskap och ekologiska bönder menar att modern genteknik faktiskt skulle kunna vara bra för både djur och miljö.

– Pettersson blir lite konfunderad. Ska vi lyssna på vetenskapen eller inte? Ska vi lyssna på vetenskapen när Greta som inte gått klart gymnasiet säger åt oss att lyssna eller ska vi fundera själva och lyssna på flera åsikter?

pexels-photo-730424.jpeg

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Ska vi lyssna på vetenskapen eller inte?

 • ponnsan62

  Greta är en skam för svenska ungdomar.tycker jag
  Vuxna som lysnar har nog stannat.. i åldern

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Klimatprognoser för framtiden, är inte vetenskap.

  Vetenskap är när man har kunnat validerat, det man påstår och forskar i, med det verkliga utfallet. Dessutom att andra vetenskapsmän har tillgång till denna forskning, samt kan kontrollera att det verkligen stämmer med egen forskning och observation av uppgifterna.

  Gilla

 • hllviken

  llll

  Gilla

 • SVENSK

  Problemet är att Greta menar den köpta ”vetenskapen”. Fast det förstår hon kanske inte!?

  Gilla

 • ossie

  Många vetenskapsmän lever på att skrämma upp folk så de kan få nya och högre anslag vilket ökar deras redan höga inkomster. Svårt att skilja på seriösa och penningkåta vetenskapmän.

  Gilla

 • Niklas R

  Vetenskapen säger inte någonting. Vetenskapsmännen och -kvinnorna säger saker. Och det kan vara väldigt varierande beroende på hur de väljer att tolka informationen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: